Herkese merhaba elimdeki ps3 ultra slim'den kurtulup xbox dünyasına girmek istiyorum ama araştırdığıma göre xbox yeni konsolu piyasaya giricekmiş bütçeme uyan all digital one s modeliydi ama her okuduğum yazıda one x öneriliyor. İlk olarak yeni konsolun çıkıcağı bir dönemde One X alınır mı ve nerden alabilirim hiçbir yerde bulamadım bir site 6000 civarı bir fiyat girmiş maalesef ki o seviyede bir bütçem yok. Şu karantina günlerinde eğlenme amaçlı konsol olsa elimin altında çok güzel olur.
tamamiyle bence görüşler şöyle: - yeni konsol gelirken one s alınmaz - yeni konsol gelirken one x alınabilir - mevcut piyasada oyun konsolu alınmaz
One X 300$a indirilmişken 6000TLye almak isteyen varsa ben tutmayayım :) şuan sırf piyasa çakallığı dönüyor... oturun PC'de into the breach, FTL vs oynayın vakit geçirmek için... piyasa düzelince alırsınız...
2.el one s alin svm edin
GCGorusu
kullanıcısına yanıt
One x modelini yurtdışından sipariş etsem olur mu acaba şu an 299$ microsoft us sitesinde.
Hala fikirlerinize açığım yardımınıza ihtiyacım var
ogiveogiO
kullanıcısına yanıt
Simdi tv 4 k mi hdr mi ona gore cevaplayayım; 1. Tv 4 k bütçe uygun 3-4 sene daha oynarim derseniz one x 2. Tv 2k bütçe kısıtlı 2-3 sene daha oynarim derseniz one s
Bende one x var yeni konsol piyasası ve virüs normale dönmedikçe konsolumla mutluyuz...
Lockhart geliyor. One X ile aynı fiyat olacak muhtemelen. Onu al bence.
Bu fiyatlara kesinlikle alma hocam. Ne ps 4 ne xbox one X. Gecen sene One X ler bilindik firmalarda 2.300 idi. 1 senede konsol guclendide haberimiz mi yok 5 bin yok 6 bin fiyat cekmisler.
bu piyasada zamlarla kesinlikle alınmaz
GameChangerG
kullanıcısına yanıt
Tv 4k ama maalesef ki konsol bulamıyoruz piyasada indirimden yaralanıp 2500e alanlar bu fiyat artışı olayını kullanarak ikinci el 5000tl ye satanlar var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme