Şimdi Ara

Xbox One, HDD ses sorunu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba oncelikle bunun HDD'den gelen uzun sureli rahatsiz edici bir ses olmadigini soyleyeyim.Bahsettigim ses oyun icindeyken,konsol isindiktan sonra oluyor.Belirli bir sicakliga ulastiktan sonra nasil desem sanki bir cesit "click" sesi gibi, tam tarif edemiyorum.Makasla kagidi hizlica kestigimizde cikan sese de benzetebilirim.Baya siddetli bir sekilde cikiyor ses, konsoldan geldigi gayet net anlasiliyor.
    Siz daha once boyle bir sorunla karsilastiysaniz veya daha once duyduysaniz yardim etmeniz cok iyi olur.
    Ayni zamanda sesin neye benzedigini gostermek icin video da atabilirim.
    Tesekkurler
    Edit: Bahsettigim ses fandan da geliyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SushibossFTW -- 23 Eylül 2015; 3:21:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SushibossFTW

Arkadaslar merhaba oncelikle bunun HDD'den gelen uzun sureli rahatsiz edici bir ses olmadigini soyleyeyim.Bahsettigim ses oyun icindeyken,konsol isindiktan sonra oluyor.Belirli bir sicakliga ulastiktan sonra nasil desem sanki bir cesit "click" sesi gibi, tam tarif edemiyorum.Makasla kagidi hizlica kestigimizde cikan sese de benzetebilirim.Baya siddetli bir sekilde cikiyor ses, konsoldan geldigi gayet net anlasiliyor.
    Siz daha once boyle bir sorunla karsilastiysaniz veya daha once duyduysaniz yardim etmeniz cok iyi olur.
    Ayni zamanda sesin neye benzedigini gostermek icin video da atabilirim.
    Tesekkurler
    Edit: Bahsettigim ses fandan da geliyor olabilir

Garanti si var ise gönder derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı yeni mi aldınız ? İlk geldiğinde bir ses oluyor, güncellemeyle düzeliyor. Diğer ses ise HDD'den geliyor normalde çıt çıt diye. Herkeste olan ses yani.
  • Hayir 3 ay oldu alali. Guncelleme yaptiktan sonra gecmisti o ses. Bahsettigin cit sesi buysa rahatsiz oldugum ses bu degil :

Cihaz bi 20-30 dk acik kaldiktan sonra basliyor tam tarif edemiyorum .Sonra belirli araliklarla 5-10 dk gibi tekrar ediyor.Ani bi ses, dedigin gibi cit sesi gibi birsey.

• Bariz HDD sesi bu, full çalışma altındayken çıkardığı ses bu. Oyunlarınızı harici diske yedekleyip, fabrika ayarlarına döndürün konsolu. Bir de öyle deneyin ses durumunu.

Diski meşgul eden bir şeyler olabilir. Oyunlara girişte, veya oyun esnasında herhangi bir sıkıntı yaşanıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 23 Eylül 2015; 16:50:50 >
  • Aynen linteki cikan ses tum xboxlarda cikiyo onu biliyorum.
    Oyunlarda yavaslama felan hic gormedim kusursuz bi sekilde calisiyor.Fabrika ayarlarina dondurmeden once isterseniz upload edeyim sesi, bir de siz dinleyin.

• youtube da örnekleri varsa yada kaydedip yollayabilirsen sesi, hdd fan yada güç kaynağından geliyo olabilir ses.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC SES SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Bu videoda 6. Saniyede baslayan ses gibi.Yalniz videoda arka arkaya 3-4 kez geliyor ve acilir acilmaz geliyor. Benimkinde belirli bi sure sonra rastgele araliklarla tek tek geliyor. Neyin sesi bu sizce ?

• 41. Saniyede cikan ses . Kesinlikle bu.

• quote:

41. Saniyede cikan ses . Kesinlikle bu.

Hocam kesinlikle garantiye gönderin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: protokolist

quote:

Aynen servis numarasi felan aldim en kisa zamanda veriyorum UPS'e. Tesekkurler 👍🏻

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: protokolist

quote:

http://youtu.be/XwYSdD4fyRU

Aynen servis numarasi felan aldim en kisa zamanda veriyorum UPS'e. Tesekkurler 👍🏻

Alıntıları Göster
    Bu ses bendede var belki arakiklarda click sesi..cihaz ilk kasa oyunda iken belli araliklarda yapiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.