Oncelikle,bilgisizligimi hosgorun ama birtakim sorularim var
Forumda kudugum kadariyla televizyonum HD ise HDMI kablo kullanacagimi biliyorum,yalniz soyle bir sorun var yaklasik bir aydir Ingilteredeyim ve bu sure icinde ilk konsolum olan 360S aldim.Ne yazikki Turkiyedeki televizyonum hakkinda herhangi bir sey hatirlamiyorum.Tek bildigim LCD olusu.(Bombeli ekran degil)
HD kablom mevcut,sayet televizyon HD degilse alternatif bir secenegim varmi? Kendi icinden cikan bir kablo var sanirim composite? (Sari Beyaz Kirmizi) bunu HD ready bir TV ye taktim,ve dogrusunu soylemek gerekirse rezalet goruntu aliyorum.
Turkiyedeki televizyonum HD degilse,hangi kabloyu almaliyim? Bu kullanacagim kablonun verecegi goruntu kalitesi cok mu dusuk olur? Mumkunse HD Ready TV ye taktigim kutudan cikan kablolarla karsilastiracak olursak,arada belirgin bir fark gorebilirmiyim?
Tesekkur ederim.
Sarı kırmızı beyaz 480p görüntü verir hdmi kablo sadece hd lerde değil hd readiylerdede çalışır alteranatif oalrak compement kablo öneririm 6 renkli
Yaklasik 1.5 yillik bir LCD TV nin HD si olmasa bile component a uyumludur herhalde?