Şimdi Ara

Xbox Game Pass bu yıl 6300$ değerinde oyun dağıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox Game Pass bu yıl 6300$ değerinde oyun dağıttı

Oyun dünyasının Netflix’i olarak tanımlanan ve yakın zamanda Sony tarafından rakibi piyasaya sürülecek Xbox Game Pass abonelik hizmeti oyuncular tarafından da çok beğenildi. Cüzi bir abonelik fiyatına sayısız oyunu kütüphanenize indirebileceğiniz hizmet bu yıl önemli bir tasarruf sağladı. 

Toplamda 6300$’lık oyun

Xbox Game Pass bu yıl özellikle EA Play entegrasyonu ve Bethesda’nın Microsoft bünyesine katılması ile en dolu dönemini yaşadı. Oyuncular pek çok önemli yapıma erişim sağlarken aynı zamanda cebini de korudu. 

Ayrıca Bkz.Phil Spencer, Xbox Game Pass şüphelerini giderdi: "Sürdürülebilir bir servis"

Yapılan hesaplamalara göre bu yıl Game Pass kütüphanesine eklenen oyunların toplam değeri 6300$ civarında. Yani yıllık 180$ ödeyerek bu büyük meblağı tasarruf etmiş oluyorsunuz. Ülkemizde ise yıllık 600TL civarında bir meblağa denk geliyor. 

Microsoft’un sürekli olarak Game Pass kütüphanesini yenilemesi sayesinde önümüzdeki yılda da sürpriz oyunlar abonelere sunulacak. Bu bakımdan oyuncuların hizmete olan ilgisinin artarak devam etmesi bekleniyor. 

Kaynak:https://www.techpowerup.com/290138/access-to-xbox-game-pass-worth-usd-6-300-in-games-for-2021

• 6300 dolar ise yaklaşık 75 bin lira ediyor. Olaya baksana abi. 545 liraya 3 yıllık abonelik almıştım. Playstation'da 1 oyun parası bile değil 545 lira. Ahhdhshd.

Forza Horizon 5, HALO Infinite, Psychonauts 2, Microsoft Flight Simulator derken bir çok harika oyuna ev sahipliği yaptı sistem. Birinci parti stüdyoları dışında da onlarca harika oyun gördük. Ne diyelim en kötü yılımız böyle olsun.

Bakın size ezikliğin resmini çizemem ama Mesajını yukarıda gösterebilirim.

Bırakın fan boy olmayı.

PS1'DEN PS4' e kadar kullanmış, oynamış biriyim.

Türkiye gibi ülkeler için XBOX GAMEPASS velinimettir.

Ben bir dünya oyunu bırakıp geçtim hesabı da yeğenime verdim

Evet çöp oyun yok değil var ama bir o kadar da iyi kalite de oyun var ve adamlar istisnasız her ay düzenli olarak oyun ekliyorlar.

Lütfen gidin EZİKLİĞİNİZİ başka yerde dillendirin :)

• Şu an bu ülkedeki en ucuz abonelik servislerden birisi olmaya devam ediyor. Umarım talep görmeye devam eder de o fiyatı sabit tutarlar çünkü bu ülkede bir oyunu full fiyattan alacak adam kalmayacak yakında :/

• 6300 dolar ise yaklaşık 75 bin lira ediyor. Olaya baksana abi. 545 liraya 3 yıllık abonelik almıştım. Playstation'da 1 oyun parası bile değil 545 lira. Ahhdhshd.

Forza Horizon 5, HALO Infinite, Psychonauts 2, Microsoft Flight Simulator derken bir çok harika oyuna ev sahipliği yaptı sistem. Birinci parti stüdyoları dışında da onlarca harika oyun gördük. Ne diyelim en kötü yılımız böyle olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Microsoft önce ki nesile göre çok akıllandı ve yol aldılar game pass çok büyük nimet kesinlikle series x aldığım dan beri bir çok oyun oynayabiliyorum ne oynucağını şaşırıyor insan teşekkürler microsoft

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2022'de gelecek oyunlar daha fena Xbox Game Pass bu yıl 6300$ değerinde oyun dağıttı 

• Şu dünyada ödediğinin karşılığını en iyi veren şeylerden biri. Helali hoş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps vahabileri ekrana ekmek banmaya devam etsinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sony fanboy on:

6300$ ın 6000$ leş oyun.

