Şimdi Ara

Xbox One Destekli Kulaklık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Rampage Alpha X kulaklığını aldım.Alırken hem pc hem de xbox one da kullanmak için aldım.Ürün tanıtımında konsol desteği olduğu yazıyordu fakat xbox oneda çalışmadı.Teknik servis iade alabileceğini söyledi.200 TL ye almıştım ve fiyat performans olarak fena değildi.Xboxda usbden çalışan uygun fiyatlı bildiğiniz gaming kulaklık varsa önerirseniz sevinirim.Sizce ne yapayım iade edeyim mi yoksa kullanayım mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Redditteki kaynaklara göre Xbox'ta USB HEADSET kullanamazsınız. Sadece USB to 3.5 MM jack çeviricisi alıp konsola takarsanız kullanabilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Redditteki kaynaklara göre Xbox'ta USB HEADSET kullanamazsınız. Sadece USB to 3.5 MM jack çeviricisi alıp konsola takarsanız kullanabilirsiniz..
    Sizden son bir ricam aratıp bulamadım.O çeviriciyi bulursanız link atabilir misiniz?
    Şöyle bir şey buldum ama

• fenomertcan kullanıcısına yanıt
    Çevirici doğru fakat işe yarıyor mu bilmiyorum.
    Redditte gördüğümü söylüyorum.

• Beyler selam bende logitech g230 var bide dönüştürücüsü var bunu usb şeklinde cihaza taktığımda ses gelmiyor bende 3,5mm Jack ile kontrolcüye taktım genede ses gelmiyor bunu ayarlardan mı ayarlamak lazım eğer öyleyse nasıl bir ayar yapmak gerekiyor yardımcı olur musunuz (çeviricimde var,3,5mm Jack girişide)

• oggy06 kullanıcısına yanıt
    Logitech ler Xbox da çalışmaz.

• Standart telefon kulaklığı da aynı şekilde 3-4 tane denedim hepsi 3,5mm Jackli ama genede kontrolcüden ses alamıyorum ayarlardan mı ayarlamak lazım çünkü eskiden ps4 Pro kullanıyordum V2 dualshock da hangi marka kulaklığı takarsam takayım anında algılıyordu bu xbox controllerinde hiçbirşeyi algılamıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    ses ayarı kısık olabilir , rb ile sağa doğru git en sondaki ayarlar sekmesine doğru orada ses mic ayarları var oradan aç
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam bi deniycem olmazsa gene yazarım buraya

oraya bakın , kolda sıkıntı yoksa başka bir ayarı yok ,ben anvai çeşit kulaklıkla kullanıyorum sıkıntı çıkmadı sadece iphone kulaklıkları çalışmıyor
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam denedim sayenizde oldu

• Merhaba ps4 den xbox geçtim dualshockda çalışan sennheiser kulaklık xbox kontolcüde çok az ses veriyor rb ile en sağa git dediğiniz yer nerede acaba ?

• Serkan Sarı kullanıcısına yanıt
    Menü güncellendiği için o arkadaşin söylediği gibi sağda değil şu an, kulaklik takili olunca bir menü sekmesinde 'audio' yazan bir seçenek çikiyor,ona tiklayinca volume ayari yapabilirsiniz.

• Artizt kullanıcısına yanıt
    Evet ses yerini buldum tarifleriniz ile profil mail adresimizin yazdığın sekmede altta ses diye
    Aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar varsa en azından hızlıca çözerler orta seviyedeydi kulaklık sesi yükselttim. Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.