Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (848. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
17.637
Cevap
774
Favori
1.180.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 846847848849850
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık bu kadar bariz şeylerede dolandırılmayın beyler.Dolandırıcılık konusundaki paradoks aklıma geliyor yine.

• Selamlar arkadaşlar. Şu anda yıllık vb. gibi gamepass üyelikleri de kullanılabilecek bir indirim var mı ? Tren çoktan kalktı mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkka kullanıcısına yanıt

Selam. Nays uygulaması ile %10 indirim kampanyası var. Uygulama kartıyla ödeyerek her alışverişinde %10 indirim veriyor. Bu uzun süredir var olan bir anlaşma. Sadece gamepass değil oyunları alırken de indirim sağlanıyor fakat ben de denemedim henüz. Nays kartına para atıyorsun öyle alıyorsun sonra iadesi geliyor diye biliyorum. Şuan atacak nakitim olmadığı için maaşı bekliyorum.

GAME PASS [ANA KONU]
    GAME PASS [ANA KONU]www.naysapp.com.tr
    Oyun Alışverişlerine %10 Hediye Para Kazan! | Nays
    https://www.naysapp.com.tr/firsatlar/oyun-alisverislerinde-hediye-para-kampanyasi

Zamanında nays ile satın alırken xbox sitesinden değil de konsoldan üyeliği uzatmamız gerekiyor diye okumuştum. Tam detayını bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• Game pass aboneliğim bitti, toplu olarak avantajlı nasıl alabiliyoruz acaba?

• samtiger kullanıcısına yanıt
    Web üzerindeki alışlarda pos Microsoft diye, konsol üzerindeki alışlarda Xbox diye geçiyor. Önceki yıllar sorunsuz her ikisinden de hediye para geliyordu. Bu yılın başında Microsoft poslarına hediye para vermeyip Xbox'inkine vermeye başladı. Müşteri hizmetlerine başvuranlar oldu, çözemediler. Ben o gün bugündür oyun alımlarını istek listesine ekleyip alışverişi konsoldan yapıyorum, hediye para geliyor. Abonelik alışlarınıda öyle yapmanızı tavsiye ederim.

Not: tüm oyun alımlarında aylık toplam maximum 50 TL hediye para sınırı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 4 Ağustos 2024; 12:11:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erenu89 E kullanıcısına yanıt

hocam bende ortak arıyorum ındırımlı hangı paketi almalıyım yardımcı olurmusunuz.

• gamepass 13 aylık uzatmanın fiyatlarında hata olabilir mi?

eaplay için 1749 tl diyor yıllık. hesaplama güncel mi acaba?

• Şimdi bakın arkadaşlar. Series x almak istiyorum. Ama şu gamepass karmaşası kafamı karıştırıyor. Şu an yıllık alma yolu var mı ve kaça mal oluyor bilen var mı?

• Arkadaşımda gamepass ultimate var, kardeşlik gibi bir şey yapıp kendi hesabımdan gamepass oyunları oynayabilir miyim?

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Evet var.Detaylar linkte

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/116336543

• Gamepass X hesabı "we know what games you're getting soon" diye bir paylaşım yapmış.

Ayrıca neredeyse tüm Activision oyunları Steam'de indirime girmiş.

• bir sorum var ea play steamda indirimde ben ilk çıktığı zaman almıştım satın alma ekranında 1.20 dolar diyor . ilk alımlar için diyor .ben şimdi çekersem 1.2 mi çekecek yoksa 6 dolar mı çekecek daha önce alıpta indirimleri kullanabilen oldu mu 6 dolar pahalı ama 1.2ye almayı düşünüyorum.

• Arkadaşlar bir gamepass ultimate hesabını 1 pc + 2 konsol aynı anda kullanabilir mi ?

• blackcurse B kullanıcısına yanıt

309 x 12

• toxin12 T kullanıcısına yanıt
    P1+P2+PC oluyor, evet kullanabilir.

• batuak29 B kullanıcısına yanıt

şuan güncel olan bu ultimate çevirdikten sonra 36 aya kadar isersen 309 tl tamamlayabilirsiniz. Eylülden sonra galiba 36 aylık tamamen kalkıyor

• Arkadaşlar bu Black hawk down Oyunu Gamepass e gelecek mi?

• GAME PASS [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 846847848849850
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.