Şimdi Ara

XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
882
Cevap
22
Favori
22.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen nesil sonu 😂 daha 5ten para kaldıracak lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawministration -- 5 Şubat 2022; 15:20:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Nesil sonuna kalmasın ya sonraki nesil için iyileştirme falan derken iyi birşey çıkmıyor ortaya.

• wither kullanıcısına yanıt

GTA 6 2023

Elder Scrolls 6 2053

RDR 3 2071

RDR 3'ü sadece zihin gücüyle , parmak kıpırdatmadan oynayacağız desene :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 5 Şubat 2022; 20:46:54 >
  • wither kullanıcısına yanıt
    Ahahaha üçüncü oyunda doğrudan Jack Marston olacağız 😁 Şaka bir yana umarım üçüncü oyun gelir ve ana karakter ya Jack Marston'ı yönetiriz ya da gençliğinde kanı deli bir Dutch'ı.. Üfff hayali bile güzel 😎😎

Kesin Sadie Adler'i ana karakter yapar bunlar demedi deme :)

• Beyler aranızda Dyinglight 2 yi oynayan var mı? Ben daha satın almadım. Bazı yerlerde cyber punk gibi bug yığını diyorlar ne kadar doğru? Oynayanlar yazabilir mi?

• ByScarface1905 kullanıcısına yanıt

Toplam 2 saat oynadım, 2 kere görüntü gitti, 1 kere ses gitti. Hepsinde oyunu baştan başlatmam gerekti. Yama gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Pcde oynayan youtuberlarda hiç böyle sorun olmadı izliyorum videolarını, acaba konsolda mı var sadece sorun?

Ben bir sorunla karşılaşmadım hocam gayet akıcı aktım 1080p 60 FPS modunda. Sadece çok ufak bir bug gördüm onun dışında bir bug görmedim. Yaklaşık 7-8 saat oynadım oyunu. Görüntü biraz kötü çözünürlük nedeniyle ama onun dışında çok zevkli oyun olmuş.

• kataaay kullanıcısına yanıt
    Gerçi ben de oyunu alırsam 2k da 120 Hz de oynayacağım 4k da zorlamam. Belki de 1080p 120 hzde de oynayabilirim. Önemli olan cyberpunk gibi buglu olmaması.

Bug yok hocam onun kadar, ben hiç karşılaşmadım oyun bozan bug ile. Çok ufak buglar var ama her oyunda oluyor öyle buglar. Oynanış çok zevkli tavsiye ederim size ve oynamayan herkese.

• Halo: Combat Evolved finalindeki jeep sekansı > GTA San Andreas Helikopter Görevi

Küfür kıyamet bitti ilk Halo.Simdi ikinci ye başlama zamanı.Horizon Forbidden West gelene kadar tüm seriyi olmasa da en azından Master Chief Collection'ı bitirmeyi umuyorum.

Dying Light 2'yi saldım.Bu şekilde oynamam o oyunu.Toparlasınlar gerekirse gelecek nesil oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 6 Şubat 2022; 3:20:27 >
    Cyberpunk gibi değil hocam. Öyle diyen abartıyor. Buglar var tabi ama Cyberpunk bambaşka bir seviye. Kolay kolay ulaşılmaz o seviyeye.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ecologist0 kullanıcısına yanıt
    Artık alma vakti geldi o zaman bu kadar kişi çok kötü değil diyorsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByScarface1905 -- 6 Şubat 2022; 3:27:47 >
    4k TV'de oynuyorsanız ben önermem hocam.Ben şahsen bu şekilde deneyimlemek istemem bu oyunu.Size şöyle söyleyeyim FPS Boost ile yılların oyunları Prey ve Alien Isolation daha keskin görünüyor.30 FPS modları inanılmaz rahatsız etti beni.Ki ben bir çok oyunu kalite modunda oynarım.1080p 60 FPS'de ise büyük çözünürlük problemi var.Bilmiyorum ama 1080 bile olmayabilir, çünkü 1080'de çok oyun oynadım bu kadar kötüsünü gormedim.Yazık olmuş oyuna.Bana kalırsa bu oyunu şu an şu hâliyle deneyimlemek, geçen nesilde Control oynamak gibi

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Bu adamlar yeni nesil konsolda bunun oynanacağını biliyorlardı neden bu kadar kötü oldu ki bu oyun oynayanların çoğu pcde oynuyor sıkıntı yok. Desenize yine bize hüsran konsol tarafına. 😢

Optimize edememisler hocam.Bu konsollar bu kadar zayıf değil.Kendi beceriksizlikleri

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız mutlaka fps için bir güncelleme gelecektir.

FPS olmasa bile Performansı modu 1080p 60 FPS'den Dinamik 4K 60 FPS ye yükseltilebilir 1440p den upscale olacak şekilde.Hep söylerim çözünürlük benim en az önemsediğm değişken ama tabi bu kadar da düşük olunca büyük problem oluyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.