|
Xbox Game Pass bu yıl 6300$ değerinde oyun dağıttı
-
-
Şu an bu ülkedeki en ucuz abonelik servislerden birisi olmaya devam ediyor. Umarım talep görmeye devam eder de o fiyatı sabit tutarlar çünkü bu ülkede bir oyunu full fiyattan alacak adam kalmayacak yakında :/
-
6300 dolar ise yaklaşık 75 bin lira ediyor. Olaya baksana abi. 545 liraya 3 yıllık abonelik almıştım. Playstation'da 1 oyun parası bile değil 545 lira. Ahhdhshd.
Forza Horizon 5, HALO Infinite, Psychonauts 2, Microsoft Flight Simulator derken bir çok harika oyuna ev sahipliği yaptı sistem. Birinci parti stüdyoları dışında da onlarca harika oyun gördük. Ne diyelim en kötü yılımız böyle olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Microsoft önce ki nesile göre çok akıllandı ve yol aldılar game pass çok büyük nimet kesinlikle series x aldığım dan beri bir çok oyun oynayabiliyorum ne oynucağını şaşırıyor insan teşekkürler microsoft
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2022'de gelecek oyunlar daha fena
-
Şu dünyada ödediğinin karşılığını en iyi veren şeylerden biri. Helali hoş olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ps vahabileri ekrana ekmek banmaya devam etsinler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony fanboy on:
6300$ ın 6000$ leş oyun.
PC için Uzun vadeli Game Pass nereden alınıyor?
-
Xbox i ilk aldığım eve geldiğim gün mucize gibi birşey di şuan gold üyelik zorunluluğu olmasa kesinlikle kullanmam gold üyelik üstüne ufak bir fark talep ediyor lar.
-
Aboneliğimi 3 yıl daha uzattım kafam rahat…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yani iyi/kaliteli oyun=pahalı oyun diye bir durum söz konusu olmadığından şu ana kadar verilmiş oyunların toplamdaki değeri toplamdaki kaliteye ulaşıyor diyemeyiz. Ama Game Pass'in içindeki kaliteli/oynanabilir oyunlarını süzdüğümüzde bile satın almalara göre çok ciddi bir tasarruf sağladığını söyleyebiliriz. Microsoft kanadını bu yönden tebrik ediyor ve PS tarafından da benzer bir hamleyi bir an önce bekliyorum.
muz toplamaktan iyidir .d
-
Rekabetin artması ve oyuncuların iyiliği için Microsoft'un daha da güçlenmesini umuyorum. Bu nesil için çok çalışmışlar derslerine belli. Geliştirdikleri oyunları da heyecanla bekliyorum. Umarım PlayStation da buna benzer bir sisteme geçiş yapar.
6300u oturup tek tek toplayıpta mı buldunuz ?
-
Oynanabilecek oyun sayısı bu kadar zaten. Diğerleri çerezlik düdük oyunlar. Eski bir ps kullanıcısının kütüphanesinde bir çok oyun var zaten satıp xbox a geçecek değiller şu oyunlar için. Hiç konsol ile tanışmamış biri için tercih edilebilir. Ama ps sahiplerinin hiç ilgisini çekmiyor. O yüzden ikide bir ps ile kıyaslamaktan vaz geçin inanın hiç umurumuzda değil :D
-
Bakın size ezikliğin resmini çizemem ama Mesajını yukarıda gösterebilirim.
Bırakın fan boy olmayı.
PS1'DEN PS4' e kadar kullanmış, oynamış biriyim.
Türkiye gibi ülkeler için XBOX GAMEPASS velinimettir.
Ben bir dünya oyunu bırakıp geçtim hesabı da yeğenime verdim
Evet çöp oyun yok değil var ama bir o kadar da iyi kalite de oyun var ve adamlar istisnasız her ay düzenli olarak oyun ekliyorlar.
Lütfen gidin EZİKLİĞİNİZİ başka yerde dillendirin :)
-
Gamepass harika bir sistem.
-
bakalım spartacus ile buna cevap verebilecek mi sony 6300usd nin 6bini biraz niş bir kitleye hitap eden oyunlar ve bi bakıp çıkılacak oyunlar olsa da harika bir sistem gamepass umarım sony nin de spartacus ü buna benzer bir güçle çıkar pek umudum olmasa da.
-
Yani başarılı ama ben Oyuna bakıyorum gene.Benim için Oyunların kalitesi önemli Game Pass de kaliteli Oyunlarda var o yönden tebrik edilir Ms.Psconuts 2 şu anda 375₺ para verirkem ben arakadaşım Gamepassde oynadı bitirdi.İyi güzel hoş bir sistem bunu inkar eden oyuncu değil fanboydur.Sony de illaki yapacak böyle sistem.Yani kimse kusura bakmasın Sony de ortaya cok kaliteli Oyunlar attı.Uncharted Bloodborne Last of Ous God of War Ratchat And Clank Spiderman Sony ninde böyle bir handikapı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 25 Aralık 2021; 20:4:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
6300 dolar ise yaklaşık 75 bin lira ediyor. Olaya baksana abi. 545 liraya 3 yıllık abonelik almıştım. Playstation'da 1 oyun parası bile değil 545 lira. Ahhdhshd.
Forza Horizon 5, HALO Infinite, Psychonauts 2, Microsoft Flight Simulator derken bir çok harika oyuna ev sahipliği yaptı sistem. Birinci parti stüdyoları dışında da onlarca harika oyun gördük. Ne diyelim en kötü yılımız böyle olsun. |
Şu an bu ülkedeki en ucuz abonelik servislerden birisi olmaya devam ediyor. Umarım talep görmeye devam eder de o fiyatı sabit tutarlar çünkü bu ülkede bir oyunu full fiyattan alacak adam kalmayacak yakında :/
|
ps vahabileri ekrana ekmek banmaya devam etsinler
|
Microsoft önce ki nesile göre çok akıllandı ve yol aldılar game pass çok büyük nimet kesinlikle series x aldığım dan beri bir çok oyun oynayabiliyorum ne oynucağını şaşırıyor insan teşekkürler microsoft
|
2022'de gelecek oyunlar daha fena |
Şu dünyada ödediğinin karşılığını en iyi veren şeylerden biri. Helali hoş olsun.
|
Sony fanboy on:
6300$ ın 6000$ leş oyun. |
Bakın size ezikliğin resmini çizemem ama Mesajını yukarıda gösterebilirim. Bırakın fan boy olmayı. PS1'DEN PS4' e kadar kullanmış, oynamış biriyim. Türkiye gibi ülkeler için XBOX GAMEPASS velinimettir. Ben bir dünya oyunu bırakıp geçtim hesabı da yeğenime verdim Evet çöp oyun yok değil var ama bir o kadar da iyi kalite de oyun var ve adamlar istisnasız her ay düzenli olarak oyun ekliyorlar. Lütfen gidin EZİKLİĞİNİZİ başka yerde dillendirin :) |
Benzer içerikler
- twitter ücretli mi
- whatsapp kullanıcı adı
- mırıldanarak şarkı bulma
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
- whatsapp numara gizleme var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X