Şimdi Ara

Xbox One Kontrolcüsünü PC'de kullanın (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
11
Favori
27.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben bimeksten almıştım 214 lira şimdi durum ne bilmiyorum kaldırdılar heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1477

Hocam ben bimeksten almıştım 214 lira şimdi durum ne bilmiyorum kaldırdılar heralde

Peki, bluetooth alıcısını naptınız ?

Dark trust s-link vs. hangisi ?
  • Notebook olduğu için kendinde var hocam :)

• Dark marka aldım ben hepsiburada danhttp://www.hepsiburada.com/dark-bluetooth-v4-0-dongle-dk-ac-btu40-pm-bd800986 kurulumu şöyle takıyosun sadece win 10 kendi kuruyor birşeyler sürücüsünü kurunca sıkıntı çıkardı.
  • footbomer7 kullanıcısına yanıt
    hocam sadece win 10 da mı çalışıyor bu S modeli.Bende 8.1 yüklü şu an
  • Praétorian kullanıcısına yanıt
    Evet Xbox'ın sitesinde sadece Windows 10'da çalıştığı yazıyor. Yıldönümü Güncellemesi'nin de yapılmış olması gerekiyor.

Buradan inceleyebilirsin:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi footbomer7 -- 21 Ekim 2016; 13:48:22 >

• Arkadaşlar bu one s gamepadi Bluetooth üzerinden aynı bilgisayara iki tane bağlayabiliyor muyuz?

• alav kullanıcısına yanıt
    Emin olmamakl birlikte bağlayabilirsin sanırım her birinin ayrı kodları var zaten

• bilgisayara bluetooth ile sadece beyaz olan yeni çıkan kol bağlanıyor,eski siyah xbox one kollar bağlanmıyor
    bende siyah olanı var denedim bağlanmadı.
  • Arkadaşlar herhangi bir bluetooth ile bağlayabilir miyim bilgisayara xbox 1 kolunu?
  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Laptop sa evet ama masaüstü ise bluetooth cihazları var herhangi biri olur mu pek emin değilim 4.0 almakta yarar var, ben dark marka bluetooth dongle kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wight Lord

Bende geçen bayram öncesi resmen dayanamayıp mediamark tan aldım 260 liraya taksitle, ilk izlenim baya hoş bluetooht dan tanıtmam zaman aldı, dark marka 4.0 bluetooht kullanıyorum sürücüsü yüklediğimde resmen sıkıntı çıkardı win10, bende sürücüyü silip tekrar denediğimde, win10 kendi kendine güzelce yükleyip çalıştırdı. 260 lira bu kol için pahalı mı bana göre pahalı ama her oyunu koltuğumda tv de gamepad ile oynadığım için çok gözüme batmadı.

2.5 sene xbox 360 kolunu tüm oyunlarda kullanan biri olarak şöyle söyliyim farklar var ama çok üstün bir fark yok, titreşim evet çok daha fazla xbox 360 da ama yıllar sonra nedense o titreşim hafifledi ilk aldığınım günkü gibi obaya titreten kol hafifledi kayboldu hatta çoğu yeni nesil oyunlarda çalışmıyor malesef yda beni kol artık ömrümü tamamladı nedir ama the witcher 3 de işliyordu. Birde sanırım artık desteğinide yavaş yavaş çekiyor gibi the witcher 3 çok oldu zaman zaman madalyon titremesi vardır o bazen çalışıyor bazen sonradan işliyordu ekranda yaratık yok kol titriyor du, yeni kolda ilk onu farkettim o geralt ten madalyon titremesi düzgün çalışıyor.

1.Şöyle söyliyim sağ ateş tuşu hafif titriyor sol daha fazla adamlar şöyle yapmış Sağ trigger tuşu ateş etmek içindir ona göre özellikle just cause 3 de denedim AK47 ile ateş ederken gerçekten tepkileri çok güzel, kol sürekli titremiyor ateş hızına göre titriyor, baya beyendim. 2 motor var gamepad de biri saldırı için biride genel darbelerde sarsıntılarda kullanılıyor ama xbox 360 kolu kadar değil gerçekten, sırf şu titreşim özelliği eskisi gibi işlemediği için aldım sayılabilir. Ama hiç pişman olmadım.

2. Analog tuşları ufaltılmış ama daha bir yumuşak ve tepkili hale gelmiş yağ gibi kayıyor gibi gerçekten FPS leri gamepad le oynamayı beceremeyen biri olarak eskisine göre baya rahat oynadım.

3. Arka doku güzel hoş bir his veriyor. 260 lira verince

4. Beyenmediğim yanları ortadaki beyaz tuş araba farı gibi ışık veriyor :D ışık sevmeyen biriyimdir ortadaki beyaz ışık beni oldukça rahatsız etti. Birde X Y A B tuşları gerçekten eskisine göre baya sesli takır tukur, hep gece sessizliğinde oyun oynadığım için bebek ve hanım sağolsun ses yapıyor.

