Şimdi Ara

XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
99
Favori
95.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam p1 oyuna sana sattığı hesapla girmemeli.
    Sen o hesabı açacaksın p1 ise giriş xbox ım yaptığı için artık hiç o hesabı açmadan oynayacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BREATH kullanıcısına yanıt

Hocam detaylı olarak anlatabilir misiniz acaba ilk Xbox um. Eğer p1 sahibi giriş hesabından satın aldıysa nasıl aşabiliriz bu sorunu aldığım kişi de yeni Xbox çulardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle
    #Sürekli kullandığı hesaba satın aldıysa eğer o hesabı seninle paylaşacak.
    #sen bu hesabı giriş xboxım yapacaksın.
    # bir daha bu hesaba girmeyerek oynayacaksın.
    #arkadaşında zaten kendi sürekli hesabı olduğu için hep o hesabı açarak oynayacak.

Çok teşekkürler hocam şimdi anladım o yüzden devamlı tek hesapta oynanabilir oturumu kapat diye uyarı veriyor

• Arkadaşlar elimde P1'i olan Modern Warfare oyunu var.

Hesabın şifresini değiştirdim, hesaptan bütün bağlı xboxları sildim. Series X'e hesabı ekleyip giriş xbox'ı olarak ayarladım.

Ama aynı cihazda başka bir hesapla oyunu açtığımda purchase (satın al) çıkıyor.

Bu sorunu yaşayan oldu mu?

• Arkadaşlar dlclerde kardeşlik oluyor mu bilen var mı?

Assasins creed odyssey için meseal gold versiyonunu alsak içinde gelen dlcler de kardeşlik yapılıyor mu?

• Ben ana hesabımdaki sadece 1 oyunu paylaşmak istesem böyle birşey mümkün değil dimi? Bir de yeni bir hesap açtım bir adet oyun aldım, bu hesabı xbox da ana hesap yap dedim.

Ardından bu hesptan çıktım, ana hesabım da listeden silinmiş? Ana hesaba tekrar girdim tüm oyunların saveleri gitmiş?

Edit : restart atınca düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 20 Kasım 2020; 20:33:26 >
  • Arkadaşlar P1 ve P2 hesap satış konusunu gören var mı?

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/98908379

• Gamepass Ultimate kardeşliği hakkında bir şey sorucam çok bilgiden kafam karıştı.

Oyunla aynı şekilde mi yapılıyor?

Aile paylaşımı yapmak mı gerekiyor?

Bazıları sen onun hesabını açıyorsun o senin hesabını yazmış buna gerek var mı?

Benim yapmak istediğim Gamepass üyeliğim olan bir hesabım var ben bunu sadece üyelik için kullanıyorum başka hesabım var. Gamepass olan hesabımda bedava oyunlar dışında aldığım bir oyun da yok. Ben bu hesabın bilgilerini forumdan birine versem o giriş Xbox i yapmadan oturum açık yaptığında Gamepass üyeliğinden yararlanabilir mi?

Aslında oyun paylaşımı ile birebir aynı mi bir farkı var mı onu anlamak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodt -- 22 Kasım 2020; 14:38:59 >
  • hoodt H kullanıcısına yanıt
    Evet faydalanabilir.
    Pc den ultimate tanımlı hesabı Microsoft store da açınca bütün gamepass oyunlarını pcden de oynayabilirsin.
    Hatra xbox+pc crossplay Coop oyunlar dahi oynayabilirsin.

• Arkadaslar bende yeni alacagim bu kardeslik mevzularini okuyordumda. Mesela ana hesabim var game pass uyeligi aldim ve fifa 21 kurdum. Bunu paylasirsam karsidada game pass ve fifa21 mi olacak?
    Eger boyleyse game pass icin ayri fifa21 icin ayri hesap acip mi paylasmam lazim?
    Boyle olursada surekli hesap degisikligi zor olmuyor mu yoksa xboxta kayitli oluyormu hesaplar? Cok tesekkurler.

Birde p2 olarak birinden oyun aldik diyelim p1 hesabin sifresini degistirirse p2de mi girilmiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanDrogba -- 22 Kasım 2020; 23:25:42 >
  • AslanDrogba kullanıcısına yanıt
    Evet karşıda da gamepass ve fifa olur. Ayrı hesap ne için anlamadım.
    Eğer fifa alıp bir hakkını birine satmak istersen ayrı yeni bir outlook hesap açman ve ona satın Alman gerekir.

Evet p1 şifre değiştirirse p2de giremez bu yüzden güvenilir biri olmalıdır.

Game pass degilde sadece fifayi paylasmak istersem yeni hesaba kaydetmem lazim o zaman. Her yeni oyun icin paylasmak istiyorsam yeni hesap demek. Heralde konsol kaydediyodur hesaplari yoksa gecis zor olurdu. Tesekkurler yardim icin.

Tek satamazsiniz artık sadece satın aldığınız hesap bilgilerini paylaşarak satabiliyorsunuz. Yeni hesap acsanizda farketmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoodt

Tek satamazsiniz artık sadece satın aldığınız hesap bilgilerini paylaşarak satabiliyorsunuz. Yeni hesap acsanizda farketmez.

tamam işte hocam sadece aldıgım oyunların hesaplarını paylaşırsınız demişsiniz ya yani her oyun için yeni hesap açıp paylaşmam lazım gerekir degil mi?

yukarıdaki yazıda sadece ornek verdim gamepass+fifa olursa diye. o şekilde bir hesabım olursa gamepass+fifa karşı tarafa geçmiş olacak. Ama sadece fifa olan hesabım olursa sadece fifa geçmiş olur dogru degilmi?

Aynen oyunları tek tek paylaşmak istiyorsanız her oyunu satın almadan önce yeni hesap açıp o hesap üzerinden almalısınız.

• Zamanı olanlar için bu konuyu detaylı bir şekilde anlatmışlar bu videoda. Ben x1.25 hızda izledim, hala karmaşık gelen yerler var ama epey bir soru işaretini giderdim.

• Bir Xbox cihazı üzerinde birden fazla hesap aynı anda Giriş Xbox’ı yapılabiliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katre. kullanıcısına yanıt

Yapılabilir. Oyunları ana hesabınızdan oynamak istiyorsanız hesabı giriş xboxı yapmadan oyunları açamazsınız

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.