Şimdi Ara

Xbox One x mi? Series S mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar.One s kullanicisiydim şimdilerde AAA oyunlar için One X yada Series S alacağım.Hangisini almalıyım? Hangi cihaz daha iyidir? Seçenekler arasında gold rush one x tek kol kutulu faturalı garantisiz yada yurtdışı gelme kutusuz faturasız ama Microsoft Türkiye tarafında 16 ay garantili series s mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yurtdışından alınma da Türkiye için bir sıkıntı olur mu?

• Series S yeni nesil tabiki tercihin yeni nesil olmalı
    Ama depolama kıtlığı insanı bezdiriyor 3-5 oyundan fazla Ayni anda oynamiyorsan sorun yok

• NusretSamanci kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkür ederim yalnız görüştüğümüz arkadaş almanyadan akrabası getirmiş kutusu faturası yok hâliyle vergi çıkmasına diye kutuda getirmemisler.Garantisi gözüküyor 16 ay daha ama Türkiye'de geçerli midir?

• Geçerli Microsoftun garantisi global kutuyada ihtiyacın yok garantiye gitmesi durumunda herhangi bir kutu ile yollayabilirsin

• NusretSamanci kullanıcısına yanıt
    Tamam yardımınız için çok sağolun series s o zaman daha mantıklı

• An itibariyle en ucuz 5200 TL. Sıfır al kafan rahat olsun. Xbox series S tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu saatten sonra eski nesile yatırım yapılmaz arada fiyat farkı çok değilse yeni nesil tercih edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal şartlarda one x daha güçlü ama bilerek bazı oyunları getirmiyorlar o nedenle series s

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pirate19 kullanıcısına yanıt

Series s emi teknoloji yeni oyunlarda arada öyle farklar yok hatta bazı oyunlarda akıcılık, ışıklandırma vs daha üstün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One x kullanıcısı olarak yazıyorum.
    Series s al geç.
    Hem garantili olacak hemde yeni çıkan oyunları oynayacaksın

Hemde yazılım desteği ile one x ile series s görsel efektleri hemen hemen aynı.

Boşa eski nesile para verme

İlerde yeni oyunlarda series s daha mantıklı olacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ediyorum garanti yurtdışı olması kafamı karıştırmıştı ama global garanti ise denildiği gibi alınabilir

• bende fikir edinmek istiyorum One X artık 2500 liraya bulunabiliyor iken Series S ise 4500 liradan daha pahalıya bulunabiliyor, gamepass oyunları için One X alsam sorun yaşar mıyım? bir arkadaş yeni nesle gelen oyunlardan bahsetmiş one serisine gelmeyen bir oyun var mı? halo forza dahil hepsi one serisine de geldi diye biliyorum.

• Series S daha potansiyelli ve güçlüdür.

En önemli farklar series s in 7nm ZEN 2 ve RDNA2 mimari cpu gpu ya sahip olmasıdır. One x in 6 teraflops olması bu tabloyu değişirmez. AMD nin bu yeni mimari tanıtımlarını izlerseniz one x in çağ dışı kaldığını görürsünüz zaten. En basiti Forza Horizon 5 i XSS de sonra da One x de deneyimleyin farkı anlarsınız.

Bütçe xss e yetmiyorsa one x gayet güzeldir o ayrı ama bütçeniz varsa ve bu iki cihaz arasında kaldıysanız kesinlikle series s seçmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 15 Ocak 2022; 2:34:25 >
  • Bütçem yetse inanın series s alırdım, eski neslin oyunlarını da gayet iyi çalıştırıyor ne de olsa, ama ne yazık ki bütçem yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.