arkadaşlar 3 yıllık nasıl alacağım bir rehber bulamıyorum girişteki eksi kalmış yardımcı olurmusunuz. |
GAME PASS [ANA KONU] (851. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Artık sadece 1 yıl alınabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
atomic heart'i bir iki saat oynama fırsatım oldu kalkmasına üzüldüm. ayrıca genel olarak pek beğenilmemişti diye hatırlıyorum. şu an fiyatına baktım 1050 lira diyor alıp oynar mıyım bilmiyorum .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Atlas fallen eklendi😉
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Her iki platformda da ayni.ilk gun oyunlarini oynayabilirsiniz
ıgn türkiye
Xbox Game Pass Standart üyeleri, ilk gün oyunları için çok daha fazla bekleyecek!https://tr.ign.com/xbox-game-pass/124859/news/xbox-game-pass-standart-uyeleri-ilk-gun-oyunlari-icin-cok-daha-fazla-bekleyecek -
İleride farkli uyelik plani cikarirsa oyle olabilir.Suan da ayni anda oynanabilir
Atomic Heart severek oynayıp bitirmiştim.Muhakkak şans verin.Half Life-Metro arası bir tad almıştım.
-
12 ay cok uzun süre
Şuan için iyi bencede Age of mythology Retold u standart la oynarım, olmazsa Cod black ops premium gamepass için 100tl daha öderim.
-
Atlas Fallen da buna dahil, gerçekçi grafik için o kadar çaba göster; binlerce dolar harca; en son yazılımları kullan; sahiden de taşı kumu ağacı yaprağı pırıl pırıl yap ama sonra abuk subuk tetristen bozma böcek,sinek,kurtcuk gibi düşmanlarla doldur oyunu..
O kadar başarılı örneğe rağmen hala bu saçmalığı yapmalarının sebebi ne olsa gerek..?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 23 Ağustos 2024; 11:38:13 > -
şuan en mantıklı satın alma hangisi dostlar? hem konsol hem pc den oynuyorum.
-
İnternette gamepass satan yerler var mı beyler?
-
Bitti mi hocam çevirdiğimiz dümenler
Artık tek yöntem dümdüz almak mı
-
valla abi daha geçen yıl bu zamanlar 120 lira olduğunu düşünürsek ( oha lan 45 liradan bu nasıl zam demiştim :) , cepte para arttıkça 1 ay 1 ay ekliyorum artık.. şaka gibi bir dönemden geçiyoruz, bitmiyor
-
Yine de dünya genelinde sanki Türkiye ucuzlar arasında kalıyor. Tabii ki de eski tadı ve ucuzluğu yok
-
Tek burasına mı kaldık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X