Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (853. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.627
Cevap
773
Favori
1.179.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 851852853854855
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet tüm konulara baktım da bi tık karmaşık geldi. Şimdi pc kullanacak kişi P2 hakkına mı sahip olmalı yoksa ultimate de konsol kullanan kişi pc hakkına ayrı bir hak olarak sahip olamıyor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TofixGX kullanıcısına yanıt
    Benim şimdi bir hesabım var. Konsolumda aktif kullanıyorum. Ana hesabım. Bunu ben PC tarafında da aynı normal şekilde kullanıyorum.

Konsoluma istediğim hesabı alır oynarım kendi ana hesabımdan. Hesapları sadece oyunları aktif etmek için kullanırım. Save ana hesabımda. Pcden de devam ederim.

Buraya kadar tamam, anlaşılmış olması lazım. Konsola ister P1 (offline) ister P2 (login) hesap koyun. Siz ana hesabınızdan devam edersiniz. Ana hesabından yine oynarsınız.

PC kardeşlik konusu biraz farklı. Önce bu dediklerimi sindirdikten sonra oraya bakın.

Yani ben forumda P2 hesap satiyorum diyelim. Aslında PC de kullanma hakkınıda satıyorum. P2 ile PC aynı şey diye de düşünebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şimdi sadece pc game pass alsak oyunlarda geç erişim falan durumu oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

3 Yıllık alma YOK diyen kim ? GAME PASS [ANA KONU] 

Forumda soranlar core paket alıp 1 aylık ultimate ile tüm süreyi ultimate e çevirmeyi soruyor.

Hesabınızda işlem geçmişine bakarsanız, aboneliğin nasıl yapıldığını görürsünüz..

Gizeme ne gerek var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 25 Ağustos 2024; 14:2:31 >
  • ultimate üyeliği bitince dlcler kalıcı olarak bizde kalıyor mu?persona 3 ün DLC si kalıyor diye yazmış birisi. onaylayacak birini bulamadım daha ve oyun yada gamepass açıklamasında da doğrulayan yada doğrulamay yakın bir açıklamada göremedim

• ykrr kullanıcısına yanıt
    Satin alinmis olanlar sizde kalmaya devam eder

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt

aslında sorum şu daha açık yazayım. persona 3 indirimde onu almak istiyorum.şu an 999 tl season pass paketi ve gamepass e dahil diyor. oyunu satın alıp 1 ay ultimate alsam season pass kütüphaneme eklenecek. 1 ay sonundada da üyeliği devam etirmezsem benim mi olşacak.öyle olduğunu yazan bir arkadaş varda ben kesin cevap alamadım pek kafamada yatmadı yazdığı

• pc game pass 209 tl mi olmuş aylık arkadaşlar ? bunda ea play var mı yada oyun çıkınca bekletme

5 aylık alacam mesela nasıl alacağım ?

• 2 tane 1 yıllık game pass core aldım türkiye hesabında max 13 ay oluyormuş kodun biri elimde patladı GAME PASS [ANA KONU]  türkiye hesabında 3 yıl yapmanın yolu var mı sınırı aşmanın ?

• Shovel Knight kullanıcısına yanıt

Yaşadığınız sorunun sebebi kod olarak alınan 1 yıllık core üyeliğinin gamepass olan hesaba tanımlanamaması olabilir mi ?

Zira, 12 ay sınırlaması Eylülde başlayacak diye duyuruldu ve şahsen ben de zam öncesi 36 aya uzattığım aboneliği son 2 seferdir 1 er ay olarak 36 aya tamamlıyorum..

• ykrr kullanıcısına yanıt

oyun gamepasste varken dlcleri alırsan onlar oyun çıkınca da sende kalırlar ... ama bu sefer yeni fiyattan oyunu tekrar almak zorunda kalırsın ;)

• Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt

gamepass yoktu 1 yıl aldım hindistan kodu olarak aktifleştirdim ikinciyi denediğimde sınıra ulaştınız diyor, bir tane sayfada da türkiye de 13 ayla sınırlıdır falan yazıyor

• Shovel Knight kullanıcısına yanıt

Kodun detaylarını kontrol edin hocam, gamepass olmayan hesaba tanımlanır sadece gibi bir ifade var mı..?

• Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt

edit : 2. 12 aylık core u da 4 aylık ultimate olarak ekledim geçtim şimdi 3 yıla çıkartmam için 4.2k daha vermem gerekiyor verilir mi bilemedim GAME PASS [ANA KONU] 

yok satın aldığım yerde öyle bir şey belirtmiyor

GAME PASS [ANA KONU]

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 25 Ağustos 2024; 18:55:27 >
  • Gamepass pc üyeliğim geçenlerde bitti, 1 senelik almak istesem toplam ne kadar tutar?

• Hassas Kantar kullanıcısına yanıt

amacım dlc ler değil oyunu satın alıp ultimate ile dlcler kütüphane me eklendiğiğnde ultimate bitince dlc ler kalack mı hesapta. yabi dediğinin tersi .ben oyunu alacağım zaten DLC leriçin ne durum

• 
Sayfa: önceki 851852853854855
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.