Şimdi Ara

Xbox'ı Monitöre , Monitörü Laptopa Bağlama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize selamlar dostlarım. Yaklaşık 1 yıldır laptopum üzerinden yayınlar açıyorum ancak laptopum un özellikleri ne yazıkki yayın ve kayıt için biraz düşük kalıyor. Yurtdışından teyzeme 100-150€ arasında ikinci el bir xbox series s getirteceğim bu sayede yayınlarım en azından biraz daha kaliteli olur.(Xbox series S seçmemin nedeni hem ucuz olması hem de gamepass sayesinde ucuz bir fiyata bana çok içerik çıkması) Şimdi birkaç sorum var. Ben Xbox'ı laptopuma 1080p60 fps capture card ile bağlarsam laptop üzerinden oyun oynamaya çalışırken gecikme yaşar mıyım ? ( Çoğunlukla online oyunlar oynadığım için gecikme olmaması çok önemli). Ya da ucuza 200-300 tl bandına bir monitör bulup xboxı bu monitöre bağlayıp bu monitörü de capture card ile laptopa bağlamam mümkün müdür . Oyunu monitörden oynarım laptopumdan da kayıt alırım oyunları. Çok fazla bütçem yok maalesef dostlar. Kyk kredimle bu işten en ucuz şekilde nasıl kurtulurum yardım edin lütfen 🙏🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-evet görüntüde gecikme yaşarsın. en iyimser senaryoda 100-200ms gecikme olur, seste fark etmesen bile görüntüde bariz bir fark olurç

2- yaparsın, 30-40 liraya hdmi splitterlar var (

https://urun.n11.com/coklayici-ve-dagitici/2-port-hdmi-coklayici-cogaltici-splitter-switch-1-giris-2-cikis-a-P450824307 ). bir çıkışı monitöre bir çıkışı bilgisayar bağlarsın.

evdeki ağ yapın iyiyse (ki sanmıyorum açıkçası) remote playle de oynayabilirsin, capture kartı yayına verir, sen remote play ile oynarsın, gecikme göreceli olarak daha iyi olur, ama yine bi 50-100ms gecikme olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Ares0027

1-evet görüntüde gecikme yaşarsın. en iyimser senaryoda 100-200ms gecikme olur, seste fark etmesen bile görüntüde bariz bir fark olurç

2- yaparsın, 30-40 liraya hdmi splitterlar var (

https://urun.n11.com/coklayici-ve-dagitici/2-port-hdmi-coklayici-cogaltici-splitter-switch-1-giris-2-cikis-a-P450824307 ). bir çıkışı monitöre bir çıkışı bilgisayar bağlarsın.

evdeki ağ yapın iyiyse (ki sanmıyorum açıkçası) remote playle de oynayabilirsin, capture kartı yayına verir, sen remote play ile oynarsın, gecikme göreceli olarak daha iyi olur, ama yine bi 50-100ms gecikme olur

hocam 2. yontem ideal. capture kart+hdmi coklyayici bu isi cozer.

xbox goruntusunu ag uzerinden laptopa aktarirsa goruntude bozulma olur bitrate duser(internet hiziyla alakali degil) atiyorum 2000-2500kb bitrate gibi alirsin goruntuyu duragan anlarda bisey olmaz fakat hareketli anlarda camur gibi goruntu verir.

• Çok teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için. Son olarak hdmi Splitterın çalışma mantığını biraz daha detaylı anlatabilir misiniz ? Xbox kablosunu monitöre , daha sonra ekstra bir hdmi kablosunu daha monitörden splittera mı bağlıycam bu konuda biraz kafam karıştı. Bu splitterı kullandığımda capture card yine lazım olacak mı , görevi ne olacak 🙏🏻😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hdmi kablo konsoldan cikip coklayiciya gidiyor ordan da 2 tane cikis veriyo. ( 1 in 2 out ) 2 cikistan bi tanesi monitore digeri de capture karta gidiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.