SDEOEUS herkesi ekledim, haber vermeniz yeterli. kulaklık vs mevcut. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SDEOEUS -- 7 Aralık 2021; 22:22:2 > |
Bildirim
SDEOEUS herkesi ekledim, haber vermeniz yeterli. kulaklık vs mevcut. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SDEOEUS -- 7 Aralık 2021; 22:22:2 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exhume10 -- 22 Eylül 2021; 13:48:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam fps özürlüyüm hiç beceremem katlanırım diyorsanız beraber oynayalım :) Ciraelx |
Splitgate oynayan varsa eklesin akşam ara ara takılıyorum. Krone17 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GamerTag : BouncyCobra7899 ( fps oyunları, sea of thieves falan eşlik ederim ) Yaş : 28 |
arkadaşlar benim kulaklıkta mic ve kulaklık çıkışı ayrı jak birleştirici aldım mici sorunsuz kullanabilir miyim series s te hiç deneme fırsatım olmadı bunu aldım |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SDEOEUS herkesi ekledim, haber vermeniz yeterli. kulaklık vs mevcut. v2 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SDEOEUS -- 7 Aralık 2021; 22:21:47 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xbox kullanıcısıyım. Xbox SS kullanıyorum, yaş 29. Gamertag: AIK51 ekleyebilirsiniz. |