Şimdi Ara

Xbox Live Gold tekliflerinin ve oyunlarının tahmin edilebilirliği !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birçok insan indirim dönemlerinde şu çelişkiye düşüyordur diye tahmin ediyorum;''Bu oyun indirimde ama ya önümüzdeki ay gold ile bedavaya verirlerse oyunu?''
    Benzer bir örneği black friday indiriminde yaşadım ben,yanılmıyorsam %67 lik bir indirim ile satışa sunulan UFC adlı oyunu alıp almamak arasında çok kararsız kalmıştım,sonra forumda ''Sir Maximus'' arkadaşımız oyunun ea access e ücretsiz gelebileceği ihtimali üzerinde durmuştu,nitekim öyle oldu,bende ea access vardı ve Ufc ye vereceğim para cebimde kaldı resmen.
    Ben şu aralar yılbaşı indirimiyle oyun almak konusunda epey seçici davranıyorum bu yüzden,çünkü bazı oyunların indirimi bariz bir şekilde biz gold ile önümüzdeki aylarda ücretsiz geleceğiz ya da daha hesaplı haftalık indirim ile geleceğiz diye bağırıyor resmen.

Bu başlık altında bu tarz tahminlerimizi paylaşırsak faydalı olur diye düşünüyorum.Bir çok oyuncunun işine yarayacaktır.

*Geçen hafta Cod:Aw ve Destiny Microsoft Store de bir günlüğüne %50 indirime girmişti,kutulu olarak.Bir arkadaşımız yılbaşı döneminde dijital sürümünün aynı indirimle sunulacağının bir habercisi olduğunu tahmin etmişti.Bu tahmine katılıyorum,hatta aralığın son günü son indirim olacak diye planlıyorum.
    *Metal Gear Solid V: Ground Zeroes ve Thief oyunları da şuan mevcut dönemde %67 indirimle satılıyor,ama bana kalırsa bu gold ile verilecek AA oyunlarının başlangıcı diye düşünüyorum,maksimum önümüzdeki ay içerisinde verilir diye tahmin ediyorum.
    *En çok tartışması yapılan ''Ryse ve Titanfall gold ile ücretsiz verilecek mi?'' konusunda ki tahminim ise olumsuz yönde,bu tür oyunlar xbox ın başlangıçta büyümesi için büyük yapı taşları olarak sürülen oyunlar ve bu yüzden ücretsiz verilmesine minimum 1 veya 1,5 yıl var gözüyle bakıyorum.

Arkadaşlar sizde haber kaynağı belirterek yada tahminlerinizi söyleyerek konuya katkıda bulunabilirsiniz.Xbox bölümünü hareketlendirmek ve daha canlı tutmak için daha fazla paylaşım yapmak dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timecatz -- 22 Aralık 2014; 20:12:15 >

• Gold uyelere verilecek oyunlarla ilgili bir konu başlığı var,belki tahminlerimizi ordan da devam ettirebiliriz,eğer yönetici arkadaşlar bişey derse diye.

Ya da burdan da devam edilebilir.Tahmin vs.

İndirim konusu da var zaten.

Herneyse,

CoD Aw ve destiny nin xb1 surumleri %15 indirimle 45$'dan satılacak diye duymuştum.(geçen sene 31 Aralık'da cod oyununa indirim yapılmıştı).

Ryse ve dr3 gwg ile henüz verilmez.Konsol USA'da kasım ayını kazandı ve konsolu yeni alan oyuncular için ryse ve dead rising 3 hala satılıyor.mart-nisan'a kadar bedava verilmez diye düşünüyorum.

Onun dışında,ea Access e nhl,titanfall veya nba Live verilir sırada.

Ocak ayının gwg oyunları da belli oldu.MS Xbox One için de aaa oyun veriyor.d4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın ama o konularda tahminler falan gözardı ediliyor gibi geldi bana,burada bu işi daha detaylı yürütebiliriz belki.

Bilgiler için sağol.
    Ayrıca yanılmıyorsam ''Max The Curse of Brotherhood'' oyunu Gold ile birlikte iki kere ücretsiz verilmiş,bu yüzden önümüzdeki zamanlarda bu oyunun tekrar ücretsiz gelme olasılığı bir hayli düşük bana kalırsa.
  • Timecatz kullanıcısına yanıt
    2 kere vermişler bi 3. olmaz sanırım

• verdikleri indrim olsa ne olur sniper elite 3 oyunun %70 indirim degil bedava verse yüklemem hdd kalabalık yapmasına degmez

elle tutulur oyun yok bir kaç oyun var fifa 2015 bunu sevdim hakeder güzel jest yapmışlar %50 indirme gittiler forza 5 eski oyun ama efsane geçen zamana göre indirim dogal eyvallah

battle field 4 premium edition alınacak oyun tavsiye ederim

gta v zerre indirim yapmadılar işlerini biliyorlar satışlar iyi gidiyor call of duty adw güzel oyun satışları iyi bundada bişey yok indirim yapmasına gerek yok aldırtır

başkada oyanacak oyun zaten far cry dagda bayırda gezip ayı kurt çakal vurmaktan başka işe yaramayan oyun almanızı tavsiye etmem

seneler önce far cry oynardım illalah ettim cip bozulur su kayantır ikide bir in tamir et yılan sokar aslan saldırır nasıl saçma oyundur anlamadım grafikler oynanabirlik rezaletti

• *Sir Maximus
    Abi bir gün sonrasını görüp Cod ve Destiny indirimlerini hissedebildiğin için tebrik ediyorum,böyle bi iç güdü yok adam kain resmen :D

Bu hafta gold indirimlerinde Alien'a çökülmesi taraftarıyım ben.Bu oyun tekrar indirime girer mi endişeliyim.The evil within yine girecektir ama Alien ı kaçırmamalı bence.

*iFruit
    Abi inanırmısız Farcry serisini hiç oynamadım ama şuan Far cry 4 oynamak xbox one da tek umudum ve hayalim,yani beklentim bir hayli yüksek,hele ki doğa ve hayvanlarla etkileşim mest ediyor beni.Almanyadayım şuan ve Kyrat edition 79 euro,almamak için zor tutuyorum kendimi.
  • Tomb Raider düşebilir yarın öbürgün...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timecatz kullanıcısına yanıt
    Tahmin falan değil ya,basını,siteleri takip ediyorum.indirimler,haberler vs.Yoksa iddaadan parayı bulup şimdiye almıştım bi XB1

Yarın ve diğer günlerde yılbaşı için Ubisoft oyunları:

24 Aralık: 50% off Child of Light
    26 Aralık: 33% off Rabbids Invasion Season pass

29 Aralık: 75% off Assassin's Creed Liberation

30 Aralık: 50% off Watch Dogs and Season pass

• Ahahaha haklısın :D

Child of Light sıcak fırsat gibi duruyor,bu oyun öncesinde hiç gold ile verilmişmiydi acaba?

Ayrıca yanılmıyorsam Tomb Raider dün gece yine %50 indirimle düştü *VendettA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.