Şimdi Ara

XBOX ONE-XBOX SERİES X/S GARANTİ DURUMLARI(YURTİÇİ-YURTDIŞI) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
961
Cevap
44
Favori
78.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gkhn09

Hocam genelde gamepadleri sıfır olarak yolluyorlarmış aslında ben konsolu merak ediyorum. Size neden böyle denk gelmiş ki. Talihsizlik olmuş.

Konsolsa aynen sıfır olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim konsol ellerine ulaştı 2 saat içinde yenisini kargoya verdiler. Hesabıma da farklı seri numaralı yeni bir cihaz eklemişler. Fakat garantisi 2020 eylül ayında bitmiş gözüküyor. Benim daha bir buçuk yıl garantim var. Acaba sipariş tamamlanınca bu garanti süresi güncellenir mi? Yoksa müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildireyim mi? Bu konuda tecrübesi olan hocamlar bilgilendirirse sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gkhn09 kullanıcısına yanıt
    Bildirmende fayda var. Senden fatura resmi isteyebilirler

• Teşekkürler hocam. Bildirdim, düzelttiler gün içinde.

• fransadan alınan series x lerde ms garantisi nasıl? tr de geçerli mi

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    Fransada bir yılsa burada da bir, fransada ikiyse burada da iki olur muhtemelen. One serisinde öyleydi avrupa cihazlarına uygulanan politika.

• Arkadaşlar Hong Kong dan bir arkadaşım önümüzdeki hafta TR'a dönecek ve dönmeden SX alabileceğini söyledi HK dolari ile de uyguna geliyor açıkçası ama bir türlü garanti konusunda kaynak bulamadım. Bir Global garanti Hong Kong için de geçerli olur mu sizce?

• Keyless K kullanıcısına yanıt

kesin bir cevaba ulaşamadım hala

• Arkadaşlar ,xbox one kolumun garantisi devam ediyor. Ama değişim talebini nerden yapacağımı bulamadım. Ilk sayfadaki link çalışmıyor.

• gamepadde sadece benim hissettiğim bir sıkıntı var 17 gündür series s gamepadi kullanıyorum ve 1 2 gündür analogun yayı sertleşti ve yüksek seste belli olmasada yay sesimidir başka bir sesmidir şıp şıp ses geliyor ilk günler analog çok hafifmiş derken şimdi bariz ağırlaştı ama dediğim gibi sadece ben anlıyorum şuanlık evde servise yollasam bir sorunu yok bunun diyip kolu geri yollama şansları var mı yoksa sorgusuz direk değişim mi yapıyorlar

• camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    Oynarken zorluk çıkarmıyorsa bozulana kadar kullanın, 2 sene garantiniz var hali hazırda. Ürün çok yeni genel bir problem bile olabilir.
  • XBOX ONE-XBOX SERİES X/S GARANTİ DURUMLARI(YURTİÇİ-YURTDIŞI)

series s garantisi niyeyse servis formunu doldurduğum sayfada türkiye içinde 2 ay kalmış olarak gözüküyor sebebi nedir gamepad de böyle sıkıntı yok o normal olması gerektiği gibi 1 yıl gözüküyor

Yurt içi ürün mü yurt dışı mı?
    Yurtdışı ama yinede 1 yıl olması lazım zaten gamepad 1 yıl mesala
    Burda da garanti zaten 2 yıl görünüyor teknik destek dediği şey ekstra birşey olabilir
  • 2 tane farklı tarih olunca biri ingiltere deki normal garanti süresi diğeride Türkiye için geçerli olan garanti süresi diye düşündüm
    Müşteri hzimetleri sorununuzu çözer hocam hafta içi ulaşın kendilerine.
    Yine çıktı bi iyilik meleği. Çakal kelimesini de kullanmazsanız sevinirim yoksa ben de üslubumu bozarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A773460ED -- 1 Aralık 2020; 22:44:26 >
  • Destek konusunda dolandırıcılığa teşvi ediyorsunuz bunun iyilik ya da meleklike bir alakası yok.
    Dolandırıcılık mı? Aynen öyle yapıyormuşuz senden öğrenmiş olduk. Tartışmaya girmiycem seninle iyi geceler.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.