Şimdi Ara

Xbox Play Anywhere Programı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xbox Play Anywhere Programı

Şu an için aşağıdaki oyunlar,sayı ilerde artacak,Xbox One sürümü alana Windows 10 PC sürümü bedava verilecek;

Forza Horizon 3
    Gears of War 4
    Halo Wars 2
    Recore
    Scalebound
    Sea of Thieves
    State of Decay 2
    We Happy Few
    Crackdown3
    Killer Instinct Season 3

• Valla ben hala sindirebilmis degilim su sacma politikayi Gelecek nesil Sony'e gececeklerdenim sirf sundan dolayi.
  • Crossplayi nasıl yönetecekler aslında kritik soru bu. Pcde tonla direksiyon var örnek vermek gerekirse hangileri destekleyecek cross oyunda ya da nasıl düzdenleyecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox one kardeslik olayi acaba ise yarar mi bu mevzuya.cok pahali pcde

• abi bu olay süper misal sizin güzel bi latopunuz var ve tatildesiniz ama bu oyunuda cok oynamak istiyorsun misal adamdada forza horizon 3 var diyelim adaam açar oynar sonra tatil bittimi evine geldimi one da kaldigi yerden devam eder bence güzel
  • Saçmalık,zaten uzun sürmez ömrü en fazla 2 yıl

• neyi sacmalik cross buy yapti adamlar bi taraf remaster 40 yillik oyunlara 30 40$ para istiyor msft cross buy yapiyor xbox daha da guclendi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Piley eniveeer...

Yahu aslinda fikir olarak guzel ama konsollarin ozel oyun anlayisini yiktigi icin ben karsiyim bu islere. Microsoft her pazarda ben de olayim, benim urunum de satilsin, liderlikt3 baska kimseyi istemem mantigi ile yapiyor bu isleri ve oyuncular artik nefret ediyorlar. Oyun pazardaki miatlari dolmak uzere...

• Aslında play anywhere fikri gayet güzel, mesela dead rising 4 ve tomb raider'ı ps4de de oynayabileceğiz, keşke horizon 3 de gelse ps4'e, o zaman tam play anywhereeee olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Piley eniveeer...

Yahu aslinda fikir olarak guzel ama konsollarin ozel oyun anlayisini yiktigi icin ben karsiyim bu islere. Microsoft her pazarda ben de olayim, benim urunum de satilsin, liderlikt3 baska kimseyi istemem mantigi ile yapiyor bu isleri ve oyuncular artik nefret ediyorlar. Oyun pazardaki miatlari dolmak uzere...

Hocam Havalarda Ilıdı .

Keyifler nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: AMERICAN

neyi sacmalik cross buy yapti adamlar bi taraf remaster 40 yillik oyunlara 30 40$ para istiyor msft cross buy yapiyor xbox daha da guclendi

Adam haklı.

Bu sayede Killer Instinct'i istediğim yerde oynuyorum uzun zamandır.

Microsoft bence en iyisini yaptı.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Play anywhere ile yapmak istedikleri konsol ve pc arasinda dagitimini kendi yaptiklari oyunlari bir defa alinca her iki platformda oynayabilme durumu. Playstation a gelecek oyunlar bu kapsamda degil, o olay timed exc anlasmasi yapan firmalarin anlasmalari ile alakali.

• Cross buy bahane asıl amaç xbox oyunlarını windows 10'a getirmek.
    Bu sayede Windows 7-8'de oyun oynayan oyuncuların çoğunu Windows 10'a çekip,Windows store'a alıştırmak.
    Amacına ulaştığında ise oyunları windows 10'a çıkartmayı bırakacak.
    Daha önce Vista için,Games for Windos live ile aynı taktiği denemişti microsoft.

• Sadece dijital alışverişte mi geçerli, kutulu alırsak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba bu verilecek kodları satma şansımız varmıdır.

• Kod Live'dan mesaj ile gelir yine. İster kullanırsın ister satarsın.
  • Nasıl zamanında insanlar games for windows live saçmalığından rahatsız olduysa bundan da olacaktır. Kusura bakmayın ama Microsoft un oyuncuyu falan düşündüğü yok bu play anywhere programıyla. Sadece kendi cebini düşünüyor.
    Buraya iyi oldu işte tatilde falan oynayabiliyorum diyip avutulmaya hiç gerek yok.
    Cross-play nasıl olacak o da bi merak konusu zaten ama bu Microsoft un mantıklı bi sistem getireceğini hiç sanmıyorum

• quote:

Play anywhere ile yapmak istedikleri konsol ve pc arasinda dagitimini kendi yaptiklari oyunlari bir defa alinca her iki platformda oynayabilme durumu. Playstation a gelecek oyunlar bu kapsamda degil, o olay timed exc anlasmasi yapan firmalarin anlasmalari ile alakali.

Yok abi sana espri yapilmaz, ben bilmiyodum ya

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Sayemizde ogrendi, tesekkur edecegine, espri yapmıştım ayagina yatiyor.

Inandik mi, hayir...

• quote:

Sayemizde ogrendi, tesekkur edecegine, espri yapmıştım ayagina yatiyor.

Inandik mi, hayir...

Yav he he sen anlamıyon bu işten boşver
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.