< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (849. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
It takes two ve unravel serisi gibi çocukla beraber oynayabileceğimiz oyun bulamıyorum bir türlü. Tavsiyeniz var mıdır?
-
Brothers A Tale of Two Sons.
-
Beyler ben hala Call of Duty: Modern Warfare III açmaya çalıştığımda 0x1 hatası alıyorum ya.. Yok mu bilinen bi çözümü bu hatanın?
-
Redditte şöyle bir çözüm buldum. Ayarlara gir, uygulamalar , yüklü uygulamalar kısmında cod 3 onar de sonra yeniden başlat pc yi. umarım çözüm olur. bazıları yönetici olarak çalıştırınca çözüldü demişler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler neon white oynayın, parkur fps hep yenilik sunuyor, keskin kontrolü var. Mis gibi oyun.
-
Masaüstü kısayolda sağ tık - yönetici olarak çalıştır yapın açılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef söylediğiniz çözümleri daha önce denedim, işe yaramıyor.. Sizler söyleyince tekrar denedim ama nafile..
-
-
-
Selam Arkadaşlar, farklı bölgeden gamepass aldığım zaman bölgemi tekrar tr yaptığım da sıkıntı olurmu. Örnek olarak, tr gamepass kütüphanesinde oyun indirme vs de problem olurmu. Teşekkürler.
Bir ara açıktan faydalanıp 3 yıllık gamepass almıştım. Alalı bir yılı geçti. Ayarlara girdiğim zaman ödemem gözüküyor fakat pc gamepass yok gibi. Bu ultimate her sene bir kere yapmam mı gerekiyor. Biraz karışık oldu ama anlayacağınız düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mutlaka şans verilmeli
Satış fiyatı da çok uygun..
Ben en bilinen oyunlarda bile sadece zorunlu yan görevleri yaparım..
Bu oynama süresinde 4-5 yan görev yaptım mı emin değilim
Köyü kurup, haritada yolculuk yapıyorum..
çok güzel detaylar var, diyaloglar ayrıntılı, espiriler deyimler..
Gelişimi de adım adım hissetiriyor oyun.
Sabır ve emek istiyor.
Oyun bende robin hood filmlerini tekrar izleme arzusu oluşturdu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 11 Ağustos 2024; 23:48:15 > -
ultimate'in içinde gamepass pc'de dahil gibi düşünebilirsin. hatta p1 hakkını konsolda (satarsın vs), p2 hakkını kendin pc'de de kullanabilirsin.
-
Gamepass oyunları görünmüyor bende bi sorun mu var gamepasste
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
program açılmıyor
-
app e güncelleme gelmiş, girebildim şimdi. Konsola bakmadım.
-
Bende güncelleme yaptım. Düzeldi.
-
Arkadaşlar merhaba, GPU yu herhangi biriyle kardeşlik yapan var mı acaba? Bi sorum olacaktı da.
Buyrun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X