Şimdi Ara

XBOX ONE-XBOX SERİES X/S GARANTİ DURUMLARI(YURTİÇİ-YURTDIŞI) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
961
Cevap
44
Favori
78.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba suan garantisi bitmis xbox one kullaniyorum ilk cikan kasa.harici harddisk i gormuyor servise gondermeyi dusunuyorum.
    Cihazi gonderdigimde tahmini ne kadar bir ucret cikarirlar? Onay almadan yapma gibi bir durumlari olmaz, arayip sorarlar degil mi ?
    Birde benim merak ettigim konsolu sifirliyorlar mi kaydedilmis oyunlar siliniyormu oyun silinmesi onemli degil kayit dosyalari gitmesin istiyorum ben.yedekleme yapiliyorsa bile yapamiyorum harici hardsiski gormuyor cunku.
    Birde yukarida eve gelen kargocu ucret talep ettigi yazilmis guncel durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 28 Temmuz 2020; 0:57:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • icecube_fb kullanıcısına yanıt
    UPS kargo ücret talep etmez. Evinizden teslim alıp evinize bırakır imza karşılığı. Konsol harddiski görmüyorsa harddiski değiştirirlerse onun ücreti, ama öyle bir işlem yapmıyorlarsa komple konsol değişir gelen konsol 6 ay garantili olur. Arkadaşım birkaç yıl önce 400 lira verip değiştirmişti yanlış hatırlamıyorsam. Güncel fiyatları desteğe bağlanıp öğrenebilirsiniz. Ayrıca, oyun ilerlemeleri buluta kaydediliyor normalde otomatik olarak, bu yüzden oyunu silip 1 yıl sonra tekrar da yükleseniz o kaydı buluttan indirip sizi kaldığınız yerden devam ettiriyor. Save'lerinizi dert etmenize gerek yok xbox'ta. Mail adresinizi girin devam edin oynamaya her zaman, her konsolda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keyless -- 28 Temmuz 2020; 2:18:15 >
  • Keyless K kullanıcısına yanıt
    Save dosyalari silinmiorsa cok iyi rahatladim.
    Kendi harddiski ni goruyor harici harddisk baglamistim onun icine oyun uyg fln kurmustum onlari gormuyor yani harici harddiski

Diğer USB portlarını denediniz mi? One modellerde önde bir arkada 2 giriş oluyordu sanırım. Ya da harddiski bir arkadaşınızın konsoluna takarak da deneyebilirisiniz, bir sıkıntı olmaz HDD bozuk değilse açılır ve arkadaşınızın konsolunda kendi hesabınızı açarak oyunları test edebilirisiniz. Eğer problem gerçekten sizin konsolun girişlerindeyse, tüm girişler diski tanımıyorsa önce destekten fiyat alın ve eğer pahalıya geliyorsa değiştirmek yerine tamir yapan birkaç yere başvurabilirsiniz. Birkaç lehim ya da bir entegre değişimi ile kolayca çözülebilecek bir problem olabilir.

• Malesef cevremde kimsede xbox yok.diger girislerede taktim gormedi.32 gb usb flash bellek var artik onu takip deneyeyim.icinde medya var bakalim onu gorucekmi.
    Destekten neyin degismesi gerektigini bakmadan soyleyebilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 31 Temmuz 2020; 18:16:56 >
    Ücretli onarımlarda fix fiyat listeleri vardı eskiden. Kontrolcü için şu kadar, konsol için şu kadar gibi. İkisinde de genellikle değişim yapıyorlardı. Şuan nasıl bir yol izlerler açıkçası bilmiyorum. Desteğe işim düşmeyeli çok oldu. Siz harddiakinizi bir de bilgisayara takmayı deneyin bakalım, orada görünürse size kullanmak için formatlayın der, ona basmadan çıkarırsınız geri.

Pc de gorunuyor hocam sikinti yok formati farkli gozukuyor o kadar.bakalim bayramdan sonra bir arayacagim konuda ki no yu arayinca muhatap bulabiliorum degil mi microsoft ta?
    Cok bisey tutmazsa gonderirim ups ile.

• Türkiye çağrı merkezi kapanmış. Geçmiş olsun.
    UPS kargo ücretsizdi en son XBOX'ta. Microsoft hesabınıza internetten giriş yapın, XBOX bölümünden ya da cihazlarım kısmından konaolunuz hesabınıza bağlı gözüküyor mu ona bakın. Değilse seri numarasını girip ekleyin. Şu anda bayram dolayısıyla TR destek kapalı olabilir ama 7/24 İngilizce chat yapabilirsiniz. Yabancılar çok yardımcı oluyorlar. Ya da bayram bitince sizi direk onların araması için çağrı kaydı da oluşturabilirsiniz. Arayıp bağlanmayı beklemek yerine ben hep o şekilde onların aramasını tercih ediyorum.

Anladim hocam.ben kayit olusturmustum ilk aldiginda hesabimda gozukuyor.yukarida kapanmis denilmis ama hala acik mi destek hatti kapaliysa nereden ulasabilriim?
    Chat olayini bikac kez yaptim live uyelikle ilgili pek anlasamadim mumkunse yerli olsa daha iyi benim icin :)

Çağrı merkezi kapandıysa bile online destek yine mesai saatlerinde aktif olmalı. Xbox Web sayfasındaki yardım ve destek kısmından muhtemelen en güncel bilgiye ulaşırsınız.

• Nasil ulasicaz o zaman

• 0850 390 27 77 ile görüştün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yurtiçi desteğe ulaşamıyorsanız online olarak yurtdışı ile görüşün. Muhakkak yardımcı olurlar, ben hiç eli boş dönmedim yardıma ihtiyacım olduğunda.

• enigma37 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çağrı merkezi ile görüştüm, fatura olmadığından işlem de yapamadılar.
    Şu an bu şekilde kullanıyorum.

Şu parçadan alıp değiştirsem mi diye düşünüyorum. Faydası olur mu ki?

• Beyler şimdi ben Arza kaydı açtırdım ups çağır dedi bakım/onarım için hadi çağırdım diyelim onlara hangi adresi vereceğim yoksa xbox bana verdiği microsoft kodunu mu onlara vereceğim nasıl olacak bu iş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinssahin54 -- 21 Ağustos 2020; 13:4:51 >
  • merhabalar yurt dışından gelen ürünler için (almanya fransa vs) garanti geçerliliği ilk mesajdaki gibi mi ?
  • sahinssahin54 S kullanıcısına yanıt
    Mail adresinize kod gelmiş olması lazım. Zaten UPS'i telefonla aradığınızda, kayıt açarken size o kodu soruyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Aynı zamanda kuryeye teslim ettiğiniz kutunun üzerine de yazmanız gerekiyordu raharlıkla görünecek bir şekilde. Gerisini kendileri hallediyor.

• anamatanya A kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde iletişime geçmeniz yeterli bir durum olduğunda. Garanti kapsamındaysa değişimini yaparlar

• Arkadaşlar merhaba.
    Ben yurtdışından bir cihaz satın aldım. Bu cihazların uluslararası 1 yıl garantisi varmış ama siteden tanımlamak gerekiyormuş sanırım. Hangi sayfadan nasıl tanımlayacağım?
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.