< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanasaf -- 14 Mart 2021; 23:2:45 > |
XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK (24. sayfa)
-
-
Merhaba, ortak kullanılan gamepass hesabı üzerinden pes ya da FIFA online olarak oynanabilir.
Kim hangi hesabı kullanıyor, ayrı ana hesaplar var mı? Konsolda birbirinizi arkadaş olarak eklediniz mi? Biraz daha detaylı bilgi verirseniz fikir yürütelim. -
Hocam eğer yanlış yapmadıysak o benim hesabı xbox ev hesabı yapıp kebdi hesabına gitti bense ana hesap üzerinden oynuyorum. Pes veya fıfaya girip onlin davet ile çağırıyoruz denkleşiypruz maça başla dediğimizde bağlantı kurulamıyor yazıyor . Arkadaş olarakda ekledik birbirimizi ama nerede yanlışlık var çözemıyoruz -
Acaba bende ana hesaptan değilde başka hesaptan girsem oynayabilirmiyiz yoksa alakası bile yokmu -
Konsolda arkadaş olarak ekli olup oyun içindeki online sisteminde birbirinizi bulabiliyorsunuz anladığım kadarıyla. Oyun içinde online maç ekranında davetiye sonrası oynamanız gerekir. Genel bir bağlantı problemi de olabilir.
Farklı hesap ile deneyebilirsiniz ama bence P2 olarak kullandığınızda da oynamanız gerekir. Ben hep ortak hesabı ayrı tuttum ana hesabımdan ve iki farklı arkadaşım ile oynadım pes ve fifayi sorun yaşamadan. -
Hocam valla ikimizde çıkamıyoruz bu işin içinden birbirimizi buluyoruz ama bir türlü oynuyamıyoruz ve bizde baglantı sandık ama günlerdir bir türlü düzelmedi anlamadım gerçekten -
Yani anlattıklarınıza göre oynamanız gerekir. Ekstra bir ayarı yok çünkü bunun. Farklı oyun deneyin co-op oynayabileceğiniz türde gears serisi veya titanfall gibi. Aynı sorunu alacak mısınız acaba?
Ben P2 hesabı oyun hesabı olarak kullanmadım açıkçası. P2 açıkken farklı hesap ile aynı arkadaşlık işlemleri sonrası deneyin belki de ondandır. -
Anladım hocam teşekkür ederim, saat 8 olsun da alayım gamepassı :)quote:
Orijinalden alıntı: ardadsl
P1 olarak giriş Xbox yaptığınızda sistem o hesabı arka planda aslında aktif tutuyor ama profil olarak eklemeniz gerekmiyor. O yüzden profil ekle/kapat bölümünde kapatınca P2 hesabın girmesine olanak tanıyorsunuz. Yoksa kim aktif ederse diğerini düşürür.
Yani p1 için giriş Xbox yapıp profili kapattıktan sonra ayrı hesabınız ile girince sorun olmadan kullanabileceksiniz. Konsol üzerinde işlemleri yapınca daha iyi anlarsınız. Teorik yerine pratik daha iyi anlamanızı sağlar.
Ek bir bilgi vereyim konsola p1 hesabınızı giriş Xbox yaptınız ve daha sonra hesabı silip konsolu sattınız ama giriş Xbox işlemini iptal etmezseniz sattığıniz kişide hesap bilgileri olmasa da p1 hesap gömülü olarak yeni alıcıya gider. Bu da pasif olarak kalıyor mantığını daha iyi anlatır size.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arda valla başka hesap açtım onunlada denedim ama karşılıklı bir türlü maç başlatamadık o planda çöktü sanırım kardeşlikte onlinede karşılıklı rakıp olamadığımızı anladık . Pes ve fıfa tek kullanıcı olarak göruyor sanırım -
Özelden konuşalım birbirimiz ile deneyelim isterseniz. Oynayabilmemiz gerekiyor çünkü. -
Arkadaşlar ilk mesaj ve konular genelde oyun üzerine yazılmış. Ben şunu sormak istiyorum,,
Benim xbox one hazım ve gamepass ultimate üyeliğim var şuan.
