XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (13. sayfa)
-
-
-
-
Phil'e yaşam boyu başarı ödülü verdiler tüm camia tebrik ediyor.Ama alttaki mesaj acaba Scalebound'un yeniden gelişi mi?
2020 yılında söylentiler çıkmış ama Platinum reddetmiş , bağımsız olmayı seviyoruz demişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 4 Şubat 2022; 22:0:12 > -
Hocam ilk önce reach ile başlayın oynamadıysanız. Sıralama
Reach
CE
2
3 ODST
3
4
5
Infinite
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Phil gerçekten ölümün eşiğinde olan markayı hayata döndürdü, sadece diriltmedi eskisi en iyi günlerinden daha iyi hale getirdi.
Platinum da olabilir de olmaya bilirde para değiştirir çoğu şeyi. Ayrıca platinum games kurucularından sayılan shinji mikami de microsoft çatısı altında tango gameworks ile ve hideki kamiya ile arkadaşlar bakalım ne olacak.
Ben çıkış yılına göre gittim.Grafik guzellese guzelleşe gelelim günümüze:)
Olabilir tabi , en az bir Japon stüdyosu alınacak er ya da geç bakalım hangisi olacak.Platinum içlerinde en az istediğim olurdu ama.Nier dışında pek benlik değiller.
-
geçtiğimiz yıllarda da bunun dedikodusu yapılmıştı sonra yalanlandı bakalım bu kez gerçeklik payı var mı çıkan haberlerin....
-
Hocam senin geçen övdüğün oyun Greak: Memories of Azur , xbox haftasonları ücretsiz oyun etkinliğindeymiş bu haftasonu.Pazar akşamına kadar açık olacak , 4-5 saatte bitiyor sanırım , bakalım.
-
Greak: Memories of Azur yav daha 2 gün önce aldım
-
Aldım ben onu maalesef :D
-
Biliyorum :)
Burdan bazen kısa oyunlar denk geliyor bitiriliyor , belki birilerinin işine yarar.
-
Güzel oyun cidden fırsat bu fırsat değerlendirin hocam.
Bir Ori değil ama yoklukta gideri var :)
-
Oyun almaya korkar olduk resmen , her yerden oyun dağıtıyorlar :)
-
😂 😂 😂
Evet baktım yarım saat kadar gayet güzeldi.
-
Bu arada Rockstar GTA 6'yı onaylamış hayırlı olsun herkese.
Artık nesil sonu oynarız herhalde
-
Bakalım Elder Scrolls 6 mı GTA 6 mı önce çıkacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X