Şimdi Ara

XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
882
Cevap
22
Favori
22.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla kusura bakma spoiler seçtim ama çıkmamış...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Açık dünya tecrübe işi gerçekten.Ubisoft dahi 50 deneme yanılma ile ogrenbildi açık dünyayı doldurabilmeyi.Valhalla'da baya başarılı iş çıkardılar.Tartışma konusunda da çok dile getirdime.Bazı oyunlar çabuk bitmeli.Örneğin Infinite gibi 8-10 saatlik hikaye 30 saate lastik gibi uzatilmamalı.Çünkü hikayede vuruculuğunu yitiriyor bu sefer.Ha Witcher 3 gibi bir materyal olur elinde yayarsın 100-150 saate.Keyifle de oynanir.Açık dünya mevzusu yakışan oyunda büyük keyif verir ama işte bazen de 2 beden büyük gelir eldeki materyale,Infinite örneğinde olduğu gibi.Bakın bugün The Artful Escape bitirdim 4-4.5 saatlik oyun.Bu oyuna yeterli.Büyük bir tatmin ile ayrıldım oyundan.12 saat olsa belki bıraktığı tat aynı olmayacaktı.

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum o kimyayı iyi tutturmak önemli. Yani yapılabiliyorsa 100 saat edilsin ama isteneni versin yada istenilen 4-4.5 saattedir o kadarı verilsin ve oyuncuya istediğini versin, o kimyayı tutturmakta bitiyor iş. Ama zaten halo infinite'nin geliştirmesinde çok sıkıntılar çıkmış Enis Kirazoğlunu izleyince gördüm ancak umut ışığı yandı Halo serisi için buda güzel, önemli olan bir sonraki oyunda o krizlerin yaşanmaması.

• Konsollar dan hala Dyinglight 2 ile ilgili güzel haber yok mu? Xbox değişimden gelince almayı düşünüyorum ama hala ses soluk yok güncelleme ile düzelme var mı acaba? Oynayanlar hiç yorum da yapmamış.

• ByScarface1905 kullanıcısına yanıt

Son gelen yama ile performans modu bayağı bir düzelmiş hocam akıcı olmuş

• Ooo bak bu güzel haber. Youtuberları izlerken yemin ediyorum ağzım sulanıyor oyuna ama işte malum konsol durumu kötüydü. Bugün bir video izledim dyinglight ile dyinglight 2 yi kıyaslamışlar. Bazı mekanikler daha iyiydi sanki ilk oyunda. Örneğin ilk oyunda suya ok atınca su sıçraması olurken 2de bu yok dövüş mekaniğinde bazı eksikler var. Ama en güzeli bence enerji barı olmuş.

• ByScarface1905 kullanıcısına yanıt
    Ben en çok çözünürlük modunu beğendim yama sonrası.1080p çözünürlük çok az.Ayarlara motion blur kapatma ayarı gelmiş.Çözünürlük modunda 1800p+30fps Motion Blur Kapalı şeklinde akılabilir.Motion Blur kapatınca motion sickness etkisi baya azalıyor.Ancak ben bir süre daha 1440p 60 FPS bekleyeceğim.Zaten elimde çok oyun var.Beklemeye değer

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    1440p çok zor görünüyor hocam. 1080p de kafi ama 60 hz olayının olmaması düşündürüyor. 1 güncelleme daha bekleyip de sonra alayım diyorum, o zamana kadar da yalana yalana youtuber izleyeceğiz. 🤣🤣🤣🤣

• Evet Osaka, Japonya'dan canlı bildiriyorum.

Hatırlayacağınız üzere ilk başta Platinum Games, Phil Spencer'ın çiçeğini paylaşmıştı, Sonra Platinum Games'den Hideki Kamiya, Phil Spencer'a Oyun yapmak için teklif göndermişti ve daha sonra Phil Spencer, Japonya'ya gitti.

Şimdi ise Platinum Games'in CEO'su, Platinum Games'in satın alınma tekliflerine açık olduğunu bildirdi

Platinum’s CEO says he wouldn’t dismiss acquisition offers ‘as long as our freedom is respected’ | VGC (videogameschronicle.com)

Bariz bir şekilde Microsoft'un kendilerini satın almasını bekliyorlar yada satın alma görüşmeleri yapılıyor anlaşmalar edildi ancak Activision saıtn alımından dolayı Microsoft, satın alımı bekletiyor da olabilir.

• Platinum Games için nette " Zamanında Scalebound için Microsoft'tan aldıkları parayı Sony'e exc oyun yapmak için harcadılar" şeklinde bir laf dolaşıyor.Hangi Ps exc oyunuydu bu hatırlayan var mı?

Bu olay gerçekse Microsoft'un mesafeli durması normal gibi , geçen yıl da Scalebound'u yapmak isteriz demişti Platinum.

• wither kullanıcısına yanıt

O konu söylenti olabilir bazen kasten asparagas haberler çıkartılıyor. Ama zamanında Scalebound'u iptal ettikleri için Hideki Kamiya hem oyunculardan hem Microsoft'tan özür dilemişti.

• Kesin bir şey yok yanlışda olabilir ama Cyberpunk 2077 kore ve rus mağazada gamepass için gözükmüş.

Ancak geçen cd red, cyberpunk ın gamepass e gelmesi için daha erken olduğunu belirtmişti.

twitter
    🐉HazzadorGamin,Dragon Of Dojima Gamin🐉 on Twitter
    https://mobile.twitter.com/hazzadorgamin/status/1493559840987246595

• Xbox NL hesabı ücretsiz 5 saat deneme sürümünün yayınlanacağı yazdı hocam.

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    O zaman deneme sürümü olabilir hocam tam oyun yerine

• 😊😊

XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU

• lawministration kullanıcısına yanıt

Bir tane bana düşse o kutudan aşırı mutlu olabilirim XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU 

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllarca beklemenin ardından Cyberpunk 2077 ye başlıyorum. Bu günleri de gördük

XBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU

• PlaySation Producitons'un yeni Animasyonu paylaşılmış. Tek kelimeyle harika olmuş 

PlayStationtwitter
    “Is that a new PlayStation Productions animation? 👀 See it on the big screen before the @UnchartedMovie action begins! https://t.co/FB8kXyyMAy”
    https://twitter.com/PlayStation/status/1493631192897228805
  • Valla benim için en güzel açılış PS1 in açılışı. Sony Entertainment yazısı ve arkasından çipli cihazın kopya cd yi başarılı şekilde okuduğu bilgisini hissettiren renkli Playstation logusu... Ahh be çocukluğummm, ne yıllardı beeXBOX & PlayStation & Nintendo - ANA KONU . Altı siyah renkli, orjinal oyun almak istesek bile alamıyorduk çünkü piyasada neredeyse bulunmuyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 16 Şubat 2022; 19:24:53 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.