Arkadaşım da yeni bir xbox aldı dün.
Benim ultimate hesabımı ona giriş xboxı
Onun boş live hesabını bana giriş Xbox'ı yaptık..
Sonra kendi hesaplarımızı tekrar kendi xboxlarımıza girdik ve diğerlerini sildik.
(Benim tüm yorumlardan ve videolardan anladığım bu)
Şimdi sormak istediğim şeyler:
1: Biz işlemi doğru yapmış mıyız?
2:ikimiz de aynı anda aynı gamepass oyununu indirip aynı anda oynayabilir miyiz?
3:Benim cihazım kapalıyken o oyun oynayabilir mi?
4: Hangimizde internet bağlantısı hep olmak zorunda?
Madde madde cevaplarsanız sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar
Arkadaş ultimate satın aldı
Ve hesabından giriş xbox özelliğini kaldırdı
Hesap adres ve şifresi ile ben profilden ekledim hesabını ben giriş xboxum yaptım
Kendi hesabıma döndüm ve gamepass aktif oldu oyunları indirebiliyorum yanlız ikimizde warzone oyununa giriş yaparken diğer hesapta aktif diyor ve diğerini atmamızı uyarıyor
Bu warzone için yaptığımız işlem doğrumu yoksa bu oyunmu izin vermiyor
Aslında p1 p2 çokta önemli değil sadece aynı lobide warzone oynamak istiyoruz
Sorun çözüldü nasıl oldu bilmiyorum bu gün denediğimizde oyuna girebildik sıkıntı çıkmadı
Arkadaşlar daha önce sorulmuştur eminim ama ben cevap bulamadım.
Gördüğüm ve bildiğim kadarıyla hesapların p1 hakkı 5 kez giriş xbox'ı olarak tanımlanabiliyor. Diyelim ben bir oyunun p1 hakkını satın aldım ama giriş xbox ı yapma hakkı bitmiş, ne yapmak gerek?
Ya da şöyle sorayım, bir p1 hesap 5 defa el değiştirdikten sonra, son alan kişide mi kalıyor bu durumda?
Bildiğim kadarıyla xbox support ile iletişime geçip çocuk kurcalamış hakkı bitirmiş vs denirse açma ihtimalleri var
quote:
Orijinalden alıntı: Hakanasaf
Arda valla başka hesap açtım onunlada denedim ama karşılıklı bir türlü maç başlatamadık o planda çöktü sanırım kardeşlikte onlinede karşılıklı rakıp olamadığımızı anladık . Pes ve fıfa tek kullanıcı olarak göruyor sanırımKardeşim problemi çözdünüz mü, aynı sıkıntıyı yaşıyoruz? Warzone oynayabiliyoruz, ama fifa oynayamadık. Bu durumlarda warzone kriter sayılamaz çünkü herkese ücretsiz,, fakat fifayı gamepass eacces üzerinden karşılıklı oynayamıyoruz?? Anlayan bilen yardım etsin lütfen..
Çözdük ama şöyle ip adresimiz yanı nat desteği sıkıydı sizinde sıkıdır büyük ihtimal onu açık yapmak icn statik ip aldm internet sağlayıcımdan 15 tlye duzeldi sonradan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kardeşimle hesaplarımız aile hesabı olarak gözüküyor fakat o konsolda gamepass ultimate aldı ben kendi hesabımdan pc gamepass kullanamaz mıyım ? Yardımcı olursanız seviniriz.Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlecTer10 -- 31 Mart 2021; 20:54:35 > -
Statik ip dediğin aylık 15tl değil mi? Hatta Türktelekomda şuan aylık 30tl...
O zaman gamepass kardeşliğinin hiçbir anlamı kalmıyor ki, birbirine karşı aynı oyunu oynayamadıktan sonra, statik ip vereceğim paraya yeni gamepass alırım, en azından yok p1 yok p2, yok giriş xbox yok çıkış xbox saçma sapan uğraşmamış olurum.
Bunun başka çözümü yokmuymuş ya, çok üzüldüm gerçekten?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X