Şimdi Ara

XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
882
Cevap
22
Favori
22.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Reach > 2 > 3 > CE > 3 ODST > Infinite > 4 > 5

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Haydaaaaaa Reach'e yukseldim şimdi bak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Reach'i bitiriyorsun.. Gözlerden bir dam yaş.. 

• brnbry kullanıcısına yanıt

Reach bambaşka bir şey ya. Ah ahhhh.

• Forbidden West-Elden Ring-Sifu sonrası Xbox'a döner Gears serisini temizlerim diyordum.Mart 25'te iki oyun fırlattılar yine üzerimize.Ghostwire Tokyo ve Tiny Tina's Wonderlands...Bir Borderlands aşığı olarak bile yukselmistim Wonderlands'e ancak aksiyon çok akıcı görünüyor ve IGN Preview'de baya ovmusler oyunu..

Bende Ghostwire: Tokyo'yu çok merak ediyorum ve hoşuma gitti ama PS5'de oynamam Gamepass'e geldiğinde xsx de oynarım  

• Keşke bir an önce gelse Tokyo gamepass e çok güzel bir oyuna benziyor

• ByScarface1905 kullanıcısına yanıt

Deathloop ve Ghostwire 1 yıl time exc şeklinde, ikisiin de time exc süresi bitince aynı gün gamepass'e eklenir   Belki 6 ay da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 8 Şubat 2022; 15:37:58 >
  • Deathloopu oynamayı çok istedim ama olmadı bir de sürekli geri dönmesi çok zor geldi bana ama bedava oyun baldan tatlıdır. 🤣🤣

Ghostwire Tokyo ve Deathloop'a kuruş vermem. İkisi de Gamepass'e eklenecek 2023de.. O zamana kadar bir sürü oyun var sırada 👍🏻

• Bu arada PS'deki gibi hangi oyunu ne kadar saat oynadığımızı nasıl görüyoruz Xbox'ta?

Ghostwire Tokyo yu bizde arkadaşla alıp bakacağız PS de. Oldukça merak ettim bende.

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Sony pek arkasında durmadı, düzgün tanıtım yapmadı gerçi oyuna ama bakacaz gorecez.

Aynen, bakıp görmek en iyisi zaten.

• Halo 3 ODST işi de tamam... Yalnız çok tirttı be.O bomboş bölüm tasarımları, sarı ağırlıklı renk paleti, Işıklandırma daha doğrusu ışıklandırmama:)

Neyse Reach'te bulucaz artık ruhu:)

• Şu an cod vanguard single oynuyorum yeminle bu bile çok kötü yapılmış. Kaldı ki yeni seri konsollar için özenli olmalıydı.

Achievementlarının olduğu bölüme gelince solda istatistikler diye bir alan var ordan bakabiliyorsun. Mobil uygulamadan da anda şekilde bakabiliyosun.

ODST DLC zaten Bungie'nin en zorlama oyunu o bence. Hatta serideki en kötü oyun :)) Ama müzikleri çok iyidir. Aşağı 2 tane favorimi bırakıyorum.

Martin O'Donnell - Topicyoutube
    Provided to YouTube by TuneCore Traffic Jam · Martin O'Donnell · Michael Salvatori Halo 3: ODST (Original Soundtrack) ℗ 2009 Microsoft Corporation Released on: 2009-09-22 Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?t=131&v=GfxL_ljHPF0&feature=youtu.be
    7heRedyoutube
    I heard this badass tune while playing, and thought, "I want this song! =D" So I searched for it, and found it had been stretched across "The Menagerie", "More Than His Share", and "Skyline" from the ODST Soundtrack. I just wanted the damn theme, not all the other pieces (no offense, Marty) taking up space on my iPod. So what I did was take the sections of those songs, and put them together into this. I put it on YouTube for y'all because I'm generous. ^^ Download link: http://www.youtubedroid.com/list.php?term=Were%2520The%2520Desperate%2520Measures%2520ODST%2520Theme&new=y&org=addon&v=-WWjwsCCOFM -This is Marty O'Donnell's work, I should clarify. All I did was compile it as smoothly as I could.- And lastly, I gave it this title based on the ODST "Desperate Measures" trailer. It seemed to fit.
    https://www.youtube.com/watch?t=250&v=-WWjwsCCOFM&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hystaspes -- 8 Şubat 2022; 20:44:47 >

• Seriyi çıktığı zamanlarda oynamış olsaydım muhtemelen 2>Reach>4>3 olurdu. 4.oyun ilginç bir şekilde hoşuma gitmişti benim. Senaryo olarakta 2 ve 3.oyun iyimiş. Fakat Series X neslinde Infinite'in gameplayinden çok zevk aldım.(ilk 1 - 1.5 saat çok sıkıcı bu arada oynanış mekanikleri olarak sonradan güzel açılıyo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hystaspes -- 8 Şubat 2022; 20:57:16 >
  • hystaspes kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.