Şimdi Ara

Xbox One Ön Sipariş İçin Hangi Site Mantıklı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Malum 5 eylülde xbox one satışa çıkacak, ön sipariş olarak hangi siteleri terchi ettiniz? Bimeks, teknosa falan bonusa en fazla 5 taksit yapıyor sadece hepsiburada 9 taksit. O sebeple ben hepsiburada dan sipariş vermeyi düşünüyorum ama baya uzun bir zamandır ordan birşey almadım. Gönderim durumu kargonun iyi paketlenmiş olması falan güvenilir mi? Yoksa başka sitelere yöneleceğim.

Edit: mediamarkt internet üzerinden bonus karta 9 taksit yapıyormuş. Mediamarkt ile ilgili de daha önce alışveriş yapan arkadaşların yorumunu bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3l1h -- 2 Eylül 2014; 14:18:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hepsiburada 100 tl çippara veriyor. daha mantıklı gibi
  • Geçen haftaya kadar hepsiburada çok mantıklıydı 100tl chip, 200tl hediye çeki veriyordu. Bu hafta kaldırmışlar 75tllik chip var sanırım sadece .

Hepsiburada yine avantajlı sayılabilir ama diğer firmalar gibi elden alma şansı olmayacak ve kargoya verme süreleri geç olabilir , bunu göz önünde bulundurmak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön sipariş vermesekte one day edition elden alabiliyor muyuz? Mesela vatan bilgisayar ayın 5 inde mağzalarında bu ürünlerden satacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan ben kliksa'dan aldım oda 9 taksit yapıyor 50 TL world puan veriyor. Nereden aldığın o kadarda önemli değil yani online olarka kliksa hepsiburada daha iyi teslimatta sıkıntı yaşamazsın. benm merak ettiğim 5 eylülde kargoya mı verecekler 5 eylülde bize mi ulaşacak 4ünde falan verseler kargoya efsane olur
  • normalde çıkış günü için 5inde elimizde olacak şekilde kargo yapılması mantıklı olur ama nedense burda hayal gibi geliyor zor bence.
  • bugün teknosa ya gittim xbox one sipariş alıyormusunuz diye mal adam xbox ı bilmiyor . mal mal konuştu gittim
    bimekse verdim siparişi kasadan. yarısı nakit yarısı kartla yaptım . eve göndericekler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.