Şimdi Ara

Xbox One Kumandası Pil Türü ? (Soru)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esenlikler arkadaşlar Xbox one alacağım da şu gamepad yani kontrolörün pil türü nedir şarjlı pil mi yoksa normal kalem pil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-670F314FE -- 14 Mayıs 2021; 23:52:3 >

• İkisi de olur. İster şarj kiti kullanırsınız ister AA pil. Şarj kiti şöyle bir ürün:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 23 Şubat 2015; 19:22:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

İkisi de olur. İster şarj kiti kullanırsınız ister AA pil. Şarj kiti şöyle bir ürün:

Kardeşim bu arada şey Xbox kumandayı nasıl görecek? Otomatik olarak görüyor mu yoksa micro usb filan bağlayacak mıyız ?

• Soruyu anlamadım pek ama bu zaten batarya, arkasına takıyorsunuz kontrol cihazının. Şarj bitince USB kablosuyla konsola bağlıyorsunuz, şarj oluyor.
  • Demek istiyorum ki Xbox kumandayı nasıl algılayacak? Şarj konusundan bahsetmiyorum yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-670F314FE -- 23 Şubat 2015; 19:37:50 >
  • Anladım hocam şimdi. Konsolu ilk kez kutudan çıkarıp kurduğunuzda kontrol cihazına da kısa bir kurulum yapıyorsunuz, bu konsolun üstünden yeni kumanda tanıtmak için bir tuşa basıp artından kontrol cihazının arka kısmında bir tuşa basarak gerçekleşıyor. Sonrasında sadece kontrol cihazındaki Xbox logosuna basarak kolu (aynı zamanda konsolu) açabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

Anladım hocam şimdi. Konsolu ilk kez kutudan çıkarıp kurduğunuzda kontrol cihazına da kısa bir kurulum yapıyorsunuz, bu konsolun üstünden yeni kumanda tanıtmak için bir tuşa basıp artından kontrol cihazının arka kısmında bir tuşa basarak gerçekleşıyor. Sonrasında sadece kontrol cihazındaki Xbox logosuna basarak kolu (aynı zamanda konsolu) açabiliyorsunuz.

Saol kardeşim. İyi günler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kipada varta şarjlı piller 2.5tl. Şarj aletleri de 5-10tl, büyük indirim var bayadır. Ben 30 tane pil aldım bütün evdeki pilleri değiştiriyorum. Şarj kiti ile kablo takıp oynayamam, pil bitince değiştiririm dedim.

Bu fiyata bu piller kaçmaz. Büyük kipalarda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba kumandanın pilleirni koyduğumuz arka kısmını kaybetmiş bizim çocuk bunu nereden bulabiliriz? bilgisi olan var mı?
  • Aliexpresste var...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.