Şimdi Ara

Xbox Pal veya ntsc??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakında usa ye ve avrupaya gidecek tanıdıklarım var,fakat öncelikle usa ye gidecek sizce amerikadan ntsc xbox aldırsam sonra oyunlar konusunda sıkıntı yaşarmıyım,veya 1,5 ay daha bekleyip avrupadan mı getirtsem,türkiyede ntsc cihazla zorluk çekermiyim? Bu arada amerikada dolarla satılmasından dolayıda avrupadan daha ucuz xbox?? region free oyunlar bulabilirmiyim türkiyede??

• Bulursun. Artık zaten yeni çıkan oyunların çoğu region free çıkıyor. Oyunun üstünde pal olmasına rağmen çalıştırabilirsin makinende.
    Benim makinem ntsc ve şu an popüler oyunlardan sıkıntı yaratanlar sadece fifa2011 ve pes 2011. Onlarda bölge neyse o makinede oynayabilirsin.
  • hocam bence cihazı kesinlikle pal aldır. amerikadan region free oyunları tespit edip aldırırsın.
  • Pal diyorsanız avrupadan aldırmak zorundayım,fiyat olarakta yüzde 25 daha pahalı avrupada??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShalafiTr

Bulursun. Artık zaten yeni çıkan oyunların çoğu region free çıkıyor. Oyunun üstünde pal olmasına rağmen çalıştırabilirsin makinende.
    Benim makinem ntsc ve şu an popüler oyunlardan sıkıntı yaratanlar sadece fifa2011 ve pes 2011. Onlarda bölge neyse o makinede oynayabilirsin.

nee benim makine ntsc j ve oyunları bulmakta çok sıkıntı çekiyorum türkiyede hep pal satıyor nasıl yeni çıkan oyunların çoğu region free ya medal of honor pal forza pal battlefield bad company 2 pal pal pal bu oyunların hepsi pal!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Humble -- 3 Aralık 2010; 17:03:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fetok12

quote:

Orijinalden alıntı: ShalafiTr

Bulursun. Artık zaten yeni çıkan oyunların çoğu region free çıkıyor. Oyunun üstünde pal olmasına rağmen çalıştırabilirsin makinende.

nee benim makine ntsc j ve oyunları bulmakta çok sıkıntı çekiyorum burda hep pal satıyor nasıl yeni çıkan oyunların çoğu pal ya medal of honor pal forza pal battlefield bad company 2 pal pal pal bu oyunların hepsi pal!

Hocam sizde en gıcık modelini bulmuşsunuz.

Ayrıca şöyle bir sorun var bi arkadaşın postunu yazıyorum buraya.

quote:

Orijinalden alıntı: Sahin-YK

3-Tv nin özelliklerini iyi araştır NTSC desteklemiyorsa bizim evdeki gibi siyah beyaz gösterir.

• Peki region free yada ntsc-u oyun bulmak gerçekten bu kadar zormu türkiyede? O zaman hiç bir avantajı yok amerikadan xbox almanın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umitakbal

Peki region free yada ntsc-u oyun bulmak gerçekten bu kadar zormu türkiyede? O zaman hiç bir avantajı yok amerikadan xbox almanın?

Elbet bulursun NTSC-u fakat PAL'a göre daha az satılır. Bazı oyunlar da RF değildir mesela FIFA 11. Tavsiyem PAL almandan yana.

Edit: Bu da RF oyun listesi. Bazı eksikler olabilir.

http://gaming.wikia.com/wiki/Region_Free_Xbox_360_Games

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 3 Aralık 2010; 18:06:29 >

• Valla üzüldüm şimdi ntsc oyun olmamasına,arkadaşım hemen getirecekti amerikadan,şimdi pal için hemen hemen 2 ay beklemem lazım,birde amerikadan %25 pahalı avrupada :((
  • NTSC olarak oyun türkiyede çok ama çok az satıyor çoğu oyun region free ama istediğin bir oyun region free olmayabilir mesela pes fifa batle medal of honor forza (bu oyunları hala bulamadım) gta 4 cod 4(ama bu oyunları hallettim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Humble -- 3 Aralık 2010; 20:43:50 >
  • Türkiyeden oyun almak bence enayiliktir.Amerikadan ntscu al.Oyunlari da tronixwebden sölersin.Hiç derdin tasan kalmaz.Pal al diyenlerin pal cihazı var diye öle diyordur sanırsam.Ben ntscu kullandım hiç bir sorun yaşamadım.Tronixwebden fifa 2011 aldım ve 2 günde elime geçti oyun.
  • Peki dediğiniz siteden türkiyeye kargo gönderiyorlar mı? Ve oyunların gümrüğe takılma ihtimali varmıdır?
  • Takılmıyor gümrüğe.Ben ve bir sürü kişi o siteden sipariş veriyor zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.