P2 gamepass ultimate alan bir kullanıcı konsola harici bir oyunun p2 hesabını yüklediğinde online oynama konusunda bir sorun yaşar mı ? p2 ultimate hesabımız olan bir konsola p1 yada p2 oyun almamızın online oynamak açısından herhangi bir farklılığı var mıdır ? |
XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK (23. sayfa)
-
-
Arkadaşlar beraber oynayacağım kişiler arıyorum yaşım 23. Gametag korayhayir1905
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhaba benim farklı bir sorum olacak. Yeni Xbox series s aldım ve kuzenimle kardeşlik yapacağız. P1 veya P2 bizim için önemli değil.
Benim hesabımda 3 yolliky gamepass var. Kuzenim benim hesap bilgilerini alıp giriş Xbox i yapacak ve hayatımıza devam edebileceğiz sanırım.
Benim sormak istediğim ise benim hesapta gamepass var ok fakat kuzenimin hesabında da FIFA 21 va ben o FIFA 21 i nasıl oynayabilirim?
Bende kuzenimin hesabını giriş Xbox yaparsam olur mu? Hangi hesaba oyun alırsak alalım ikimizde oynayabilir miyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draco1987 -- 7 Mart 2021; 14:23:23 >
Gamepass var biraderde. Hesabının şifresini bana verdi. O xbox ile, ben de PC ile kullanacağım. Onun xbox'unda tek hesap var. Ben PC'de oynarken ne yapmam gerekiyor? kendisi Xbox cihazını kendi hesabıyla açıp oynuyor. Çakışmaması için ben PC'de nasıl kullanmalıyım. Lütfen yardım. Günlerdir aradım bulamadım cevabını..
-
O hesabi giris xbox um olaraj ayarlayip kendi hesabindan oynayacak konsolda. Sizde direkt gamepass in tanimli oldugu hesaptan oynayacaksiniz pc den -
P2 vb olmuyor o halde PC'de doğru mu anladım? Yani ben PC'ye biraderin verdiği hesap ile girip oynayabilirim?
-
Evet. Sen p2, biraderin de p1 olacak ve hesabi konsoldan kaldiracak giris xbox u yaptiktan sonra -
Şu anda XBox cihazında tek hesap var. O halde yeni bir hesap açıp onunla oynayacak. Ultimate bulunan hesabı giriş Xbox'u yaparak kaldıracak ve o hesapla işi bitecek. Doğru mu anladım?
-
Evet dogru. Yeni acacagi hesap onun ana hesabi olacak. Basarimlari kazanma meraki fln varsa onlar yeni acacagi hesaba gelecek. -
Çok sağolasınız.
-
Bir arkadaşımla kardeşlik yaptık. Gamepass ten oyun indirebiliyorum. Battlefield 5 indirdim. Mutliplayer a girmek istediğimde şu an trial versiyondasınız. Lütfen satın alın çıkıyor karşıma. Bunun çözümü nedir ?
Kardeşlik yöntemi ile gamepass yaptık. İki tarafta hesapları karşılıklı olarak giriş xbox yaptı. Ama İnternet bağlantısı yokken oyunları açamıyorum. Gamepass oyunları için İnternet gerekir mi? Yoksa biz mi birsryleri yanlış yaptık.
-
Gamepass olan hesap giriş xbox ı yapılır P1 olur diğer hesap p2 olur giriş xboxı yapılmaz ve sadece p2 olan hesaptan oynar. Bu arada "bildiğim kadarı ile" İnternet olmadan hiçbir oyunu oynayamazsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 11 Mart 2021; 22:18:26 > -
Simdi iyice kafam karıştı. Şu anda herkes kendi hesabından gamepass oyunlarını oynuyor.kimse kimsenin hesabına girmiyor -
Eski üyeler ayrıntılı olarak anlatmış konuyu inceleyin. P1 giriş xbox ım olur oturum kapatılıp diğer hesaptan oynar, p2 olan hesaba girer oynar -
Arkadaşlar merhaba, konuyu okudum, Resimdeki acıklamayı da okudum; anlamadıgım bı konu var yardımcı olabilir misiniz?
Yarın gamepass alıcam, daha sonra yazılanlar gibi giriş xboxım yapıp P1 yapıcam kendımı, ancak arkadaşım p2 nasıl olacak?? Yanı gamepass aldıgım maılı ve şifreyi arkadaşıma verıcem ama o kendi profını nasıl oluşturacak? Yanı 2 mızde aynı maılden gırersek farklı profillerı nası eklıycegız??
Merhaba, ikinizde oyunları oynamak için farklı bir ana hesap kullanacaksınız.
