Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (852. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.627
Cevap
773
Favori
1.179.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 yıllık ne kadar oluyor toplamda hocam bende üyelik vardı bitti alabiliriyim

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

bize de söyle de kafamız rahat olsun=)

• evohan kullanıcısına yanıt

2000-2300 tl arası olması lazım

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

anladım pc game pass alsak sadece oluyor mu

• Şaka mi bu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum. Bu kardeşlikte P2 hak sahibi oyunun hesabı dışında başka hesaplardan oyunu oynayabilir mi? Gamepass p2 hesap almayı düşünüyorum ve hem kendi hesabımdan hemde eşim kendi hesabından ayrı ayrı oynayacak. P2 almak uygun olur mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TofixGX kullanıcısına yanıt
    Kardeşlik cihaz üzerinde oluyor. Alınan hesaptan login olacaksınız akabinde kendi hesabınıza geçip (veya farklı bir hesap) oradan oynamaya devam edeceksiniz. Login olduğunuz hesap (P2) arka planda açık duracak.

• aschil kullanıcısına yanıt
    Arka planda sadece açık duracak o kadar. Benim hesabımdan oynadığım için save dosyaları vs herşey yine benim hesabıma ait olacak. Her hesap kendi içinde ayrı bi şekilde oynayacak dimi?

Hangi hesapla oynuyorsanız save oradan işliyor. Evet.

• GAME PASS [ANA KONU]

Beyler 3 yıllık game pass alma hala var haberiniz olsun ama nasıl alındığını bende bilmiyorum yapan kişininde bilgilerini kimseyle paylaşmayacağım. Yukarıdaki vatandaş bu işin ticaretini yapıyorum sandı galiba? Her neyse dediğim gibi yurt dısı forumları vs. araştırın bulun son 1 haftanız kaldı çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam. Peki P1 ve P2 nin yani sıra aynı zamanda pc den bi hakkını arkadaşım kullanabilir mi?

Bilgisayar tamamen ayrı bir platform. Ortak save olduğu için P2 konsol hesabı, (login) (aktif kullanılan hesap) aynı zamanda PC kullanabilir.
    P1+P2+PC aynı hesapla.

Bunun üstüne PC üzerinde ekstradan farklı bir hesaplada PC1-PC2 diye kardeşlikde var.
    https://forum.donanimhaber.com/xbox-game-pass-ve-oyunlari-bilgisayarda-kardeslikle-kullanmak--155029271
    Burada da konusunu açmıştım.

• 
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.