Şimdi Ara

Xbox Live Hesabı Taşıma ve Ban Yeme İhtimali

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Önemli bir konuda yardımınıza yardıma ihtiyacım var. Mesajı uzun tutmamak için konuyu özetliyorum.

Geçen hafta FW'siz sıfır Slim Xbox 360 aldım.
    Eski Xbox'ım banlıydı, onda oynadığım hesabımda ise ban yiyene kadar 2500-2600 kadar Achievement puanım vardı.
    Banlandıktan sonra offline olarak oynamaya devam ettim ve Achievement puanım 20binleri geçti.
    Bu hesabı yeni konsoluma aktarmak için USB'ye taşıdım.
    Eğer bu hesabı yeni konsoluma taşır ve Live'a bağlanırsam Achievement puanlarım bir anda 2500lerden 20küsür binlere fırlayacak. Böyle bir durumda sizce hesabın, daha da kötüsü konsolun ban yeme olasılığı nedir? Offline oynadığım süre içerisinde oyunların çıkış tarihlerine vs. dikkat etmedim bunu da belirteyim.

Eğer riskli diye düşünüyorsanız profilimi taşımaktan vazgeçeceğim ve yeni konsoldan recover edeceğim. Doğal olarak da 2binli puanlardan devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturkilker -- 21 Haziran 2011; 20:17:42 >

• PC'denwww.xbox.com dan o profiline giriş yapmayı dene orda sorun çıkartırsa banlı fln derse. Yeni XBOX a taşıma.
  • xbox.com'da 2475 puan gözüküyor demin baktım yalnız harddiskimde ise 20binlerde yani arada devasa bir puan farkı var. Ban yedikten sonra oynamadığım oyun kalmadı. Bir anda bu kadar puan online'a taşınırsa profilin ban yer dediler. Ne kadar doğru onu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturkilker

xbox.com'da 2475 puan gözüküyor demin baktım yalnız harddiskimde ise 20binlerde yani arada devasa bir puan farkı var. Ban yedikten sonra oynamadığım oyun kalmadı. Bir anda bu kadar puan online'a taşınırsa profilin ban yer dediler. Ne kadar doğru onu bilmiyorum.

Puan için ban atacaklarını zannetmiyorum,profiline sorunsuz giriyorsan xbox.com dan sorun çıkmaz.
  • bir sey olmaz gt hackte yani ach hack te ach ını sıfırlıyolar
  • Hiçbir şey olmaz merak etme sakın recovery yapma ach lar gitmesin.
  • Birçok arkadaşım var daha live yüzü görmemiş ama 20-30binlerde puanlari var.. xboxi illaki online oynayacaksın diye bir kaide yok.. esmiş 3 sene sonra live bi gireyim demişsin o kadar puanla bi anda :) kim ne diyecek ki.. ayrıca bahsettiğin şekilde fw'li ve fw'siz konsolum var GT'imi usb ile bi ona bi buna şeklinde taşıyarak kullanıyorum.. 3 senedir sorun çıkmadı... Rahat ol :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creativeflo -- 21 Haziran 2011; 22:10:49 >
  • Şu Ach olayı nedir yav biri bana açıklasın . Ha 20.000 olmuş ha 2.000 olmuş ne farkeder . Hava atmaktan başka ne işe yarar
  • Mantıken sorun olmaması lazım da Microsoft'un sağı solu belli olmuyor işte napalım insan endişeleniyor :) Neyse ben şansımı bir deneyeyim inşallah sorun çıkmaz. Yardımınız için çok teşekkürler arkadaşlar.

Bu arada Halo Reach veya Bad Company 2 oynayanınız varsa görüşebiliriz. Reach'i yeni aldım yeni başlayacam, BC2'yi de PS3'te epey oynamıştım, 50. seviyeydim, ilk 2000lere kadar yükselmiştim. Xbox'da da bir bakarım diye aldım.
  • Hocam ban zaten HDD seri numarasından yiyosun o yüzden HDD'iyle taşırsan ban sadece onu atarsan sorun çıkma diye biliyorum ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.