Bildirim
Xbox live hakkında
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bağlanamıyorum derken biraz daha açar mısın? Konsol hiç mi nete bağlanmıyor yoksa online oyunlarda mı sorun yaşıyorsun? -
Hesabıma sign in olabiliyorum, online oynayanıyorum black ops4 ile. Günlerdir microsoft’un sitesinde şu uyarı var: ama uyarının sebebi ya da ön görülmüş bir düzeltme tarihi yok.support.xbox.comXbox Live Hizmet Durumu | Xbox Live Hizmet Kesintisihttps://support.xbox.com/tr-TR/xbox-live-status -
Evet live da sorun gözüküyor ve düzelmesini beklemekten başka yapabileceğin hiçbir şey yok. Ama bu sorun herkesi etkilememiş, ben bugun full live da idim BF V ve Horizon 4 oynadım hiç sıkıntı yaşamadım. -
Hocam açıkcası tek oynadığım oyun blackops4 battle field 5 de var ona girmeyi hiç denemedim. Bir de onu deneyeyim. ISP ile ilgili bir sorun olmadığına eminim. -
İlginçtir, bf5 online modda sorun yok. -
Daha önce sorunsuz oynayabiliyor muydun BO 4 multisini? -
Evet tabii ki.. bu arada sorunu youtube’da gezerken tesadüfi olarak sanıyorum ki “çözdüm” öncesinde 345 wolf hatası alıyordum online’a bağlanırken.
Oyuna offline girdim, daha online’a bağlanmadan önce ethernet kablosunu çıkarıp taktım ve bir şekilde tekrar online’a girebildim. Yani, ne desem bilemedim.... gerçekten şaka gibi. xbox live durumunda gözüken ünlem ile ilişkili bir sorun var mı yok mu anlayamadım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X