Bildirim
Xbox One s suan alinirmi
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oynamak istedigim oyunlar: Star wars battlefront 2- Fallen Order
Gta 5 - Rdr2
Forza horizon 4
Sea of thieves
Gears 5
Fifa 21 pes 21
Bu oyunlarda nasil bir deneyim sunar bana cok fazla kullanmicam bi iki yil kullanip satmayi dusunuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kmlyldz44
Oynamak istedigim oyunlar: Star wars battlefront 2- Fallen Order
Gta 5 - Rdr2
Forza horizon 4
Sea of thieves
Gears 5
Fifa 21 pes 21
Bu oyunlarda nasil bir deneyim sunar bana cok fazla kullanmicam bi iki yil kullanip satmayi dusunuyorum.Dostum selam paranı biriktir yada taksitli alabiliyorsan Series S al derim. Zira One s şuan ölmek üzere olan bir konsol son demleri diyebiliriz.
-
Guncel oyunlarda cok gozum yok dedigim gibi bahsetigim oyunlari filan oynuyacagim
Hocam alın oynayın sonra satarsınız. Konsol eski ama önemli olan keyif almak. Bahsettiğiniz oyunları gayet sorunsuz bir şekilde oynarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun vadeli düşünmüyorsanız alınır. Çıkmış oyunları oynar satarsınız. İkinci el fiyatları uygun zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bütçe zorlayarak series s alın one s devri kalmadı artık
-
Tesekkurler one s almaya kararlastirdim haftaya alcam buyuk ihtimal
Bahsettiğin oyunların hepsini çok rahat 30 FPS oynarsın. Bütçen o ise bütçene göre bir dünya oyun var merak etme xbox one s al 2021 yılından önceki tüm oyunları oynarsın için rahat olsun
-
One s almaya gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X