< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox One x mi? Series S mi?
-
-
Yurtdışından alınma da Türkiye için bir sıkıntı olur mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Series S yeni nesil tabiki tercihin yeni nesil olmalı
Ama depolama kıtlığı insanı bezdiriyor 3-5 oyundan fazla Ayni anda oynamiyorsan sorun yok
Peki teşekkür ederim yalnız görüştüğümüz arkadaş almanyadan akrabası getirmiş kutusu faturası yok hâliyle vergi çıkmasına diye kutuda getirmemisler.Garantisi gözüküyor 16 ay daha ama Türkiye'de geçerli midir?
Geçerli Microsoftun garantisi global kutuyada ihtiyacın yok garantiye gitmesi durumunda herhangi bir kutu ile yollayabilirsin
Tamam yardımınız için çok sağolun series s o zaman daha mantıklı
An itibariyle en ucuz 5200 TL. Sıfır al kafan rahat olsun. Xbox series S tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu saatten sonra eski nesile yatırım yapılmaz arada fiyat farkı çok değilse yeni nesil tercih edin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal şartlarda one x daha güçlü ama bilerek bazı oyunları getirmiyorlar o nedenle series s
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Series s emi teknoloji yeni oyunlarda arada öyle farklar yok hatta bazı oyunlarda akıcılık, ışıklandırma vs daha üstün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
One x kullanıcısı olarak yazıyorum.
Series s al geç.
Hem garantili olacak hemde yeni çıkan oyunları oynayacaksın
Hemde yazılım desteği ile one x ile series s görsel efektleri hemen hemen aynı.
Boşa eski nesile para verme
İlerde yeni oyunlarda series s daha mantıklı olacaktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ediyorum garanti yurtdışı olması kafamı karıştırmıştı ama global garanti ise denildiği gibi alınabilir
bende fikir edinmek istiyorum One X artık 2500 liraya bulunabiliyor iken Series S ise 4500 liradan daha pahalıya bulunabiliyor, gamepass oyunları için One X alsam sorun yaşar mıyım? bir arkadaş yeni nesle gelen oyunlardan bahsetmiş one serisine gelmeyen bir oyun var mı? halo forza dahil hepsi one serisine de geldi diye biliyorum.
-
Series S daha potansiyelli ve güçlüdür.
En önemli farklar series s in 7nm ZEN 2 ve RDNA2 mimari cpu gpu ya sahip olmasıdır. One x in 6 teraflops olması bu tabloyu değişirmez. AMD nin bu yeni mimari tanıtımlarını izlerseniz one x in çağ dışı kaldığını görürsünüz zaten. En basiti Forza Horizon 5 i XSS de sonra da One x de deneyimleyin farkı anlarsınız.
Bütçe xss e yetmiyorsa one x gayet güzeldir o ayrı ama bütçeniz varsa ve bu iki cihaz arasında kaldıysanız kesinlikle series s seçmelisiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 15 Ocak 2022; 2:34:25 > -
Bütçem yetse inanın series s alırdım, eski neslin oyunlarını da gayet iyi çalıştırıyor ne de olsa, ama ne yazık ki bütçem yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X