Gamepass hesabınızı aynı anda p1 ve p2 kullanıcı aktif olarak kullanamazsınız. P1 yapılan hesap pasif olarak sistemde kaldığı için P2 olan hesap aktif olarak çalışabiliyor.
2. el veya ayrıca satın alacağınız oyunları da aynı mantık ile sisteme ekleyip yine ayrı olarak kullandığınız ana hesabınız ile oynayacaksınız.
P1 kullanacak olan giriş Xbox yaptıktan sonra o hesabı unutacak bir daha profilde aktif etmeyecek ve ayrı oyun hesabı ile oyunlarını oynayacak. P2 olan ise giriş Xbox yapmayıp profil ekle kısmında aynı anda ayrı oyun hesabı ile birlikte aktif edip profiller arasında geçiş yaparak oyun hesabı ile oynayacak. Bu sırada P2 hesap arka planda aktif olacak. Sistemin çalışma mantığı budur.
P2 hesap isterse o hesabı oyun hesabı olarak da kullanıp ayrı ana hesap yapmayabilir. Ama ilerleyen dönemde hesabın satışı ve devri olursa bütün oyun kayıtları da gideceği için ayrı hesap ile gamepass veya oyun hesabından bağımsız olması daha iyi bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardadsl -- 14 Mart 2021; 22:19:25 >
-
Teşekkür ederim hocam cevabınız için anlamadığım bi kısım var yalnız.quote:
Orijinalden alıntı: ardadsl
Merhaba, ikinizde oyunları oynamak için farklı bir ana hesap kullanacaksınız.
Gamepass hesabınızı aynı anda p1 ve p2 kullanıcı aktif olarak kullanamazsınız. P1 yapılan hesap pasif olarak sistemde kaldığı için P2 olan hesap aktif olarak çalışabiliyor.
2. el veya ayrıca satın alacağınız oyunları da aynı mantık ile sisteme ekleyip yine ayrı olarak kullandığınız ana hesabınız ile oynayacaksınız.
P1 kullanacak olan giriş Xbox yaptıktan sonra o hesabı unutacak bir daha profilde aktif etmeyecek ve ayrı oyun hesabı ile oyunlarını oynayacak. P2 olan ise giriş Xbox yapmayıp profil ekle kısmında aynı anda ayrı oyun hesabı ile birlikte aktif edip profiller arasında geçiş yaparak oyun hesabı ile oynayacak. Bu sırada P2 hesap arka planda aktif olacak. Sistemin çalışma mantığı budur.
P2 hesap isterse o hesabı oyun hesabı olarak da kullanıp ayrı ana hesap yapmayabilir. Ama ilerleyen dönemde hesabın satışı ve devri olursa bütün oyun kayıtları da gideceği için ayrı hesap ile gamepass veya oyun hesabından bağımsız olması daha iyi bence.
"P1 kullanacak olan giriş Xbox yaptıktan sonra o hesabı unutacak bir daha profilde aktif etmeyecek ve ayrı oyun hesabı ile oyunlarını oynayacak."
Ben p1 olucam zaten, ama dediğiniz gibi giriş xboxı olarak seçtikten sonra 'ayrı oyun hesabıyla oyunlarını oynayacak' demıssınız ya, ayrı hesabı nasıl ekleyecem o gamepass hesabına, nasıl ılıskılendırecem, yanı gamepass aldıgım hesabın oturumu kapatıp yenı oturum açsam gamepass sisteminden çıkmış olmam mı?
" ikinizde oyunları oynamak için farklı bir ana hesap kullanacaksınız." Bu ana hesaplaeı, gamepass ıcıne nasıl eklıycez hocam.
Hocam ilk defa bı konsolum oldugu icin pek anlayamadım bu sistemi, kusura bakmayın o yüzden :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 14 Mart 2021; 22:23:35 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
P1 olarak giriş Xbox yaptığınızda sistem o hesabı arka planda aslında aktif tutuyor ama profil olarak eklemeniz gerekmiyor. O yüzden profil ekle/kapat bölümünde kapatınca P2 hesabın girmesine olanak tanıyorsunuz. Yoksa kim aktif ederse diğerini düşürür.
Yani p1 için giriş Xbox yapıp profili kapattıktan sonra ayrı hesabınız ile girince sorun olmadan kullanabileceksiniz. Konsol üzerinde işlemleri yapınca daha iyi anlarsınız. Teorik yerine pratik daha iyi anlamanızı sağlar.
Ek bir bilgi vereyim konsola p1 hesabınızı giriş Xbox yaptınız ve daha sonra hesabı silip konsolu sattınız ama giriş Xbox işlemini iptal etmezseniz sattığıniz kişide hesap bilgileri olmasa da p1 hesap gömülü olarak yeni alıcıya gider. Bu da pasif olarak kalıyor mantığını daha iyi anlatır size.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X