Atomic Heart'dan manyak bir trailer geldi. Galiba Eylül de çıkacak |
XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (19. sayfa)
-
-
Xbox a güncelleme gelmiş. Gözüme çarpan ilk yenilik Edge de resimlere sağ tıklama yapıldığında cihaz a arkaplan olarak ayarla seçeneği gelmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 9 Şubat 2022; 22:59:59 > -
Çıkış tarihi açıklanırken 202 yazıp son rakamı 3 gibi yazıp son anda 2 diye değiştiler ya koptum orada :D :D
Bakalım 2022 ama eylül mü ekim mi kasım mı aralık mı? :D
-
arkadaslar merhaba en uygun nerden alabilirim xbox sx versiniyonunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan en uygun ithalatçı garantili ürünlere bakabilirsiniz. Trendyol üzerinde Master Tekno Market isimli satıcıyı tavsiye edebilirim, bende dahil bir kaç kişi daha oradan Xbox Series X aldı.
Veya yurt dışı stok takip ederek amazon'dan alabilirsiniz ama stok bulmak zor oluyor.
-
Gamepass day 1 olacak bir oyun hem de. Türkiye şartlarında şu gamepass gerçekten büyük nimet
-
Kesinlikle öyle. Oyunda bayağı bir Bioshock anılarımı depreştirdi ve çok hoşuma gitti. Yetenekler, Mekanlar, Düşman çeşitliliği tasarımları fln inanılmaz güzel olmuş. Bu tarz oyunlar çok zor geliyor.
-
Herkes Bioshock hissiyatı almış gayet de doğru ama bu oyun aynı zamanda tam bir FPS Nier Automata hissiyatı yarattı bende
-
Tabi oda var insansı robotlar ve aşırı farklı robot tasarımları direk Nieri'de anımsatıyor. O büyük büyük robotlar direk nier tarzı robot tasarımları. Benim bayağı hoşuma gitti ama oyun, ara sahneleri fln da çok güzel gözüküyor.
Ghostwire: Tokyo ve Atomic Heart ikisinin de konsepti çok farklı ve özgün o yüzden bayağı bekliyorum bunları. Tabi bir de STALKER 2 gelecek onun yeri apayrı
Ve bayağı bir güzel FPS oyunlarına doymaya başladık bu arada. Cyberpunk 2077, Doom: Eternal, Halo: Infinite, Deathloop, Metro: Exodus, Starfield, Ghostwire: Tokyo, Atomic Heart, S.T.A.L.K.E.R 2, Redfall bu zamana kadar ve bu sene gelecekler. Önümüz de de Awoved, Crysis 4, TES 6, Perfect Dark gibi FPS'ler de var hatta aklıma gelmeyenler de vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 10 Şubat 2022; 16:23:57 > -
Oynayacak oyun çok da zaman yok bro.
Şimdi genç olmak vardı
-
Bu Güncellemenin tam içeriğine ulaşamadım... sanırım arkaplan değiştirme, edge ile ilgili birtakım değişikliler yapılmış...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet bende bulamadım detayları. Gözüme sadece o detay çarptı oda daha önce muhabbeti geçtiği için baktım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Phil Spencer'ın an itibari ile Japonya'da olduğu onaylanmış. Ne için Japonya'da olduğu belli değil ancak her an veya yakında bir satın alım haberi veya özel oyun haberi gelebilir. Özellikle son zamanlarda Platinum Games ile olan yakınlaşma vardı.
İlk önce Platinum Games'den Hideki Kamiya, Phil Spencer'ın platinum games'e gönderdiği çiçeğin resmini paylaşmış ve teşekkür etmişti.
Daha sonra ise Hideki Kamiya, IGN japonya ile yaptığı Röportaj'da tekrar Phil Spencer'a seslenerek beraber çalışmak istediğini hatta Scalebound'u tekrar yapmak istediğini açıkça teklif etmişti.
Şimdi ise Phil Spencer, japonya'ya gitti ve bir takım gelişmeler haberler alınabilir.
Phil Spencer has been confirmed to be in Japan right now : XboxSeriesX (reddit.com)
-
AL SQUARE ENIX'I ORTALIĞI YIKALIM REİSS..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 10 Şubat 2022; 17:41:13 > -
Reddit'te "Phil Japonya'yı satın almaya gitti" yazıyorlar
Büyük ihtimal Platinum Games ile görüşmeye gitti. Ya satın alacak Platinum Games'i yada Scalebound yeniden yapımına başlanacak özel oyun anlaşması için gitti. Tabi dönerken yanına Square Enix'i de alır fln belli olmaz
-
Sony'yi satın alıyormuş
-
Ülke alabilecek seviyede bu firma Benim tahminim Platinum games satın alımı yada xbox özel oyunu. Yada SEGA satın alımı olabilir.
-
Microsoft'un Japon firması alması çok zor , hatta imkansıza yakın diyorlar son günlerde , özellikle Japonya'da yaşayan sektördeki insanlar.Alırsa Sony alır gibi geliyor bana.Scalebound için gitme ihtimali daha çok gibi sanki.Tabi Microsoft bu sağı solu da belli olmaz.
-
-Phil: Sar bakim ordan 2 oyun stüdyosu 2 de exc oyun😂😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X