Dun aksam indirimdeki oyunlari gordum live da rdr 40$ di,geow2 20$,alan wake 30$ di.Daha once live uzerinden oyun alan oldu mu odemede sikinti cikar mi?
Türkiye adresli kredi kartlarıyla alamazsın diye biliyorum, ben de denemiştim kabul etmemişti.İnternet üzerinden MS points satın alıp oyunları o puanlarla satın alabilirsin ama.
Peki her oyun ms pointle satiliyor mi?
kutulu oyun almak varken, live çok gereksiz... tabi ki xbla oyunları hariç...
quote:
Orijinalden alıntı: masterchief1903
Peki her oyun ms pointle satiliyor mi?
Live da satılan her tam sürüm oyunu MP ile satın alabilirsin.
ben kredi kartımla kampanyadan bir aylık live üyeliğini 1 pound a almıştım ödemede bi sıkıntı çıkmamaştı. Fakat ben şuan liveda fiyatları pound olarak görüorum yani rdr 40 pound mesela.
Ben Helsinki'de yasiyorum. Ilk xbox oyunumu live'den aldim. Gayetde guzel oldu. Kutulu oyun almak varken gereksiz demis arkadas, bende tam tersini dusunuyorum. Live varken kutulu almak gereksiz. Hem dvd'den cikan ses cok sinir bozucu, hem de dvd'nin cizilme - bozulma derdi yok. Cok rahat. Xbox'u ac diledigin oyunu cd takma derdiyle ugrasmadan oyna :)
Ben Helsinki'de yasiyorum. Ilk xbox oyunumu live'den aldim. Gayetde guzel oldu. Kutulu oyun almak varken gereksiz demis arkadas, bende tam tersini dusunuyorum. Live varken kutulu almak gereksiz. Hem dvd'den cikan ses cok sinir bozucu, hem de dvd'nin cizilme - bozulma derdi yok. Cok rahat. Xbox'u ac diledigin oyunu cd takma derdiyle ugrasmadan oyna :)
Doğru diyorsun Valve bu Steam sistemden parayı buldu zaten.
Ben Duke Nukem 3d ve Halo: Combat Evolved almayı denedim fakat yanlış hatırlamıyorsam bu oyunlar benim bölgemde alınamıyormuş hatası verdi. Neden olabilir bu? Hesabım US ve iki oyunda ms points ile alınıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: xiaxle
Oyunları DVDsiz çalıştırmak zaten bu şekil almak için bir sebep bence,bir nevi orjinal jtagBir yerden sonra insan slimin sesine alışıyor ve onun sesi dahi rahatsız ediyor insanı
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Orijinalden alıntı: xiaxle
Doğru diyorsun Valve bu Steam sistemden parayı buldu zaten.
valve ne para kaldırıyordur
Konuyla alakalı olabilir diye buraya sorayım, merak ettim. Dvd ile alınan bir oyun gamertag hesabına işleniyor mu? Mesela ben COD MW2'yi dvd ile almıştım. Steam hesabına kaydettirdim. Şu an dvdlerim bozulsa bile oyunu steam üzerinden indirip oynayabilirim. Peki Xbox'ta da bu şekilde mi çalışıyor sistem? Yoksa dvd bozulunca kalıyor muyuz öyle? Bir de oyunu harddiske kaydetsek bile oyunu başlatmak için dvdyi takmak gerekiyormuş. Bununla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim. Hem dvd bozulmasında oyun live hesabında olduğu için güvencesi olacak hem de oynarkan dvd tak çıkar uğraştırmayacaksa live üzerinden almak mantıklı gibi geldi bana.
hayır hocam, steam gibi bir olay değil... eğer dvd ile aldıysan mecburen dvd ile oynamak zorundasın, dvd bozulunca liveden indirip oynayamıyorsun... hdd ye kaydettikten sonra dvd yi istemesi ise korsana karşı bir önlem, adamlar ne bilecek üst komşuna da oyunu verip yükletmediğini dimi neden kutulu oyunu savunduğumu da şöyle açıklıyım, sonuçta alınan orjinal oyunları biraz yüksek meblağlarla alıyoruz hele ki sadece singleplayer ı olan bir oyunu bitirdikten sonra öylece kalmasına göz yumamam, hem başka oyunları almak için satıp ekstradan para getiririm hem de diğer arkadaş aynı oyunu daha düşük ücret ile oynamış olur... yani kutulu oyunu istediğin zaman elinden çıkartabilirsin...
quote:
Orijinalden alıntı: sacreddagger
hayır hocam, steam gibi bir olay değil... eğer dvd ile aldıysan mecburen dvd ile oynamak zorundasın, dvd bozulunca liveden indirip oynayamıyorsun... hdd ye kaydettikten sonra dvd yi istemesi ise korsana karşı bir önlem, adamlar ne bilecek üst komşuna da oyunu verip yükletmediğini dimi neden kutulu oyunu savunduğumu da şöyle açıklıyım, sonuçta alınan orjinal oyunları biraz yüksek meblağlarla alıyoruz hele ki sadece singleplayer ı olan bir oyunu bitirdikten sonra öylece kalmasına göz yumamam, hem başka oyunları almak için satıp ekstradan para getiririm hem de diğer arkadaş aynı oyunu daha düşük ücret ile oynamış olur... yani kutulu oyunu istediğin zaman elinden çıkartabilirsin...
Millet steam hesabını satmaya başladı artık, onun da piyasası oluşmaya başlar yakında
Türkiye adresli kredi kartıyla liveden oyun alınıyor.Sadece bölgenizi avrupadan bi yer seçin.seçtiğiniz bölgeden bir adres bulun ve fatura bilgilerini orayı girin.kredi kartı bilgileriyle fatura bilgileri çakışması gerekmiyor.ben aldım alan wake i.
quote:
Orijinalden alıntı: born2bemad Türkiye adresli kredi kartıyla liveden oyun alınıyor.Sadece bölgenizi avrupadan bi yer seçin.seçtiğiniz bölgeden bir adres bulun ve fatura bilgilerini orayı girin.kredi kartı bilgileriyle fatura bilgileri çakışması gerekmiyor.ben aldım alan wake i.
Fatura adresini farkli gosterince location sorunu olmuyo mu yani live dan oyun alirken?
quote:
Orijinalden alıntı: hook1903
quote:
Orijinalden alıntı: born2bemad Türkiye adresli kredi kartıyla liveden oyun alınıyor.Sadece bölgenizi avrupadan bi yer seçin.seçtiğiniz bölgeden bir adres bulun ve fatura bilgilerini orayı girin.kredi kartı bilgileriyle fatura bilgileri çakışması gerekmiyor.ben aldım alan wake i.
Fatura adresini farkli gosterince location sorunu olmuyo mu yani live dan oyun alirken?
?
Ben microsoft point yükleyerek gears of war 2 aldım fakat bazı oyunlarda lokasyon sorunu veriyor. Mesela Red Dead Redemption yüklememe izin vermedi lokasyon sorunu verdi
Peki kartin adresi farkli gosterip alirsak ms pointsiz yinede location sorunu verirmi?
Şahsi fikrim verir. Nasıl ki şu an black ops içerğini alamıyoruz bu da böyle bir olay sanırım. VPn olayını yapmak gerekiyor.