Şimdi Ara

XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
99
Favori
95.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de ilk defa xbox kullanacağım series x aldım.Kardeşlik mevzusu olur yada p1 p2 güvenilir birisi ile uzun serüvenli bu oyun işine girmek istiyorum.Kardeşlik mevzusu bu fiyatlar için olmazsa olmaz oldu artık.

• P1 konusunda tam anlamadığım bir konu var.
    Diyelim ki konsolu aldık, game pass aldık ve giriş xbox'ı yaptık. Ondan sonra da kardeşlikle oyun alıyoruz, p1 oyunu aldığımızda o hesabı P1 yapmamız gerekiyor değil mi?
    Ama sorun da burada, P1 yapma (giriş xbox'ı) hakkı sınırlı değil mi?
    Bakıyorum oyun satanlar hep p2 satıyor, bunların hakkı hiç mi dolmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İleride satabileceğim yeni bir oyun aldığımda aşağıdaki adımları mı yapmam gerekiyor?

Xboxta A isimli bir ana hesabım var. 1 oyun alacağım ama oyunu yeni hesap oluşturarak alıyorum (ismi hesap B olsun).
    Giriş Xbox ım A iken, B hesabına giriş yapıyorum, giriş Xbox ım olarak işaretleyip, B hesabından çıkış yapıyorum.
    Aynı zamanda B hesabimdaki oyunu bir başkasına p2 olarak satıyorum. O da hesaba giriş yaparak istediği zaman oynayabiliyor.

B hesabının P1 ini satmak istediğimde ise satın alan kişi benim yukarıda yaptığım adımların aynısını yapıp kullanmaya devam ediyor. Mantık bu şekilde değil mi, yanlış anladığım bir yer var mı?

• Arkadaşlar merhaba, yeni gamepass aldım ancak fark ettiğim bir şey var. Aşağıda belirttiğim durum doğru mu? P2ye rahatsızlık vermeden oyunu kendi xboxıma ekleyebilir miyim?

Gamesste P1, mağazadaki oyunu kendi Xbox hesabına eklerken ortak hesaba bağlanması gerekiyor, Bu durumda p2 hesaptan kısa süreli de olsa çıkış yapması gerekiyor.

Cevap: benim gibi cevap arayanlar için gönderiyi silmiyorum, hesaba giriş yapmaya gerek kalmadan mağazada gezip oyun indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramses87 -- 30 Kasım 2020; 12:5:23 >
  • Arkadaşlar bir hesabi x cihazi p1 olarak tanimladi diyelim. Y cihazi da p2 olarak oynuyor. Y cihazı bir gün O hesabi kendisinde p1 olarak tanimlamak isterse (X cihazı giris hesabindan çıkarmadı hala onda p1) hata mi verir? Yoksa otomatik olarak Y cihazına mi p1 hakkı geçer?
  • arkadaşlar p1 hesabım var gamepass olara kullanıyorum ve home account cyberpunk p1 hesabı almak istiyorum onu p1 yapınca diğer p1 hesabım ne olacak kaç kere aynı konsol üzerinden home account değiştirme hakkı var

• Game Pass Ultimate'i PC de kullanıcak olan bir arkadaşımla paylaşmak istiyorum nasıl yapmam gerekiyor xbox - pc kardeşliğini yardımcı olursanız sevinirim

• sniperizmir S kullanıcısına yanıt
    Hocam merakımdan soruyorum bu sorununuz hala devam ediyor mu
  • yerdavader kullanıcısına yanıt
    Hiçbişey olmaz hocam. Cihaza sınırsız home account yapabilirsin. Ama o hesabı yılda 5 kez home account yapabilirsin umarım anlatabildim.
  • P1 hesabı devrederken hangi bilgileri veriyoruz.
    mail adresi ve şifresi dışında (güvenlik bilgisi için) hesabın alındığı doğum tarihi bilgisini vermek yeterli mi?

• Ramses87 R kullanıcısına yanıt

Hesabı devrederken bütün kişisel bilgilerinizi silin yada değiştirin. Alan kişi kendi kurtarma mailini ekleyecek ve sizinle bir bağlantısı kalmayacak artık o hesabın.

• p1 hakları yılbaşında mı sıfırlanıyor?

• Gerceklik tarafi var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocan35

Gerceklik tarafi var mi?

nasıl yani?

• merhaba. xboxa geçmeye karar verdim. gamepass kardeşlik nasıl oluyor ? Bilgisi olan paylaşabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahoonur

merhaba. xboxa geçmeye karar verdim. gamepass kardeşlik nasıl oluyor ? Bilgisi olan paylaşabilir mi ?

yeni bir hesap açıp içine gampass ultimate satın alıyorsun. (forumda 3 senelik 540 TL’ye alma yöntemi var. adam başı 270 TL.)
    p1 hakkını alan; hesabı giriş xbox’ım olarak kaydedip bir daha bu satın alınan hesabın içine girmiyor. kendi ana hesabından oynamaya devam ediyor.
    p2 hakkını alan ise gamepass oyunlarını oynayacağı zaman, bu hesabın içine girip sonra geri çıkarak arka plana atıyor ve ana hesabına dönerek oyunları oynama devam edebiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim bilgilendirme icin
  • quote:

Cok tesekkur ederim bilgilendirme icin
    rica ederim hocam, hayırlı olsun şimdiden. 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

rica ederim hocam, hayırlı olsun şimdiden. 👍

Alıntıları Göster

bu sistemin kaldırıldığından bahsediliyor. devam ediyor değil mi hocam ? ilgili konuyu forumdan bulmaya çalışayım

• quote:

bu sistemin kaldırıldığından bahsediliyor. devam ediyor değil mi hocam ? ilgili konuyu forumdan bulmaya çalışayım

Alıntıları Göster
    ediyor şu an. kampanya bitmeden halledin. ben daha makina gelmeden ilk bunu halletmiştim :)
    https://forum.donanimhaber.com/12-24-36-ay-live-pass-uyeligi-alma-ultimate-cevirme-yontemi--146412136

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.