Şimdi Ara

XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
882
Cevap
22
Favori
22.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen öyle.. Gec çıksın da tam çıksın bro 👍🏻

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ByScarface1905 kullanıcısına yanıt
    Ana konuda Ali var o da 2K 144hz bir monitor kullanıyor yardımcı olabilir belki hocam

Öncelikle farklı bir monitör yada tv de dene sonra xbox ı gönderirsin ama xbox ı farklı priz ve odada tv dede denemelisin.

Buna benzer sorun bendede vardı, odamdaki priz ve hatta kaçak vardı ve üçlü prize kasa,monitör, modem, hoparlör fln bağlı olduğu için tam güç alamıyordu monitör kapanıyordu kendi kendine yada dalgalar oluşuyodu.

Odandaki prizde kaçak olabilir yada çok fazla cihaz bağlıdır güç alamıyordur.

Xbox ı direk duvardaki prize bağla, tv yide direk ayrı duvar prizine bağla farklı odada ve dene. Tv bu şekilde ikiside başka odada ayrı ayrı prizdeyken kapanıyorsa xbox da sorun vardır.

• Üstad xbox ve monitör sadece 3lü prizden geliyor. Yani kapanmalar olsa her ikisini de etkiler elektrik kaç ağından xbox kapanmadan sadece monitör gidiyor 120hzden bir anda 0 hz e düşüyor.

Kral mrb... Konsolda görüntü seçeneklerinde değişken yenileme hızına izin ver diye bir şeçenek var o aktif mi?

• lawministration kullanıcısına yanıt
    Açık diye hatırlıyorum dostum ama şu an işteyim eve geçince bakarım ona da akşama online olursan konuşuruz.

Okk 👍 haberleşiriz

Bu biraz değişik bir durum yani benimde pc ve ps4 açık kalıyordu sorun yok ama monitör kapanıyordu siyah ekran oluyordu direk. Ps4 ve pc sorunsuz çalışmaya devam ediyordu.

• Akşama dediğiniz gibi Ali ile konuşurum. Bir de hz değişimlerine onay veririm bakalım düzelme olmazsa bakıcam duruma, çünkü bu olay ilk Monster monitörü aldığımda da olmuştu. Dün akşam Turgay abi ile oynarken R6da bir anda ekran kararıyor sonra yine geliyor o süre zarfında ölmüş oluyorum. Çözüm bulmak şart hem Microsoft un yolladığı yeni hdmi ile oluyor bu sorun hem de yeni aldığım 8k paugge hdmi kablo ile

• Sifu, oynanabilirliği ve akıcı dövüş animasyonları ile çok başarılı gerçekten. Türü gereği zor bir oyun olmuş sadece. Seçilen çizim ve grafikte gayet hoş. Dualsense haptic feedback özelliği de oldukça iyi kullanılmış.

1 saat bakma fırsatım oldu, gece devam edeceğim inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 7 Şubat 2022; 17:18:54 >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten dualsensin hakkını veriyor.... Oyun kaç saatlik bir oyun acaba boyut olarak küçük gibi geldi bana

• lawministration kullanıcısına yanıt
    Boyut 7.2gb. 5 bölüm ve boss var sanırım. Roguelike olduğu için oyun kişiden kişiye değişir. Bölümleri ilk keşfetmek gerekiyor. Kısa yollar için anahtar falan var. Birde asıl konu ölüm hakkın sınırlı. 22 yaşında başlayıp, 76 da oyun bitiyor. Her ölüm 2-3 yaş atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 7 Şubat 2022; 17:47:43 >
  • XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU

Xbox a gelecek olan yeni güncelleme biraz içimi rahatlattı.

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Bu oyunu ben de çok merak ediyorum. İlk fırsatta oynamak istediğim bir oyun, bu ara ghost of tsushima ya fena sardım, oyun çok uzun, bitmiyor da :)) Dualsense gerçekten çok başarılı, özellikle PS5 in içinde gelen Astro oyununda, gelecekte bize nasıl deneyimler yaşatacağının hisleri verildi. Xbox tarafında da bu konuya biraz daha eğilebilirlermiş aslında. Orada elite series 2 controller var ama fiyat performans değer mi bilemedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Halo orjinal uclemeyi bitirdim şimdi Halo 3:ODST'ye basalaycagim

Şimdilik

Halo2>Halo 3>Halo Combat Evolved

Sizin sıralamanız nasıl olur bu seride?

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Halo Reach>Halo 3>Halo Combat Evolved>Halo 2>Halo 4>Halo: ODST

Halo 5'i oynamadım, Şuan Halo: Infinite oynuyorum ve bittiği zaman sıralamada Halo: Infinite büyük ihtimal 2.sıraya yerleşecek, Eğer ki Halo: Reach'i geçebilirse bende duygusal olarak o tadı verebilirse birinci sırayı hak eder bakalım.

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Xbox a uzun süre elimi sürmem diyen adam Halo serisinin içinden geçmiş. Eee ne demişler yok diyenden korkacaksın 🤣🤣🤣🤣🤣

Yok hocam Dying Light 2 oynamayı planlıyordum,onu salınca Forbidden West'e kadar zaman kaldı bana.O araya Halo serisini sıkıştırayim dedim:)

• 3 ODST çok yavan.Lore'a çok etkisi yoksa salacam

• Odst dışında hepsini bitirdim.Oynanış keyfi açısından İnfinite açık ara en iyisi bence.Bunun da tek sebebi kanca mekaniği.Yeteneği sonuna kadar geliştirip , gerilip gerilip düşmanın ağzına çakmak çok eğlenceli.Silah kullanmaktan çok bunla öldürdüm çoğu düşmanı nerdeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 8 Şubat 2022; 14:41:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.