Bildirim
XBox' ıma uçaklı oyun ACİL
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tom Clancy's Hawx
Tom Clancy's Hawx 2
Ace Combat 6
IL-2 Sturmovik: Birds of Prey
You-tube'da falan araştır,oyun içi videoları izle hangisini daha çok beğendiysen onu al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 18 Eylül 2010; 1:25:31 > -
eyw krdeşm bsc den bakarım -
Az önce hawk 2 oynuyordum. şimdi geldim uçaklı oyun demişsin .d tavsiye ederim mükemmel bi oyun, alışması biraz sürüyor ama alışınca mükemmel -
Ace Combat 6+Ace Combat 6 Flight Stick en iyi deneyim 360'ta..Birds of Prey'de iyidir.. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:37:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: WirldPrN
Bende bir heves babam oynar falan diye babama ssf4 oynatmıştım işten gelince beni oynadığım oyundan çıkarttırıp ssf4 oynuyordu tavsiye etmem yani bulamadım falan de yoksa tam multi oynarken kalk hawx oynucam falan der bişey diyemezsin çıkmak zorunda kalırsın
Katılıyorum
Dayım psone dan beri oyun oynamazdı pc de sadece arada fifa atardı grafikleri bozulunca brakmıştı 2 sene önce call of duty 2 oynattım adam şimdi cod piskopatı oldu dalga geçiyor milletle en kötü oynadıgı oyunda bile 1. pc oturamıyorum o evdeyken.
-
Kesinlikle Ace Combat 6 -
Ace Combat 6 nın oyun içi videosunu vs. bulamadım yardımcı olurmusun ? -
-
ace combat 6gerisi fos -
eyw. kardeşim de bu oyun fazla profesyonel eolur gibi geldi bana sonuçta babam için oyun bakıyorum ama olsun demi sonuçta bende oynicam -
Alışırsa profesyonellik falan kalmaz ortada,başından kaldıramazsın -
Eyw. :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X