Servis numarasından kastınız sipariş numarası mı hocam? Servis no içeren 2. mail gelmedi sadece sipariş numaram var |
XBOX ONE-XBOX SERİES X/S GARANTİ DURUMLARI(YURTİÇİ-YURTDIŞI) (40. sayfa)
-
-
ben degisimi yapali bir sene oldu ama degismediyse sanırım bi mail bekleme süreci oluyordu o mail gelince gönderin falan diyorlardı. şimdi mail geçmişimi kontrol ettim ve bir tane "case number" ile ilgili mail gelmiş aradığım gün muhtemelen, 2 gün sonra da "servis talebi numarası" nı içeren bir mail daha gelmiş. ikinci mail ile göndermiştim diye hatırlıyorum. arayıp sorabilirsin veya dediğim ikinci maili bekleyebilirsin. mail buna benziyor: bunun altında da kontrolcüyü nasıl paketleyeceğim hakkında bilgi verilmiş.
-
Bana böyle bir mail geldi
-
tamam bence arayıp servis kayıt numaranı öğrenip ürünü gönderebilirsin.
-
Hocam xbox'ın numarasını bulamadım bir türlü. Nereyi arayacağız ?
-
08503902777
02123705555
-
Evet o numara hatta 15 ile başlıyor olması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet 15 ile başlıyordu. 2. mail gelmeyince siparişi iptal ettim. Telefonla arayıp kayıt oluşturacağım.
-
garanti için servis kaydı oluşturdum maile kod falan gelmedi.
bende ups'e kendim götürdüm. maile kod geldi mi falan dediler tabi gelmemişti bir şekilde gönderdi arkadaş microsofta.
upsten takip numarasıyla sorguladığımda microsofta ulaşmış gözüküyor. ama sistemde ürün kargolanmış gözükmüyor hala :D
microsoftu falan mı aramak lazım yoksa sizde de böyle birşey yaşandı mı?
bu da ups'deki kargonun ulaştığına dair bilgi.
-
1 2 gün sonra işlenir yollanır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevabınız için teşekkürler. Bekleyelim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar benim series S 15 aralıktan beri serviste duruyor.... Bu aralar konsol yollayan oldu mu ? Sırf beni mi bekletiyorlar yoksa sizin cihazlar da mı bekliyor ?
-
Beyler merhaba, xbox ı aradım da gamepad tamiri yapmayıp direk değiştiriyorlarmış tabi garantili olursa. Benim ürünün garantisi bitti ve sol analogda problem yaşıyorum. Tavsiye edebileceğiniz ürün tamiri yapan düzgün bir yer var mıdır?
-iş başa düştü. tamir ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovazZ -- 11 Ocak 2022; 20:46:22 > -
arkadaşlar tuşları bazen basmayan gamepad garantiden sıfırı ile değişim şeklinde geldi.
bu sefer de y tuşu temassızlık yapıyor. tekrar mı garantiye göndereceğiz şimdi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 6 Ocak 2022; 16:1:37 > -
sende düzeldi mi hocam tuş sorunu?
series s gamepadi var bende değişimden gelende de sorun var...
-
Tekrar xbox canlı destekten talep açıp yeniden göndereceksiniz.
Xbox ürünlerinde onarım olmuyor, direk değişim oluyor.
Hafta içi 16.30 a kadar sizi aramalarını talep edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 6 Ocak 2022; 19:29:4 >
1 sene kadar problemsiz kullandım hocam. Kullanıma bağlı olarak şu an sol analog perte çıkmak üzere. Garanti de bitti. Yeni gamepad arayışı içindeyim.
28 aralıktan beri bende beklemedeyim.
UPS kargoya çağrıda bulundum , ilçede şubeleri yok bakalım bugün gelebilecek mi. Sürecin nasıl ilerlediğini editlerim daha sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRuthless -- 10 Ocak 2022; 13:15:0 > -
Hiç çağrıda bulunmakla uğraşmayın 2 kez kurye talebinde bulundum gelmediler. Gidip kendim bırakmak zorunda kaldım ürünü...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X