Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (854. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.627
Cevap
773
Favori
1.179.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aldığın herşey sende kalır normalde abonelikle gelen onunla gider..

Amaaa, expansion pass listede 899 lira görünüyor üstüne tıklayınca tamamen ücretsiz oluyor

(öylesine denedim 'satın alma işlemi başarılı' dedi)

++ :)) Bu gibi değişik durumlarda bilmediğim konuya yorum yapamam hocam denemen gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hassas Kantar -- 25 Ağustos 2024; 21:10:50 >
  • Hassas Kantar kullanıcısına yanıt

anladım çünkü 1000 liraya satılan birşeyin 300 tl ye almak ve o arada bir çok şeyden faydalanmak aklıma yatmıyor mantıklı değil.bne oyunu alayım da bakarım bir ara artık:)

• Bu soruya cevap arıyorum ben de. Geçen ay ilk pc gamepass üyeliğimi almıştım bu ayın 17 sinde üyeliğim yenilendi. Eylülde sanırım uzatma vb muhabbetler olmayacakmış. Bir çok yeni oyun gelecek bu yüzden en az 1-2 yıl uzatmak istiyorum...

• geçmiş olsun 3 yıl sonra görüşmek üzere total 5900tl gitti biraz pişmanlık var GAME PASS [ANA KONU] 

GAME PASS [ANA KONU]
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    3 yıla yine güzel fiyat hocam her türlü çıkartırsın o parayı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hayırlı olsun, Gamepass Pc versiyonu bu şekilde alabilir miyiz? Nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?

• Mari Lwyd kullanıcısına yanıt

eneba dan 1 yıllık game pass core hindistan key i aldım sonra 1 ay ultimate alıp yükselttim ondan sonra full 6 ay core alıp 3 yıla tamamladım

abimin de daha 2 yılı varmış o yüzden benim şimdi 3 yıl almış olmam öküz gibi oturdu içime direk onunkini 2 yıl kullansam olurmuş bildiğim kadarıyla aynı anda bile oyun oynanıyor

Çok teşekkür ediyorum.

• Merhaba arkadaşlar, Şubat 2025 te Game pass Ultimate üyeliğim bitiyor. Şu anda 1 yıl yada 2 yıl uzatmak için ne gibi bir yol izlemem lazım? Genelde baktım hep üyeliği bitenler sanırım yeni üyelik alarak yapmış. Benim nasıl bir yol izlemem gerekir?

• Gp şuan uygun fiyata uzatma kalmadı ama diğer türlü uzatmak istiyor isen yapmak gereken, pc üstünden üyeliğin otomatik yenilemesini kapatıp; daha sonra bu yolla 1 ay alıp ve aynı şekilde yenilemeyi kapat, al yaparak en üst paket ultimate ise (sadece bu artık 3 yıl oluyor diye biliyorum) uzatabilirsin.

Eski bir video ama işinizi görür.

GAME PASS [ANA KONU]Talha Aynacıyoutube
    Game Pass’e Zam Gelmeden Bunu Yapın!
    https://www.youtube.com/watch?si=FvdvWbezqSEy1iLe&v=fP7NuqH6phc&feature=youtu.be
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

309 liradan ay ay alıp 3 seneye tamamlayabilirsiniz, 3 seneye uzatım hala açık.

• GAME PASS [ANA KONU]

2027 de görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 26 Ağustos 2024; 16:47:32 >
  • Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt
    Ağustos'un sonuna doğru herkeste olduğu gibi bende bir telaş var, şu 36 ay sınırının 12 aya çekilmesi muhabbeti.

Bu "18 Eylül'den sonra Game Pass Ultimate'ın 36 aya kadar uzatılamayacağı" ile ilgili haberin kaynağı nedir acaba? Sayfada arttığımda ilk sizin mesajınızda 18 Eylül ifadesi geçiyor. İnternette arattığımda böyle bir bilgiyi bulamadım. Reddit'te buna benzer bir konuya ulaştım ama hatalı bilgi olacak ki paylaşılan tarafından silinmiş. Mümkünse haber'in kaynak linkini paylaşır mısınız?

Bu arada resmi Xbox sitesinde Xbox aboneliği uzatma sınırları başlığı altında Game Pass Ultimate'in 36 ay; (Türkiye'nin de içinde olduğu bir kaç ülkede) Game Pass Core, Konsol için Game Pass ve PC Game Pass'in 13 ay ile sınırlı olduğu belirtilmiş. Herhangi bir tarihten sonra yapılması düşünülen değişiklikten de bahsedilmemiş.

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba gamepass üyeliğim bitmiş ancak satın aldığım fifa24 oyunuda açılmıyor. Para verip aldığımız oyunları açmak içinde mi gamepass gerekli acaba

• Mustaka89 kullanıcısına yanıt
    Online oynayabilmek için en azından Game Pass Core aboneliğiniz olması gerekir. Online harici oynayabilmeniz gerekir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam ben online moda giriyordum hep, şimdi anladım olayı çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustaka89 -- 26 Ağustos 2024; 23:59:23 >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

1 yıl uygun fiyatlı yapılır kalan 2 yıl aylık normal fiyattan

• 
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.