Şimdi Ara

XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
99
Favori
95.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar p2 hesabi surekli acik tutmanin yolu var mi ? Yani her oyuna girisimde p2 hesabin oturumunu tekrar acmak durumunda kaliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hesabı eklerken soruyor yanılmıyorsam ama emin değilim. Tam bilemiyorum ama hesap ayarlarından kontrol edin umarım olur.

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

peki hocam ultimate hesabı konsoldan kaldırınca, ultimate hesabındaki yeni oyunları konsolda görebilecek mi? yoksa her oyun indirirken hesabı yeniden girmesi mi gerekiyor?

• epivep E kullanıcısına yanıt
    Yeni oyun derken eklenecek olan oyunlari kastettiniz sanirim. Evet onlarda sikinti yok. Yeniden giris yapmasina gerek yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tam olarak anladım mı teyit edeyim.

Ultimate hesabını giriş xbox'u yaptıktan sonra kaldırdığımda, hesabı kaldırmadan neleri yapabiliyorsam (ultimate oyunları görmek, indirmek vb) onları yapabileceğim yani? hesap xboxta yok diye, 2 yıllık ultimate üyeliğimi kullanamama gibi bir durumum olmayacak?

Evet Hesabi home xbox yaptiktan sonra sikinti yok

çok sağolun

peki yeni sıfır hesabı XBOX'a tanıtırken yapmam gereken şeyler var mı? açılırken ayar vb gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epivep -- 9 Nisan 2021; 12:8:23 >
    Ben tlf onayi iste yapiyorum microsoft email ayarlarindan baska yaptigim birsey yok.birde ortak sifreyi kapali secin hesabi konsola tanitirken size soruyor

çok sağolun

• Forza Horizon 4 Ultimate P2 hesabı var.

P2 hesabında oturum açık iken oyuna kendi ana hesabımdan giriyorum. Bu durumda Fortune Island ve Lego DLC'lerini oynayabilmeme rağmen DLC araçlarını garajıma ücretsiz ekleyemiyorum.

DLC araçlarını P2 hesabında oturum açık iken kendi hesabımda garajıma ekleyebilme konusunda yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.

• ALINIK GAMEPASS ULTİMATE (P2) HESAP (24-36 AY) .

• Arkadaslar selam, bir arkadasim ile gamepass sifremi paylastim konsoldan beraber rainbow six oynayalim dedik fakat onda kararketler acik degil bende acik. P2 haklarda karakterler olmuyor mu?

• UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Siz p1, o p2 mi kullanıyor yani?

• cimbomluekiz C kullanıcısına yanıt

hocam p1 p2 ne bilmiyorum ama. Benim hesabimi o giris xbox'i alarak ayarladi ve kendi gamepass'i olmayan hesabindan oynuyor. Ben ise direk gamepassli ana cihazimdan oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 11 Nisan 2021; 19:15:58 >
  • Tamam. Gamepass üyeliği bir olabilir ama Oyun içindeki hesaplarınız farklı olduğu için sizin silahlarınız ve karakterleriniz farklı olur.
    Sonuçta oyuna sen kendi mailin ile, o kendi maili ile girmiş oluyor.
    Gamepass hesaplarınız aynı, oyun hesaplarınız farklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluekiz -- 11 Nisan 2021; 19:34:16 >
  • cimbomluekiz C kullanıcısına yanıt

Hocam seyden sordum. Gamepass'deki rainbow six surumu deluxe edition degil mi? Ben kendi hesabima ekstra bir operator yada dlc almadim. Gamepass'den oyunu indirdim 1.ve 2. sezon operatorleri acik geldi. Oda indirdi ama ona gelmedi operatorler. Ondan merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 11 Nisan 2021; 19:56:53 >
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Sen daha önce oynamış olabilir misin? Yoksa ikiniz de ilk kez oyunu yükleyip ilk kez başladıysanız ikinizde de herşey aynı olması lazımdı..

• PlayStation 4’te arkadaşımla kardeşlik yapıyorduk. Ben A’yım o B olsun, yarı yarıya ödeyip bazen benim hesaptan bazen onun hesaptan alıyorduk. Ben onu kendi konsolumda ana hesap, o da tam tersini yapıyordu. Sadece oyun indireceğimiz zaman diğer hesaba girip onun dışında kendi hesabımızdan sıkıntısız online vs. oynuyorduk. Hatta Plus da kullanıyorduk yine.

İlk mesajı okudum ama tam doğru anladım mı emin değilim. Xbox’ta da aynı yukarıda anlattığım örnekteki gibi çalışıyor mu, kendi hesabından oynama, Game Pass Ultimate kullanma gibi.

• iPlay kullanıcısına yanıt
    Gamepass'ta aslında tek ana hesap var.. 1 tane de misafir oluyor.
    Sen ana hesabı kullanıyorsun, arkadaşın misafir oluyor. Ama İkiniz de aynı tüm haklara sahip oluyorsunuz...

• Gamepass'in P1 hakkına sahip olan multiplayer oyunlarda oynayabiliyor dimi. Ekstradan gold live almasına gerek var mı. Kendi hesabıma bir oyun alsam online oynayabiliyor muyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 15 Nisan 2021; 15:45:50 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.