|
XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (21. sayfa)
-
-
Saçmalamış kendisi. Zira şu an inanılmaz oyunlar var Game Pass'in içinde, day1 olarak gelmiş oyunlar içerisinde. Sırf Forza Horizon 5, Halo İnfinite, Rainbow Six Extraction, Pyschonauts 2 gibi oyunlar yeter güncel kaliteli oyunlardan örnek vermeye. Bunun daha Crusader Kings 3 gibi day 1 gelecek birçok örneği mevcut. Sayamadığım bir sürü güzel yapım olduğuna da eminim. Bu adam oyunculuktan ya da oyunlardan zerre anlayan bir kişi değil. Her paylaşımında kanıtlıyor kendisi.
-
Kendisini eleştiren herkese rencide edici cevaplar vermiş, ben microsoft xboxu senden geri mi istedi yazdım hayallerin küçük, vizyonsuz vs diye cevap vermiş. Trip falan atıyor uğraşılmaz bu toxic ile.
-
2021 yılında kaç oyun bitirdin diye sorsalar toplam 5 oyunu zor yazacak oyuncular şu gamepass'i gömmeye çalıştıkca komik duruma düşüyorlar farkında değiller.
Gamepass tabiki her oyuncuya hitap etmez ama 2A , indie , 3A oyun oynayan ve her oyunun 90+ meta puanı olması gerekmediğini bilen adam için şu an sistem cennet.Benlik değil de geç.Biz oyunlara yetişemiyoruz , adamlar çöp tenekesi muamelesi yapıyor sisteme.Gold ile birlikte ortalama ayda 25 oyun ekleniyor sisteme , yılda 300 oyun yapar.%10'u sana hitap etse yeter zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 12 Şubat 2022; 17:26:2 > -
Bu istiyor tüm kütüphane AA oyun olsun hem de beleş olsun... Gamepassde yer alan ve 1 yılda sirküle edilen oyunun yüzde kaçını oynuyor acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
7/24 oyun oynayan insanlara herhangi bir sistemin sürekli içerik yetiştirmesi mümkün değil. Oyun basınında olup işi oyun oynamak ve incelemek olan kişiler dışındakilere sistem halihazırda bitirilemeyecek, yetişilemeyecek içerikler sunuyor. Kaç haftadır firewatch, deaths door, rainbow oynayacağım vaktim olmuyor mesela. Kaldı ki şu an çalışmıyorum. Günde 8 saat çalışıp akşam 2 saat oynayan adamın da bu içerikleri çıktığı gibi tüketmesi imkansız. Uzatmayayım, ağır saçmalamış kendisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de dün denedim campaign açılmadı.
Yalnız grafikleri o kadar da kötü değil. Göze batmıyor. Ama sadece 2 harita olması çok saçma. Bir de bazı hatalar sinir bozuyor, nişan almışken kendi kendine dürbünü kapatıyor açıyorum tekrar kapanıyor vs saçmalıkları var. Ücretsiz haliyle bile tutunamayacak bir oyun bence ama campaigni denemek istiyorum.
Yok ben hiç bir şekilde erişemedim Camping e. Saçmalık ya valla. 😁
Yok hocam ben de campaigne erişemedim sonra multide birkaç el attım hatalar multide oldu. 8-10 haritası olsa csgo niyetine oynanır da bf1 oyuncusu olarak şu haliyle multisine vakit ayırmam :D campaign açılsın bakalım youtubedan biraz incelediğimde ilginç sekanslar görmüştüm denenebilir duruyor.
Evet dediğiniz hatalar ı bende multiplayer da yaşadım 2 el attım yetti. Çok yetersiz geldi bana oyun o konuda zaten.
Sadece Camping için aldım bende ama 3 gündür erişim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 12 Şubat 2022; 19:2:2 >
Mesut Çevik'in oyunlar hakkında veya oyun sistemleri servisleri hakkında yaptığı hiç bir yorumu ciddiye almayın
-
Dying Light 2 için Yama yayınlanmış. Oyunu oynayanlar yamanın iyi şekilde düzelttiğini belirtmişler.
Dying Lighttwitter“Hello survivors! The patch for PS and XBox consoles is now live. With this patch we’ve implemented the following fixes and improvements:”https://twitter.com/DyingLightGame/status/1492182148463403011 -
Tamam Mesut efendi Forbidden West'i en çok sen oynayacaksın para vermeden ilk gün..
-
Aynı bahsettiğiniz sıkıntı bende de var kablodandır diye düşünüyordum hep hdmi girişinden olmasına üzüldüm
Şimdi artık kurulum zamanı
CrossFireX in camping bölümlerini indirmeyi başlatabildim sonunda. Ben oyunu aldığımız hesap P1 olarak ekli idi hiç bir şekilde lisans ı görmüyordu. Oyunu aldığımız hesap ile oyunu açıp, oyun içinden başlatabildim camping güncellemesini.
Yüksek ihtimalle P1 hak bu oyun için işe yaramayacak gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 13 Şubat 2022; 0:10:29 > -
Bunun gibi belli bir izlenme/popülerlik sayısını yakalayan ve çok bilmiş takılan insanların anlamsız yorumlarını ciddiye alamıyorum.
Bir örnek Game Pass'i gereksiz yere gömmeye çalışan sözde "içinde oyun olmadığını" söyleyen Mesut Çevik.
Diğeri de Game Pass'i arşa çıkartan ama "God of War'ın PS5'te 30 fps" çalıştığına inanan Can Sungur.
Bu tarz insanlar birbirinden beter ve bunlara bir şey anlatmaya çalışmak ile cahile laf anlatmaya çalışmak birbirine çok yakın şeyler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortalRide -- 13 Şubat 2022; 1:10:10 >
Jak and Daxter filminde de Tom Hollland oynayabilirmiş. SONY'nin kadrolu oyuncusu oldu Tom Holland galiba. Spider-Man'de var, Uncharted'da var şimdi de Jak and Daxter'da olabilir Yönetmen istiyormuş
Exclusive: Uncharted director says his Jak and Daxter movie could star Tom Holland | GamesRadar+
-
Donanım haberden ayrılması isabet olmuş, zaten tek işi oturup vasıfsız kitlesine firma gömme videoları çekmek.
Can sungur ise zaten seyirci kitlesi belli o yüzden ciddiye bile almıyorum. Zaten konsol üssü Murat abi yüzünden haberim oldu twitten takip falan etmiyorum, saçma sapan cevaplar vermiş kendisine. Bana da saçma sapan bir cevap verdi uzatmadım konuyu kapattım, derdi farklı bu Mesut’un.
Konsol Üssü'nde de son senelerde sorunlar var. Onları da takip etmeyi bıraktım ben. Malesef yurtiçinde oyun sektörüyle alakalı hakkıyla kaliteli içerik yapabilen kişiler yok denecek kadar az. Olanlar da ne yazık ki popülerliği nispeten daha düşük olduğu için pek tanınmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortalRide -- 13 Şubat 2022; 3:30:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X