Aldığın herşey sende kalır normalde abonelikle gelen onunla gider.. Amaaa, expansion pass listede 899 lira görünüyor üstüne tıklayınca tamamen ücretsiz oluyor (öylesine denedim 'satın alma işlemi başarılı' dedi) ++ :)) Bu gibi değişik durumlarda bilmediğim konuya yorum yapamam hocam denemen gerekecek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hassas Kantar -- 25 Ağustos 2024; 21:10:50 > |
GAME PASS [ANA KONU] (854. sayfa)
-
-
anladım çünkü 1000 liraya satılan birşeyin 300 tl ye almak ve o arada bir çok şeyden faydalanmak aklıma yatmıyor mantıklı değil.bne oyunu alayım da bakarım bir ara artık:)
-
Bu soruya cevap arıyorum ben de. Geçen ay ilk pc gamepass üyeliğimi almıştım bu ayın 17 sinde üyeliğim yenilendi. Eylülde sanırım uzatma vb muhabbetler olmayacakmış. Bir çok yeni oyun gelecek bu yüzden en az 1-2 yıl uzatmak istiyorum...
-
geçmiş olsun 3 yıl sonra görüşmek üzere total 5900tl gitti biraz pişmanlık var
-
3 yıla yine güzel fiyat hocam her türlü çıkartırsın o parayı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun, Gamepass Pc versiyonu bu şekilde alabilir miyiz? Nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?
-
eneba dan 1 yıllık game pass core hindistan key i aldım sonra 1 ay ultimate alıp yükselttim ondan sonra full 6 ay core alıp 3 yıla tamamladım
abimin de daha 2 yılı varmış o yüzden benim şimdi 3 yıl almış olmam öküz gibi oturdu içime direk onunkini 2 yıl kullansam olurmuş bildiğim kadarıyla aynı anda bile oyun oynanıyor
-
Çok teşekkür ediyorum.
-
Merhaba arkadaşlar, Şubat 2025 te Game pass Ultimate üyeliğim bitiyor. Şu anda 1 yıl yada 2 yıl uzatmak için ne gibi bir yol izlemem lazım? Genelde baktım hep üyeliği bitenler sanırım yeni üyelik alarak yapmış. Benim nasıl bir yol izlemem gerekir?
-
Gp şuan uygun fiyata uzatma kalmadı ama diğer türlü uzatmak istiyor isen yapmak gereken, pc üstünden üyeliğin otomatik yenilemesini kapatıp; daha sonra bu yolla 1 ay alıp ve aynı şekilde yenilemeyi kapat, al yaparak en üst paket ultimate ise (sadece bu artık 3 yıl oluyor diye biliyorum) uzatabilirsin.
Eski bir video ama işinizi görür.
Talha AynacıyoutubeGame Pass’e Zam Gelmeden Bunu Yapın!https://www.youtube.com/watch?si=FvdvWbezqSEy1iLe&v=fP7NuqH6phc&feature=youtu.be -
309 liradan ay ay alıp 3 seneye tamamlayabilirsiniz, 3 seneye uzatım hala açık.
-
2027 de görüşmek üzere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 26 Ağustos 2024; 16:47:32 > -
-
Merhaba gamepass üyeliğim bitmiş ancak satın aldığım fifa24 oyunuda açılmıyor. Para verip aldığımız oyunları açmak içinde mi gamepass gerekli acaba
Online oynayabilmek için en azından Game Pass Core aboneliğiniz olması gerekir. Online harici oynayabilmeniz gerekir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamdır hocam ben online moda giriyordum hep, şimdi anladım olayı çok teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustaka89 -- 26 Ağustos 2024; 23:59:23 >
1 yıl uygun fiyatlı yapılır kalan 2 yıl aylık normal fiyattan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X