Şimdi Ara

Xbox One alacağım yardıma ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayramda yurt dışına çıkacağım Xbox One almayı düşünüyorum.Büyük ihtimalle ABD olacak gideceğim yer.

Oyunlar bakımından bölge kısıtlamaları neler?
    DLC alırken sıkıntı yaşar mıyım?
    PS4 deki gibi kardeşlik sistemi var mı?Varsa nasıl?
    ABD'den almanın dezavantajı var mı?
    Tavsiyeniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 22 Ağustos 2014; 21:27:32 >

• Halo 5 bile iptal edildi Xbox One için. Almaya değmez.
  • Iptal edildi derken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bende abd den aldım. Eğer tek eyalete gitmeyeceksen , eyalet vergi oranlarını incele en düşük vergi oranı olandan al. Ben dalaware den almıştım sıfır vergi 499 dolardı.kinect te şu anda bi numara yok çok ilgini çekmiyorsa kinectsiz modeli al daha ucuz.
    Gamestop gibi oyun mağazaları var. 2 . El oyunda satıyorlar daha ucuz ordan oyun alabilirsin.
    Usa dan almanın tek dezantajı voltaj çevirici alman olacaktı ama artık onu elektronikçiler cüzzi bi paraya hallediyor burda. Ha birde bölge kodu olan blueray filmleri oynatamazsın( ben sorun yaşamadım seni bilemem)
    Pyunların tamamı açılır sorun yok. Kardeşlik var siteden inceleme yapabilirsin.

• johnny2 kullanıcısına yanıt
    sabit fiyat değilmi heryerde ? 399$ kinectsiz değil mi ?
    voltaj çevirici dediğiniz nedir ben sadece prizin ucuna bi aparat takılıyor diye biliyordum
  • her ps4 ile ilgili konulara salça olan xbox one fanboyu arkadaşlarımızı böyle bilgi gerektiren konulardada görmek isteriz
  • voltaj çevirici dediği şöyle birşey

Xbox One alacağım yardıma ihtiyacım var

bu cihaz bizim kullandığımız elektrik akımını abd de kullanılan voltaja göre ayarlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 23 Ağustos 2014; 18:52:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    en iyisi adaptörü çevirtmek zaten xbox one ile adaptörünün büyüklüğü yetiyor birde bu çıkmasın başıma
  • avrupadan herhangi bir yerden alsaydın pal cihazlarda bu sıkıntı yok direkt fişi tak oyna. Xbox One NTSC versiyonu voltaj konusunda sıkıntılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 23 Ağustos 2014; 21:55:34 >
  • Kardeşlik nasıl oluyor?
  • pilli mi yine kumanda ? şarjlı pil mi çıkıyor içinden ? ve şu nedir tam olarak ?

http://www.amazon.com/gp/product/B00DBDPOZ4/ref=s9_psimh_gw_p63_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0EPJYTAVE1S24DCBFXG8&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1688200382&pf_rd_i=507846

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 23 Ağustos 2014; 23:07:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardlinelegolas

her ps4 ile ilgili konulara salça olan xbox one fanboyu arkadaşlarımızı böyle bilgi gerektiren konulardada görmek isteriz

Ayneeen öyle ben de ikinci konsol olarak Xbox One almayı düşünüyordum, bilgi amaçlı bi konulara bakiyim dedim, her konuda Xbox'ı ölümüne savunanlardan burada eser yok. Adamlar sadece PS4 forumlarında takılıyorlar galiba!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.