Şimdi Ara

Xbox'ların arasındaki fark?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu jasper 3k arcade falan bunlar ne anlama geliyor? Bide ben xbox 360 alacağım slim model en iyisi en sorunsuzu deniyor slim mi almalıyım yoksa jasper arcade 3k falan bunlar eğer modeliyse bunlar daha mı iyidir? Ps3'te fatlarda falan sarı ışık kırmızı ışık sıkıntısı var bu makinalarda da var mı böyle problemler? Gta v ve diğer oyunları oynamak için alacağım muhtemelen kırık olacak ps3 te aynı oyunları oynamak için vereceğim paraya xbox 360 alabiliyorum madem öyle xbox alayım dedim çünkü hiçbişekilde online oynamıyorum konsolda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Slim model alabilirsin slim modelde 3k sorunu felan yok rahat olsun için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • slim al bu saatten sonra diğerini niye alcan ki
    hem arkadaşın dediği gibi 3k görmezsin ama çabuk ısınıyor bende slim var
  • bende xbox 360 alma arefesindeyim. Jtag lı 250 gb içini oyun doldurup 600 650 ye alabiliyorum. bi süre kırık ps3 ile xbox arasında gittim geldim ama ps3 gereksiz pahalıya geliyor. online oynamayacağım için bende 360 slim alacam o fiyatlara sıfır 2 yıl garantili. sanırım bu daha mantıklı

• dostum 3k bi hatadır yani xbox ın en önemli sorunudur ki 3k artık tamir edilebiliyo 100 tl gibi bi ücretle fakat cihaz 3k görürse çöpe atman gerekir zira o cihaz tamir edilse bile 5-6 ay lık ömrü olacak bunun için slim model almanı öneririm çünkü slim model valhalla anakartına sahiptir 3k riski çok çok çok aza düşmüştür senin dediğin jasper da bi anakarttır valhalla anakartından önceki anakarttır o da 3k ya karşı çok iyi önlemleri olan bi anakart eğer maddi durumun iyi ise parama kıyarım diyosan bi slim al aksi takdirde jasper anakartlı bi elite almanı tavsiye ederim arcade ise bi pakettir.yani arcade xboxlar beyazdır hdd si yoktur,benim sana dediğim elite de ise cihaz siyah renklidir 120 gb hdd kulaklık gibi ekstradan aksesuarlar vardır ama aartık arcade ve elite zor bulunur bi çok yerde slim var ki zaten en mantıklısı slim alıp kafanın rahat etmesi

• Böyle saçma konu açılmaz. Hepsi ana konuda mevcut

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.