Şimdi Ara

Xbox One Kontrolcüsünü PC'de kullanın (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
11
Favori
27.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CSR10 bluetooth 4 dongle aldım ama ses işini yapamadım. Oyunlarda ses gelmiyor. Ses aygıtları arasında usb den bağladığımda görünüyorken bluetooth bağlantısı ile göremiyorum. Xbox accesories diye bir mağaza uygulaması ile firmware güncellemesi yaptım ama yine aynı. Orda da sadece usb bağlantısı ile görebiliyorum.
  • yorumlarda bluetooth ile çalıştığı söylenmiş madem öyle neden ayriyeten bir adaptör satılıyor? Bilen var mı arkadaşlar?

http://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-one-s-wireless-controller-beyaz-p-HBV000003SKRG

kablosuz adaptör

• One S Controller ile Bluetooth kullanarak bağlayabilirsin adaotöre gerek yok ben laptop için kullanıyorum,

One Controller için Wifi Adaptör almak zorundasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

One S Controller ile Bluetooth kullanarak bağlayabilirsin adaotöre gerek yok ben laptop için kullanıyorum,

One Controller için Wifi Adaptör almak zorundasın.

Teşekkürler one s controller almak daha mantıklı o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben cihaz yaklaşık 2 hafta kafayı yedi ,durum şöyle gelişti gücü kablodan alıp bluetooth ile bağlanıyordu ve ses cızırtılı geliyordu performansı kötüydü ben cihazın pil kısmının yada usb ile çalışan sisteminin bozulduğunu düşünerek kullandım, bir süre sonra usb kablosu ile telefon şarj etmek isterken anladım ki kabloda problem var başka bir usb kablo ile denedim bu sefer bluetooth ile ses vermiyor usb den düzgün ses sağlıyor , microsoftun sitesine baktım bluetooth ile ses alamazsınız demişler,benim cihazın anormalliğindemiş durum sizin de ses alamamanız normal bu durumda. xbox application bluetooth ile bağlandığında bende de cihazı göstermiyor usb takılıyken gösteriyor ve titreşim tuşuna bastığımda gamepad titremiyor ilk firmware update etmeden önce titretiyordu,oyunlarda titreşim sorunu yaşamıyorum uygulamada sorun var gibi, pil durumunu takip etmek isterseniz bu linke göz atmanızı öneririm eklentiyi kullanmak için rainmeter programını indirmeniz gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soundmatters -- 5 Nisan 2017; 12:36:22 >

• usb üzerinden kullanan arkadaşlar için aygıtlar ve yazıcılara girdiğiniz zaman controller simgesinde bazen saat işareti çıkıyor sanki cihazı tekrar tanıyormuş gibi bu durum olduğunda size bildirim vermiyor çalışmasında bir problem de görmedim ama aygıtlar ve yazıcılara baktığınızda o saat simgesi çıkıp gidiyorsa windowsun güç ayarlarından usb askıya alma özelliğini devre dışı bırakırsanız durum ortadan kalkıyor.
  • xbox one s gamepad cihazda kablosuzdan ses nasıl alıyorsunuz benim sadece kablolu olarak bağlandığımda ses veriyor

• Bilen bir arkadaş cevaplarsa memnun olurum.Xbox elite controller'de bluetooth özelliği mevcut mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azt06

xbox one s gamepad cihazda kablosuzdan ses nasıl alıyorsunuz benim sadece kablolu olarak bağlandığımda ses veriyor

bluetooth dan ses vermiyor, microsoftun sitesinde de yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

Bilen bir arkadaş cevaplarsa memnun olurum.Xbox elite controller'de bluetooth özelliği mevcut mu ?

Maalesef bulunmuyor hocam 450-500 liralık gamepad de olmaması cidden sacma ben de mecbur kablo ile kullanıyorum

• ayhankaldırım A kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.
  • bazı arkadaşlar alabildiklerini söylemişler dostum aslı yok demekki
  • Kolu kullanmaya başladığımdan beri klavye+mouse ikilisine dokunmadım bile. Acayip bir kullanım rahatlığı ve ergonomi sunuyor. Arkama yaslanıp bileklerimi yormadan oynuyorum. Aar tavsiye ederim düşünen herkese.

• Arkadaşlar merhaba ,

Xbox one s gamepad aldım pc de kullanmaya çalışıyorum ama pc ile Bluetooth bağlantısını kuramadım pc nin Bluetooth unda gözükmüyo alet sıkıntı nerde olabilir bi yazılım falan gereklimi görmesi için ?

Edit: android şarj kablosuyla bağladım çalıştırdım ama Bluetooth işini hala çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuslatteri -- 26 Mayıs 2017; 11:13:43 >
  • Vuslatteri V kullanıcısına yanıt
    Hocam windows güncelleyin , ya da pil şarji az ise onu değiştirin.

Googleda xbox one controller driver yazıp onu indirin.

Ben ilk aldiğimda bunları yapmıştım hatırladığım kadarıyla

• oguzhan1477 kullanıcısına yanıt
    Hocam piller yeni . Windows crackli olduğu için güncelleme alamıyorum . Bu dediğiniz driver olayını bir araştırayım

• Arkadaşlar xbox one kolu alabilirsiniz fakat one s almayın. Gerek yok. Bluetooth'u sorunlu. Oyunlarda fps düşüşü var ve laglı şekilde algılıyor. 3-4 aydır microsoft community'de defalarca yazmamıza rağmen hiçbir güncelleme ve gelişme yok. Boşuna almayın one s'i. Düz Xbox one kolu alıp alıcısı ile kullanın. Bluetooth sorunlu.
  • MoRaCe kullanıcısına yanıt
    10 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yok.Genelleme yapmayın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1477

10 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yok.Genelleme yapmayın bence.

Bluetooth ile mi kullanıyorsunuz?

Çünkü alan çok sayıda insanda bu problem mevcut. Microsoft forumlarında baya bi kişide var sorun.
  • MoRaCe kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam hep bluetoohla kullandım ve bir gram hata olmadi sanırım şansına sağlam çıktı o zaman

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.