An itibariyle değişim ürünüm geldi. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim... |
XBOX ONE-XBOX SERİES X/S GARANTİ DURUMLARI(YURTİÇİ-YURTDIŞI) (41. sayfa)
-
-
Bugün gelip aldılar kargoyu evimden , sanırım şanslıyım :)
-
Hangi renk yollamıştınız hangi renk geldi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyaz yolladım beyaz geldi :) Biraz kullandım hiç bir sıkıntısı yok şimdilik.
-
Arkadaşlar yeni nesil Xbox Wireless Headset'ini garanti kapsamında tamire yollayan biri oldu mu aramızda?
-
Arkadaşlar bu ups kargo evden aldı gelip gamepadi ama herhangi bir takip numarası vs yok daha önce bu şekilde yollayan var mı ? Umarım kaybolmadan ulaşır.
Edit : Müşteri hizmetlerini arayıp takip numarasını edindim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRuthless -- 12 Ocak 2022; 12:38:41 > -
İtopyadan alınan Xbox series s Microsoft garantili midir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İtopya resmi satıcı değil. Yani microsoft garantili de olabilir ithalatçı garantili de direkt itopyaya sorun söylerler
Teşekkürler hocam
-
Salı günü garantiye gönderdiğim gamepadin yenisi bugün yola çıktı bile. Gerçekten senelerdir hiç çizgilerini bozmadan iş yapıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrıca tamir etmek yerine değişim cihazı göndermelerini de takdir etmek gerek.
Garanti kapsamında teknik servise yolladığım Wireless Headset 1 hafta içinde sıfır kutulu jelatinli ürünle değişimi yapılarak tarafıma teslim edildi.
-
Ben de gamepad'i yolladım 3 gün sonra sıfır kutuda yenisini yolladı Microsoft baba
-
Elite series 2 için servis talebinde bulundum 1 hafta oldu ses yok hala. Sipariş kodunu ne zaman verirler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siyah kol var microsofta göndermeye korkuyorum beyaz gönderirler diye
Ben beyaz yolladım beyaz geldi keşke siyah gelse demiştim :D Ellerinde beyaz stoğu çok galiba
-
Öncelikler microsoft kol rengini size sorup teyid alıyor.
Önceki sayfalarda şu yazılmıştı. Eğer farklı renk gelirse siz şikayetinizi belirttiğinizde size doğru rengi gönderip önceki ürün sizde kalsın deniyormuş.
Bu arada beyazdan korkmayın benim oyun kollarını çocuğum kullanıyor. Cips vb tüketirken de kullandığı halde hiç kirlenmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam çok kirleniyor beyaz da var tövbe yani kol rengi sorması bi şeye yramaz hocam değişim yapan yer okumaz öyle şeyleri
xbox s kaydettim görünüyor ama kumanda kaydettiği halde cihazlarımda görünmüyor, neden olabilir ?
-
Kollar sistemde kayıtlı görünmüyor. Meraklanacak bir durum yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X