Şimdi Ara

Xbox One X Alınır Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba elimdeki ps3 ultra slim'den kurtulup xbox dünyasına girmek istiyorum ama araştırdığıma göre xbox yeni konsolu piyasaya giricekmiş bütçeme uyan all digital one s modeliydi ama her okuduğum yazıda one x öneriliyor. İlk olarak yeni konsolun çıkıcağı bir dönemde One X alınır mı ve nerden alabilirim hiçbir yerde bulamadım bir site 6000 civarı bir fiyat girmiş maalesef ki o seviyede bir bütçem yok. Şu karantina günlerinde eğlenme amaçlı konsol olsa elimin altında çok güzel olur.

• tamamiyle bence görüşler şöyle:
    - yeni konsol gelirken one s alınmaz
    - yeni konsol gelirken one x alınabilir
    - mevcut piyasada oyun konsolu alınmaz

One X 300$a indirilmişken 6000TLye almak isteyen varsa ben tutmayayım :) şuan sırf piyasa çakallığı dönüyor... oturun PC'de into the breach, FTL vs oynayın vakit geçirmek için... piyasa düzelince alırsınız...
  • 2.el one s alin svm edin
  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    One x modelini yurtdışından sipariş etsem olur mu acaba şu an 299$ microsoft us sitesinde.
  • Hala fikirlerinize açığım yardımınıza ihtiyacım var
  • ogiveogi O kullanıcısına yanıt
    Simdi tv 4 k mi hdr mi ona gore cevaplayayım;
    1. Tv 4 k bütçe uygun 3-4 sene daha oynarim derseniz one x
    2. Tv 2k bütçe kısıtlı 2-3 sene daha oynarim derseniz one s

Bende one x var yeni konsol piyasası ve virüs normale dönmedikçe konsolumla mutluyuz...
  • Lockhart geliyor. One X ile aynı fiyat olacak muhtemelen. Onu al bence.
  • Bu fiyatlara kesinlikle alma hocam. Ne ps 4 ne xbox one X. Gecen sene One X ler bilindik firmalarda 2.300 idi. 1 senede konsol guclendide haberimiz mi yok 5 bin yok 6 bin fiyat cekmisler.
  • bu piyasada zamlarla kesinlikle alınmaz
  • GameChanger G kullanıcısına yanıt
    Tv 4k ama maalesef ki konsol bulamıyoruz piyasada indirimden yaralanıp 2500e alanlar bu fiyat artışı olayını kullanarak ikinci el 5000tl ye satanlar var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.