< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (18. sayfa)
-
-
Beyler Star Wars Battlefront 2 nasıl bir oyun sarar mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zamanında baya eleştiri almıştı
Geçen, Platinum Games'den Hideki Kamiya, Phil Spencer'ın gönderdiği çiçeğin resmini paylaşmıştı ve Phil Spencer'a "Teşekkürler Phil, Hadi tekrar çalışalım" diye twet atmıştı.
Şimdi ise Hideki Kamiya, yaptığı röportaj'da açık açık tekrar Xbox ile çalışmak istediğini ve Scalebound'u tekrar hayata geçirmek istediğini belirtti. Xbox'ın Evet dediği an Platinum Games tekrar dan Scalebound için çalışacak. Bakalım Xbox ne cevap verecek.
Microsoft hem bu oyunun yapımına tekrardan evet diyebilir hem de Platinum Games'i satın alma yoluna girebilir. Zaten ilk başta Phil Spencer, çiçek göndererek platinum games ile arasının iyi olduğunu göstermişti
PlatinumGames Appeals to Xbox to Help It Make Scalebound: 'Phil! Let’s Do It Together!' - IGN
PlatinumGames Appeals to Xbox to Help It Make Scalebound: 'Phil! Let’s Do It Together!'
-
Reach de bittiğine göre bir güncelleme yapalım
Halo 2>Reach>Halo3>Combat Evolved>ODST
Halo CE’yi bitireceğim inşallah. Akıllara şaşkınlık veren bir hızla ilerliyorum şu an 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sifu, çok zor geldi bana ya. 1. Boss a 21 yaşında gelip, 29 yaşında geçebildim Max. Aşırı yordu beni takip ve zamanla muhabbeti yüzünden.
4'ün grafikleri x360 oyunu olmasına rağmen oldukça iyimiş. 4'e başlayınca grafiksel sıçramayı hissedeceksin. Ben genel kanının aksine 4.oyunu beğenmiştim. 5. oyun çok kötüydü. Seriye yapılmış bir hakaret bir kara leke resmen
-
-
3 ODST'den kötü olamaz diye düşünüyorum:)
Yav ahahahah. Eşref amcama laf yok , olmaz ve de olamaz 😂
-
Ne zaman düzeleceğiz biz be. Onu da bilmiyorum ya. Hayırlısı
2. boss için yaş gayet iyi... tüm haklar bitip geri döndüğünde 2. levele yeniden 29 yaşta başlamak güzel... sanırım yetenekler silinmiyor kalıcı yetenekler başa dönsen de bizde kalıyor
-
şu olaylar bi bitsin...
-
İlk denemem de 43 yaşında geçmiştim oyunu tanımak için. 2. Deneme de 29 da geçebildim. Daha altına inemedim de ben karakterden daha çok yaşlandım gibi 😁
bu oyunda baya kombo ve yetenek geliştirme hesabı yapılması gerekiyor... bakalım 7. kez dönüyorum oyunu henüz 2. levelde 30 yaş altını göremedim
-
Günde 1 oyun bitiren arkadaşlar ne işle meşgul bana bir anlatsın ya. Çok özeniyorum. Haftada 15 saat oyun oynayabilirsem çok iyi sayıyorum ben
-
Nazar etme hocam ahahha.Saka bir yana evden freelance grafik işi yapıyorum hocam.Baya bir vaktim oluyor oyuna o yüzden:)
Covidken 14 günde 6 oyun bitirdim. O da baş ağrısı şiddetlenince bırakıyorum resmen halüsilasyon görüyorum sanıyordum. Beni en çok bağlayan Rainbow six extraction olmuştu 3 şehiri de %100 yapmıştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X