Şimdi Ara

Xbox Live Hesapları banlanacak!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft ülkesi ve adresi yanlış olan LIVE hesapları banlayacak!

Şimdiden geçmiş olsun...

Kaynak: Gamespot

• 2008 e kadar xbox live yalan o zaman Türkiyedekiler için.
  • öle bişey yapıcaklarına inanmak istemiyorum
    mantığı nedir bu olayın anlamış değilim?
  • Hangi ülkeyi seçiyorsan oranın adresini yazıyorsun zaten, posta kodu vs. farklı bir ülke seçip farklı bir adres yazma sansın yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atila -- 28 Kasım 2006; 11:57:56 >
  • ee tamada baglandıgın ülkeyi tespit ederler..adresle karsılastırırlar çok mu zor..
  • yok öle bişey... sallama..
  • Haberi okuyun. Download serverlarına yük bindirdiği için yabancı ülkelerin hesaplarını banlayacaklarmış.
    Eğer online satın alma yapıyorsanız içiniz rahat olabilir çünki siz para veriyorsunuz. Banlamazlar.
    Daha önce hiç gold üyelik satın almadıysanız korkabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 28 Kasım 2006; 12:08:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox live gold üyelik hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Xbox Gamertag Paylaşımı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yav benim 12 aylık gold üyelik yolda, patlamasın şimdi bize..
  • yani ben 1 senedir gold üyesiyim..çatır çatır parasını ödüyom banlasınlarda .öpiim onları..
  • Gold üyelikleri dükkanladan almayın.
    www.xbox.com'dan alın.
    ÇÜnki yıldırım hızıyla hesabınıza yansıyor gold üyelik.
  • gün geçtikçe bill amcanın yanına gidip cihazı cebine sokmak istiyorum bune yawww allahala
  • Bence her makinanın 1 account hesabı olsun.Diğer iki silver üyeliğimi silsinler ama 1 senelik gold aldım.Ona dokunmasınlar.Olay ise şundan kaynaklanıyor;Şu diziler miziler,filmler varya işte onların Amerika dışında gösterilmesi yasakmış.(Region dalgası)Sizde Türkiyeden amerikan üyeliği aldığınızda bu yasağı ihlal etmiş oluyorsunuz.Ulan sanki millet parasıyla almıyor.Filmleri kaldırabilirler.Parada vermem zaten.Rapid ve torrent sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecronLord -- 28 Kasım 2006; 14:14:40 >
  • Arkadaslar eger boyle birsey olursa bende boyle yaparım demenin anlamı yok cünkü adamlar ülkemizde resmi degil bu yüzden burdaki kullanıcılar icin bir hizmet sunmaları gibi zorunlulukları yok cihaz bozuldugunda bile yurt dısına gondermeniz gerekiyor cihazın degismesi icin gerisi siz düsünün adamın ülkemiz icin birsey sunması yada sunmaması tamamen insafına kalmıs durumda ama eger resmi olsa bunları yapamaz iste.

2008 yılıda kesin degil Level dergisinde bu olay sadece bir cümle ile gecilmis ve kendileride diyor suan icin sadece soylenti yani dedikodu olarak dolanıyor etrafta.
  • Ben MS'in serverlarına yük biniyor bu kadar download için dediğimde bana "hadi ordan, ms bu ms hiç server sıkıntısı olur mu?" diyordunuz... Banlarlarsa banlasınlar, fw hack yaptırdık o yeter bize
  • Ben gidicem Para vericem gold üyelik alıcam onlarda banlıyacak,"hade get işinee yaaauuuuuwww".....
  • Ülkemiz adamların resmi bulundugu bir ülke degil ondan dolayı bu yapma hakları var sonucta diyecegi su resmi olmadıgını biliyorsunuz almasaydınız resmi olmadıgı ülkeler üzerinde sundugu hizmeti kısıtlarsa buna birsey diyemezsiniz cünkü adamın boyle bir zorunlulugu yok.

Mc onceligi resmi olarak satıldıgı ülkelere vermek istiyor ve resmi olmadıgı ülkeleri onemsemiyor zaten onemsese simdiye kadar o pazarlara girerdi yani ülkemiz ve baska resmi olmadıgı ülkelerde X box 360 alanların adam icin bir onemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 28 Kasım 2006; 17:14:26 >
  • Bence de paralı üyeleri banlamazlar kolay kolay....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident Evil

Ülkemiz adamların resmi bulundugu bir ülke degil ondan dolayı bu yapma hakları var sonucta diyecegi su resmi olmadıgını biliyorsunuz almasaydınız resmi olmadıgı ülkeler üzerinde sundugu hizmeti kısıtlarsa buna birsey diyemezsiniz cünkü adamın boyle bir zorunlulugu yok.

Mc onceligi resmi olarak satıldıgı ülkelere vermek istiyor ve resmi olmadıgı ülkeleri onemsemiyor zaten onemsese simdiye kadar o pazarlara girerdi yani ülkemiz ve baska resmi olmadıgı ülkelerde X box 360 alanların adam icin bir onemi yok.

+1
    Hertürlü banlamaya hakları var..
  • keşke beni banlasalar...bir aylık üyelik açıyım dedim her ay kesiolar 7 dolar devam ettiriyolar üyeliğimi..engellemek içinde aramam lazımmış abd yi falan filan..banlarlarsa kurtulurum bu işten
  • quote:

Orjinalden alıntı: karniyarix

keşke beni banlasalar...bir aylık üyelik açıyım dedim her ay kesiolar 7 dolar devam ettiriyolar üyeliğimi..engellemek içinde aramam lazımmış abd yi falan filan..banlarlarsa kurtulurum bu işten

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.