Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (851. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: alpikk
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.636
Cevap
774
Favori
1.180.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3 yıllık nasıl alacağım bir rehber bulamıyorum girişteki eksi kalmış yardımcı olurmusunuz.

• **KAAN** * kullanıcısına yanıt

Artık sadece 1 yıl alınabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    atomic heart'i bir iki saat oynama fırsatım oldu kalkmasına üzüldüm. ayrıca genel olarak pek beğenilmemişti diye hatırlıyorum. şu an fiyatına baktım 1050 lira diyor alıp oynar mıyım bilmiyorum .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Atlas fallen eklendi😉

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PC oyuncuları PCGAMEPASS Standart kullananlar ilk günden oyunları oynayacak diye biliyorum doğrumudur?

Mesela Black ops 6'yı XBOX Konsolunda oynamak isteyenler çıkışından itibaren 12 ay bekleyebiliyormuş!

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 22 Ağustos 2024; 14:56:18 >
  • blendw kullanıcısına yanıt
    Her iki platformda da ayni.ilk gun oyunlarini oynayabilirsiniz

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    GAME PASS [ANA KONU]
    GAME PASS [ANA KONU]ıgn türkiye
    Xbox Game Pass Standart üyeleri, ilk gün oyunları için çok daha fazla bekleyecek!
    https://tr.ign.com/xbox-game-pass/124859/news/xbox-game-pass-standart-uyeleri-ilk-gun-oyunlari-icin-cok-daha-fazla-bekleyecek
    İleride farkli uyelik plani cikarirsa oyle olabilir.Suan da ayni anda oynanabilir

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Atomic Heart severek oynayıp bitirmiştim.Muhakkak şans verin.Half Life-Metro arası bir tad almıştım.

12 ay cok uzun süre

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Şuan için iyi bencede Age of mythology Retold u standart la oynarım, olmazsa Cod black ops premium gamepass için 100tl daha öderim.

• Atlas Fallen da buna dahil, gerçekçi grafik için o kadar çaba göster; binlerce dolar harca; en son yazılımları kullan; sahiden de taşı kumu ağacı yaprağı pırıl pırıl yap ama sonra abuk subuk tetristen bozma böcek,sinek,kurtcuk gibi düşmanlarla doldur oyunu..

O kadar başarılı örneğe rağmen hala bu saçmalığı yapmalarının sebebi ne olsa gerek..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 23 Ağustos 2024; 11:38:13 >
  • şuan en mantıklı satın alma hangisi dostlar? hem konsol hem pc den oynuyorum.

• İnternette gamepass satan yerler var mı beyler?

• @suÇ @ballackaga

ikili cevap: artık tek cevap .. ;)

https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass#join

• Hassas Kantar kullanıcısına yanıt

Bitti mi hocam çevirdiğimiz dümenler GAME PASS [ANA KONU]  Artık tek yöntem dümdüz almak mı

• Mext kullanıcısına yanıt

valla abi daha geçen yıl bu zamanlar 120 lira olduğunu düşünürsek ( oha lan 45 liradan bu nasıl zam demiştim :) , cepte para arttıkça 1 ay 1 ay ekliyorum artık.. şaka gibi bir dönemden geçiyoruz, bitmiyor

Yine de dünya genelinde sanki Türkiye ucuzlar arasında kalıyor. Tabii ki de eski tadı ve ucuzluğu yok GAME PASS [ANA KONU] 

Tek burasına mı kaldık

• 
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.