Şimdi Ara

Xbox ile iglili birkaç sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,yazın aldığım Xbox 360 S'i birkaç gün önce FW'lettim ve kullanmaya başladım,çok memnunum ancak birkaç sorunum oldu ve bilenlere danışmak istedim.Medal of Honor oynarken özellikle çok yoğun savaş sahnelerinde seste çatlama ve frame düşmesi yaşadığım oldu.Ayrıca Madden NFL oynarken bir yerde oyun dondu ve Dashboard'a dönmem gerkti.Acaba sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
    Şimdiden teşekkürler.

• Yok mu arkadaşlar fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundy

Merhaba arkadaşlar,yazın aldığım Xbox 360 S'i birkaç gün önce FW'lettim ve kullanmaya başladım,çok memnunum ancak birkaç sorunum oldu ve bilenlere danışmak istedim.Medal of Honor oynarken özellikle çok yoğun savaş sahnelerinde seste çatlama ve frame düşmesi yaşadığım oldu.Ayrıca Madden NFL oynarken bir yerde oyun dondu ve Dashboard'a dönmem gerkti.Acaba sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
    Şimdiden teşekkürler.

???
  • Oyundan kaynaklanmıştır o hatalar sorun olduğunu sanmam.
  • Pinky sen slim sahibi olduğun için ilgileniyorsundur bu konularla slime fw çıktı mı ? Arkadaş slime fw attırdım demişte şaşırdım baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobedashaq

Pinky sen slim sahibi olduğun için ilgileniyorsundur bu konularla slime fw çıktı mı ? Arkadaş slime fw attırdım demişte şaşırdım baya

Evet Bilkons yapıyordu sanırım Dvd-rom değişimiyle.
  • Evet bilkonsda dvd'yi de değiştirerek yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 fat ısınma sorunu ile bilgi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.