Eğer almak istiyen arkadaş varsa BİMEKS de kampanya var linkten bakabilir. 214 lira 260 liradan iyidir

http://www.bimeks.com.tr/urun/152024/microsoft-xbox-one-s-wireless-controller-white.aspx?gclid=CNOH3viAxs8CFcYK0wodTxwCsQ

Merhaba. Ben de Windows 10 bilgisayarımda kullanmak üzere Xbox One gamepadi almayı düşünüyorum. Hatta standart (siyah) xbox one gamepadi ve kablosuz usb stick almaya karar vermiştim ki, burada bahsedilen konuyu keşfettim. Bluetooth destekli beyaz olandan alıp da bilgisayara bluetoothtan bağlayınca, ayrıca bir aparata gerek olmuyormuş. Bu da 79 TL. kar demektir. Neyse, benim bu ürün hakkında öğrenmek istediğim bazı şeyler var. Bende laptop olduğu için kendinden bluetoothu var. (bluetooth 4.0 var üzerinde) Bu yüzden bağlantıda problem yaşamayacağımı umuyor ve düşünüyorum. Benim sorum, bu gamepadi bilgisayarıma bluetooth ile bağladıktan sonra standart kulaklığımı 3,5 mm.lik jak girişine bağlayıp da ses alabilecek miyim? Siz bunu denediniz mi? Bluetooth ile ve kablo ile bağlayınca ses alabiliyor muyuz ve ses kalitesi nasıl oluyor? Cihazı bluetooth ile bağlayınca tepki süresinde azalma olur mu diye düşünmeden de edemiyorum. Burada, bluetooth ile ya da usb alıcı ile kablosuz olarak bağlamaktan bahsediyorum. Bilgisayara bluetooth ile bağlamak, performans azalmasına sebep oluyorsa, çok da tercih etmemek lazım diye geçiyor aklımdan. Kullanan arkadaşlar performans konusundaki tecrübelerini yazarlarsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adalı_ego2 -- 3 Kasım 2016; 1:52:1 >

• Şöyle söyliyeyim performans da bir sıkıntı yok gamepad i aldığımdan beri mousela oyun oynamayı unuttum, yeni yüklediğim fps leri gamepad le oynuyorum hiçbir sıkıntı görmedim. Bildiğim kadarı ile bluetooth için az update edilmiş bir cihaz jak kulaklığını denemedim ama ses kalitesi çok iyi değil diye biliyorum yorumları okuduğum kadarıyla.
  • Almak isteyenler amazon.de üzerinden GOW 4 edition her şey dahil 68 Euro, normal beyaz versiyon 56 Euro her şey dahil.
  • One S gamepad var. Kablo ile windows 10 da sorunsuz çalışıyor. Şunlardan birini alacağım.

İki sorum olacak. Bİrincisi ses bluetooth da da çalışıyor mu?
    İkincisi de mesela lg g3 e denemek için bağladım her seferinde tekrar eşleştirmek gerekiyor. Pc dede bu ameleliği yapacak mıyım?

• Su win10 dayatmasi yuzunden almiyorum. Kimse bana win7 yerine win10 yukletemez. Logitech wireless var cok memnunum ama xbox controller i bir baska.

• Daha önce Logitech F710 kullanıyordum. Ondan da memnun olduğumu düşünüyordum ki Xbox One Controller ile tanışana kadar. "Bence" ergonomi ve malzeme kalitesi olarak en iyisi. Cidden gamepad olayına sadece futbol oyunlarında sıcak bakarken şu anda bilimum TPS oyununda kullanmaya başladım. Tavsiyeler fora...
  • özellikle s controller da rb/lb tuşlarının elden geçirilip düzeltilmesi beni memnun etti tabi bunun için bu kadar sene geçmesine diyecek söz bulamıyorum ama olmuş mu işte şimdi olmuş, bluetooth ile kullanıyorum bir sorum olacak cihazın içinde pil varken micro usb ile kullanmak herhangi bir sorun çıkarır mı bilgisi olan var mıdır?
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    bluetooth ile ses çalışıyor hocam ama performansı beni memnun etmedi ben sony xb450ap ile denedim oldukça düşük kaldı, bilgisayar üzerinden eşleştirme yaptıktan sonra kolay kolay sorun çıkarmıyor bazen bluetooh aç/kapa yaptığım oluyor bu genelde pil ve kablo arasında geçiş yaparken olan bir problem bende micro usb kullanırken tekrar bluetooth a dönmek isterken eşleşme için beklediğim yada aç/kapa yaptığım oluyor.
  • xboxones'i nasıl bilgisayar monitöründe çalıştırılır

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.