• PC için Uzun vadeli Game Pass nereden alınıyor?

• Xbox i ilk aldığım eve geldiğim gün mucize gibi birşey di şuan gold üyelik zorunluluğu olmasa kesinlikle kullanmam gold üyelik üstüne ufak bir fark talep ediyor lar.

• Aboneliğimi 3 yıl daha uzattım kafam rahat…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yani iyi/kaliteli oyun=pahalı oyun diye bir durum söz konusu olmadığından şu ana kadar verilmiş oyunların toplamdaki değeri toplamdaki kaliteye ulaşıyor diyemeyiz. Ama Game Pass'in içindeki kaliteli/oynanabilir oyunlarını süzdüğümüzde bile satın almalara göre çok ciddi bir tasarruf sağladığını söyleyebiliriz. Microsoft kanadını bu yönden tebrik ediyor ve PS tarafından da benzer bir hamleyi bir an önce bekliyorum.

• YshtolaRhul7017 Y kullanıcısına yanıt

muz toplamaktan iyidir .d

• Rekabetin artması ve oyuncuların iyiliği için Microsoft'un daha da güçlenmesini umuyorum. Bu nesil için çok çalışmışlar derslerine belli. Geliştirdikleri oyunları da heyecanla bekliyorum. Umarım PlayStation da buna benzer bir sisteme geçiş yapar.

• 6300u oturup tek tek toplayıpta mı buldunuz ?

• Oynanabilecek oyun sayısı bu kadar zaten. Diğerleri çerezlik düdük oyunlar. Eski bir ps kullanıcısının kütüphanesinde bir çok oyun var zaten satıp xbox a geçecek değiller şu oyunlar için. Hiç konsol ile tanışmamış biri için tercih edilebilir. Ama ps sahiplerinin hiç ilgisini çekmiyor. O yüzden ikide bir ps ile kıyaslamaktan vaz geçin inanın hiç umurumuzda değil :D

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Bakın size ezikliğin resmini çizemem ama Mesajını yukarıda gösterebilirim.

Bırakın fan boy olmayı.

PS1'DEN PS4' e kadar kullanmış, oynamış biriyim.

Türkiye gibi ülkeler için XBOX GAMEPASS velinimettir.

Ben bir dünya oyunu bırakıp geçtim hesabı da yeğenime verdim

Evet çöp oyun yok değil var ama bir o kadar da iyi kalite de oyun var ve adamlar istisnasız her ay düzenli olarak oyun ekliyorlar.

Lütfen gidin EZİKLİĞİNİZİ başka yerde dillendirin :)

• Gamepass harika bir sistem.

• bakalım spartacus ile buna cevap verebilecek mi sony 6300usd nin 6bini biraz niş bir kitleye hitap eden oyunlar ve bi bakıp çıkılacak oyunlar olsa da harika bir sistem gamepass umarım sony nin de spartacus ü buna benzer bir güçle çıkar pek umudum olmasa da.

• Yani başarılı ama ben Oyuna bakıyorum gene.Benim için Oyunların kalitesi önemli Game Pass de kaliteli Oyunlarda var o yönden tebrik edilir Ms.Psconuts 2 şu anda 375₺ para verirkem ben arakadaşım Gamepassde oynadı bitirdi.İyi güzel hoş bir sistem bunu inkar eden oyuncu değil fanboydur.Sony de illaki yapacak böyle sistem.Yani kimse kusura bakmasın Sony de ortaya cok kaliteli Oyunlar attı.Uncharted Bloodborne Last of Ous God of War Ratchat And Clank Spiderman Sony ninde böyle bir handikapı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 25 Aralık 2021; 20:4:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.