< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (850. sayfa)
-
-
P1 kullanıcısı ise evet
-
Arkadaşın hesabını kendi xboxıma eklediğim için otomatik olarak o P1 olmuyo mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Giris xbox u olarak isaretlerseniz o hesabı p1 o olur.
O zaman GPU sahibi arkadaşım mı yoksa benim xboxım mı "giriş xbox" ı olmalı kardeşlik olması için?
2 sinden biri.Her ikisi aynı anda olmaz zaten.
-
Tamamdır, teşekkür ederim.
Yeni eklenen Mafia hariciden çalışır
-
Merhaba, kasım 2024 te 3 yıllık abonelik doluyor benim de. Tekrar 3 sene uzatmak için nasıl bir yöntem seçtiniz?
-
6 yıl sonra PC'yi güncelledim. Gamepass aldım ilk kez. COD indirdim 200 küsür GB. Sonuç? HUENEME NEGEV hatası. Benim gibi Superonline kullanıcıları bu durumu nasıl hallediyorlar. Sadece ben yaşıyor olamam değil mi bu durumu?
-
Bende problem yok ben sorunsuz oynuyorum.
-
Superonline fiber ile?
-
Evet Superonline ile
-
Şanslı azınlıktasınız demek ki. Ne güzel...
-
Telefonunu modem olarak bağla hocam sonra oyuna gir ana ekrana kadar sonrasında kendi ağına bağlan oyuna döndüğünde internet kesildiğiyle ilgili bir uyarı göreceksin ona tekrar bağlan de gir oyna oyununu. Bende de aynısı oluyordu böyle çözüyorum. Arada yapıyor malesef ya da 100₺ veriyosun aylık statik ip tanımlıyorlar öyle de çözülüyor ama bunu gereksiz buldum şahsen ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 14 Ağustos 2024; 17:57:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kullandığınız modemin arayüzüne girip UPnP ayarları kısmından port yönlerndirmeyi devre dışı bırakın. bu şekilde çözüme ulaşanlar olmuş denediniz mi hocam ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dediğinizi denedim maalesef yine olmadı hocam
-
Gamepass kardeşliği nasıl yapabilirim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hesap bilgilerini arkadaşına vereceksin, arkadaşın konsoluna o hesapla giriş yaptıktan sonra ayarlardan GİRİŞ XBOX'ım olarak ayarlayacak. Ana hesap gibi bir şey olacak yani.
Sen de aynı şekilde o arkadaşın bilgilerini kendi hesabında gireceksin sen de onu giriş xbox'ım olarak seçeceksin.
Bundan sonra birbirinizin hesaplarına giriş yapmaya gerek kalmadn kendi hesaplarınızla oynayabileceksiniz.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X