Şimdi Ara

Xbox one nerden almalı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın taşınabilir. Yaklaşık 3 senelik xbox 360 kullanıcısıyım gayet memnunum ve yeni nesile geçmeyi planlıyorum. Sizce nerden almalı ? alan arkadaşlar aldıkları fiyatı ve memnuniyetini dile getirirse çok makbule geçer. İzmirde oturuyorum kredi kartıyla alıcam. Amazon.de veya yurtdışından bi siteden getirtmek istemiyorum.(gümrük işlemleri vb. durumlardan ötürü) ntsc veya pal olabilir. Pal konsollar biraz daha pahalıya geliyo oyunların region free olmasından dolayı sıkıntı olucağını düşünmüyorum artık. Ekstra bir adaptörle kullanabilirim. Bilgilendirebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Spotçulara ve sahibinden.com'daki satıcılara bakın oralarda hem uygun hem de güvenebileceğin satıcılar bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher

Spotçulara ve sahibinden.com'daki satıcılara bakın oralarda hem uygun hem de güvenebileceğin satıcılar bulabilirsin.

acaba bozulma olayı insanı düşündürüyor işte hocam ya.. eylülde satışa sunulacak one türkiyede, o kadar süre de bekleyemem. ankarada spotçular bundle ile 1800 tl fiyat veriyorlar, nasıldır? garanti olayı falan filan derken 4 almak istemiyor insan.
  • Tabi beklemek en iyisi ama beklemek istemiyorsanız alın derim yine de. Bozulma sorunları çoğunlukla PS4'de oluyor One'da böyle bir durum söz konusu değil. İstisnalar vardır tabi ki ancak o kişisel kullanımdan kaynaklanıyor.

• Yurtdisi secenegini tekrar gozden gecirmenizi tavsiye ederim. Fazla korkulacak bir olayi yok, gumruk isi dediginiz 5dk de halledilen bir islem. Sizi arayip e postanizi aliyor, ardindan bir form yolluyorlar. Sizde formu cikti alip doldurup, yazicida taratmak sartiyla e posta ya cevap seklinde geri yolluyorsunuz. Muhattap oldugunuz kisilerde UPS Kargo Turkiye calisanlari.
    En gec 2 gune kadarda kapinizda oluyor.

Turkiye de kesin guvenemediginiz yerlerden 1800 e almak yerine amazon.de den hizli ve guven duysusu esliginde 1300 tl ye sahip olabilirsiniz. Garanti meselesini ise kafaya takmayin bence, JTAG li korsan konsol satan dukkanin garantisinden ne kadar emin olunabilir.

Konsol TR ye resmi olarak geldiginde garanti hakkinda bahsedebiliriz ancak su durumda konsolunuz arizalandigi taktirde amazon her daim zaten kabul edecektir. Ayrica microsoft musterisinde bozuk mali olsun istemez, is ABD ye kadar dayansa da konsolun tamiri hakkindaki talebi kabul edeceklerdir.

Yurtdisi olarakta size onerecegim sitede amazon.de. (419 euro, ceviriciye de gerek yok.)
    Sahsen zamaninda konsolumu buradan almistim. Tum islem tutari gunun sonunda 1170 e patlamisti. Fifa 14 ve Day One Edition da cabasi. Elbette risk her iste mevcut ancak sahsen buna degecek bir risk.

Aradaki fiyat farkiyla en azindan 2-3 yillik oyun-gold masrafini karsilamis oldugunuzuda hatirlatayim.
    Make your choise!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KIRIK XBOX ONE S ALINIRMI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.