Şimdi Ara

Xbox Game Pass'e 8 yeni oyun ekleniyor! 3.400 TL değerinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox Game Pass'e 8 yeni oyun ekleniyor! 3.400 TL değerinde
    Microsoft, Ekim ayının ikinci yarısında Xbox Game Pass'e eklenecek ve kütüphaneden ayrılacak yeni oyunları açıkladı. Ayın sonuna kadar abonelik sistemine 8 farklı oyun ve oyun içi hediyeler ekleniyor. İşte Ekim ayında Game Pass kütüphanesine eklenecek ve çıkacak oyunlar...

Xbox Game Pass'e eklenen ve eklenecek oyunlar 

Paylaşılan listeye göre, Ekim sonuna kadar Xbox Game Pass'e eklenecek sekiz yeni oyun bulunuyor. Bunlar arasından Like A Dragon: Ishin! halihazırda erişime açılırken, 19 Ekim'de F1 Manager 2023, 24 Ekim'de Cities: Skylines II oyuncularla buluşacak. Kütüphaneye eklenecek diğer oyunlar ise sırasıyla Dead Space, Frog Detective: The Entire Mystery, Mineko’s Night Market, Jusant ve Headbangers: Rhythm Royale olacak. 

İşte game pass'e eklenecek oyunlar ve platformları:

• Like A Dragon: Ishin! (Bulut, Konsol, PC) - Erişime açıldı

• F1 Manager 2023 (Bulut, Konsol, PC) - 19 Ekim

• Cities: Skylines II (PC) - 24 Ekim

• Dead Space (Bulut, PC, ve Xbox Series X|S) EA Play - 26 Ekim

• Frog Detective: The Entire Mystery (Bulut ve Konsol) - 26 Ekim

• Mineko’s Night Market (Bulut, Konsol, PC) - 26 Ekim

• Headbangers: Rhythm Royale (Bulut, Konsol, PC) - 31 Ekim

• Jusant (Bulut, Konsol, PC) - 31 Ekim

DLC / Oyun Güncellemeleri

• EA Sports UFC 5: EA Play Erken Erişim Deneme Sürümü - 24 Ekim

Xbox Game Pass Ultimate hediyeleri

• Smite – Season of Celebration Pack - Erişime açıldı

Ekim ayında Xbox Game Pass’e eklenecek oyunların yanı sıra, platformdan ayrılacak oyunlar da bulunuyor. 31 Ekim itibarıyla Game Pass'ten ayrılacak oyunlar ise şu şekilde

• Gunfire Reborn (Bulut, Konsol, PC)

• Kill It With Fire (Bulut, Konsol, PC)

• Persona 5 Royal (Bulut, Konsol, PC)

• Signalis (Bulut, Konsol, PC)

• Solasta Crown of the Magister (Bulut, Konsol, PC)

Ayrıca Bkz.Xbox Game Pass'e Ekim ayında eklenecek oyunlar belli oldu

Kaynak:https://news.xbox.com/en-us/2023/10/17/game-pass-october-2023-wave-2-announce/

• Ülkemizin düştüğü duruma üzüldüğüm gibi 2007 den beri üyesi oldugum forumun bu tarz sacma sapan clickbait başlıklar atmasına üzülüyorum.
    (Habere tıklarken bütün oyunların çöp olduğunu sadece ilgi çekmek için 3400TL yazıldığını biliyordum sırf bu yorumu yazmak icin tıkladım)

Mesut Çevik ve Erdi Özüağ gitti elinizde birtek Burak Şolt kaldı o da gidince geçmiş olsun forum bu editörlerle mynete onedioya döner.
  • Ben direkt o parayı alayım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CoD 1 bile 500 TL olmus, beni 3400 kesmedi. 40 bin lira falan keser anc.

• Beş para etmez şeylerin şişirilmiş fiyatları onların o değerde olduğunu göstermez. Bu başlıklardan tiksiniyorum, en küçük bir yorum katmıyorlar yazdıkları habere üstelik.

Bunların o parayı etmediğini bilen yazar, 3400 lira değerinde diye başlık atıyor ama.

• SerdarS. kullanıcısına yanıt
    Sırf ilgi çekici olsun diye yapıyorlar. DonanımHaber harbiden bozdu iyice.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ülkemizin düştüğü duruma üzüldüğüm gibi 2007 den beri üyesi oldugum forumun bu tarz sacma sapan clickbait başlıklar atmasına üzülüyorum.
    (Habere tıklarken bütün oyunların çöp olduğunu sadece ilgi çekmek için 3400TL yazıldığını biliyordum sırf bu yorumu yazmak icin tıkladım)

Mesut Çevik ve Erdi Özüağ gitti elinizde birtek Burak Şolt kaldı o da gidince geçmiş olsun forum bu editörlerle mynete onedioya döner.

• Trt gibi haber yapılıyor maalesef. Üslubun daha sert olması lazım. Reklam yapar gibi haber yapılıyor. Üzülüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dh haberleri iyice kalitesizleşmeye başladı

• Bu oyunlar mi 3400 ₺ 😂😂😂😂

• SerdarS. kullanıcısına yanıt

Cities skylines’a da peş para etmez demezsin arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar önemli bir soru; Mesela CS2 de normal oyun geliyor, fakat sonra dlc çıkaracaklar, bu dlcler de ekleniyor mu pass sistemine ? Yoksa sadece ana oyun mu geçerli. Satın almıştım oyunu ona göre iptal edip pass alacağım .

• Tek başına cities skylines 2 3400 eder.
    Çalışan hepimize hizmet sunan arkadaşları tam kendi istediğiniz şekle çevirme narsistliğinizden vazgeçin.

• Editörler sponsorlardan gelen çöp içerikleri allayıp pullayıp önümüze koymaktan vazgeçsinler bizde vazgeçeriz sıkıntı değil.

Eskiden sponsorluklar yokken bu tarz haberler yapılmazdı haber yapılsa bile başlık "PC Game Pass sahipleri bu ay üzgün" tarzında başlıklar atılırdı.

Ülkede Diablo 4, Cod mw3 gibi oyunların yüksek fiyatları eleştirilirken Cities Skyline 2 3400TL eder demeniz de düşündürücü.

Başta dh olmak üzere tüm teknoloji sayfaları sponsorlukların kölesi olmuş durumda 2000lerin zevki hiçbirşeyde yok eskiden dahili bileşenlerde vakit geçirmekten cok keyif alırdım canım sıkıldıgında konu dısına gecerdim simdi 2. el harici hicbir konu beni ilgilendirmiyor acıkcası.

Biz dh yi degil 2008 de dahili bileşenlerde açılan kullanıcı incelemelerini, overclock denemelerini, x karta bios atarak onu nasıl xx kart haline getirebilecegimiz günleri özledik 3400TL lik oyun olmasa da olur.

• Hyperchondriac kullanıcısına yanıt

Mesut Çevik güzel haberler yapıyordu, ama sevdiğim ve takip ettiğim birisi değildi. Erdi başkaydı gerçekten, çok kaliteli haberler çıkarıyordu, YouTube kanalını takip ederim kendisinin.

Şu an forumda takıldığım yer 2. el bölümü veya üyelerin açtığı sıcak fırsatlar, eski tadı vermiyor. Arada zaman öldüreyim diye konu dışında boş konuları okuyorum :)

• "3400 TL'lik oyun" yazısının hiçbir haber değeri, hiçbir anlamı yok. Kime neye göre 3400? Fiyatı çok yüksek olup da oynamaya değmeyecek çöp oyun gırla. Bunları verdikten sonra isterse 40000 TL'lik oyun versin anlamı yok. Zaten öyle de yapılıyor, çoğu oynanıp yüzüne bakılacak oyunlardan olmuyor. Fiyat şişirip üzerinden pazarlama yapılmaya çalışılan boş bir yazı. Artık "Şu kadar TL'lik oyun" gibi haber başlıklarının bırakılması gerekiyor. Şahsen orada bir tek Dead Space'i oynamaya değer buldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek sesle herkesin söylemesi gereken şey XBOX PİŞMANLIKTIR!

• içlerinde sadece 2 tane oyun var gerisi beş para etmez ki

• Mesut Çevik'i övüp beğenenler var hala forumda.

Banlanırım diye o adam hakkında bir şey yazmak istemiyorum. Anladınız :)

• samtiger kullanıcısına yanıt

Donanımhaber'i blog olarak kullanıyordu eleman gitti de kurtulduk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.